Nokia N95 8 giga baterija ???
Nokia N95 8 giga baterija ???
Pozdrav svima jedno pitanje u vezi ove nokie , telefon je u top stanju jedino sto baterija slabo traje jedva dan uz minimalno koristenje poiskljucivani su svi resursi sto ne koristim i sto trose baterijske resurse , flesnuo sam mu novi FW 35.0.001 i sve odradio po upustvima cak sam i novu original bateriju uzeo platio 25 eura ali problem ostaje isti, i jos da napomenem kada je fon ukljucen i bocnem mu punjac na displeju lepo napise punjenje ali displej malo treperi po impulsima koje punjac daje prilikom punjenja dali je to normalno i ako nije sta mogu preduzeti nokia je original finska stara oko godinu i po
na externij memoriji ima muzike i nisam je formatirao dali moze to da ima neke veze ali mi je cudno zasto displej tako malo treperi kada se puni , nemam tu drugu istu nokiu pa da probam punjace sam probao ali isto se ponasa covek kada mi je prodavao telefon kaze da je njemu drzala 2-3 dana sigurno , a ja jos ajd kupicu i novu bateriju i to trazio original i nabavio ali isto se ponasa
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
fancy74 probaj da prebaciš tu muziku pa odradi format pa da vidimo koliko će da traje.osvetljenje stavi na pola ili tome slično.mada to treperenje ekrana mi ne sluti na nešto dobro.da možda mob nije bio u pivu vodi ili tome slično?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Postovani , evo resenja za moju nokiu n95 8 giga , odneo u servis i ljudi odradili sve kako treba , displey je bio kineski stavili original 45 eura mesto kineskog izmanjena neka kola i sada baterija drzi ko luda telefon je sada super e sad zvao sam prodavnicu gde sam kupio doticni telefon i sve im lepo sasunuo da su mi uvalili telefon poluispravan za 190 eura i da nije lepo to sto rade i da nisam jedini kojih su zeznuli tako da mislim da ubuduce svaki njuhov naredni kupac dobro ce razmisliti dali ista od njih kupuje jer proculo se kakvi su prevaranti i koliko su neprofesionalni a reklamiraju se na sve strane