Problem sa HTC Diamond, pomagajte molim vas!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
justice_md5
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Feb 2010. 20:12

Problem sa HTC Diamond, pomagajte molim vas!

Post od justice_md5 »

Kupio sam polovan Diamond, medjutim bluetooth mi ne radi, siguran sam da je do bluetootha jer znam da nastimam! Pitam se je li do SOFTWARE-a ili do HARDWARE-a...
Takodjer mi sat tacno ne radi, pokazuje manje sati, npr. ja ga nastimam, a ona nakon sat vremena manje pokazuje!

I sta da uradim sada, pitam se hoce li se to promijeniti tj. popraviti ako ubacim novi ROM...

Hvala unaprijed!

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Kako bluetooth ne radi? Ne pokazuje indikaciju da je uljucen, nce da se poveze sa drugim uredjajima? Opisi sta radis malo detaljnije.

Za sat proveri da li si podesio dobru vremensu zonu, jer je moguce da si stavio pogresnu zonu i imas ukljucen automatski update vremena, pa on sam menaj vreme.

justice_md5
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Feb 2010. 20:12

Post od justice_md5 »

Bluetooth mogu upaliti, stavim da je vidljiv drugim uredajima, sve nastimam kako treba, medjutim kada uzmem da dodam novi uredaj, ili kad mene ne'ko trazi, ne ide nikako!
Ma probao sam to za sat, nije fazon sa vremenskom zonom! Sat jednostavno kasni, npr. nastimam ga na 13:00, nakon sat vremena pokazuje 13:45... Mozda je neki bug na WM-u, a mozda je i hardwerski kvar sto cisto sumnjam!

Sta vi mislite o oba problema, i sta mi preporucujete?

---
Evo sada imam jos jedan problem! Htio sam da skinem ROM za njega sa www.htc.com i nakon unosa S/N-a kaze mi da ne mogu skinuti ( Sorry, this software download is not suitable for your device.), ni sam ne znam sta da radim!

[Edit:] Spojio tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni".
Za vise informacija o pravilima foruma:

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Ja sumnjam da je tu problem u softveru. Medjutim ako mislis da je problem u softveru - probaj da uradis hard-reset telefona.

P.S> Pitanja koja nisu vezana za potenijalne kvarove telefona postavi u odgovarajucoj, vec postojecoj temi za HTC Diamond.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori