- _________________________________
Miškoni:: Prebačeno iz teme iPhone 3G
iPhone 3G - beli ekran posle pada
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
iPhone 3G - beli ekran posle pada
Dosao mi rodjak iz Canade i pao mu iphone 3g 8gb na pod nije se nista slomilo ali sada mu samo pokazuje beli ekran,ako je moguce da mi kazete neke radnje koje rade servis pomenutog modela?? Hvala unapred
Iphone 4s white clear install
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Proverite PP.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
xerosoft, imate 2 linka...prvi je sa Servisima na prostoruExYu pa i Bg.
Pozdrav
Pozdrav
Mom drugu se to isto desilo, posle pada beli ekran samo, da li mozete i meni napisatu u cemu je problem ili poslati linkove? Covek je u jednom serisu trazio 60e za popravku, al mi to deluje nesto mnogo..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
vanjuska, treba verovatno promeniti displaj....mnogo? Koliko kosta taj vas telefon (drugov)?
Pozdrav
Pozdrav
Nemam pojma koliko ga je platio, al sad moze da se nadje i za manje od 200e. Ne nov naravno. Pa jeste skupo, nego mene je mrzelo da objasnjavam, covek u servisu je rekao da je ili softver ili ekran i popravka je 6000 a posto mi je taj drug stranac, cinilo mi se samo da hoce da ga odere, jer kako moze popravka softvera da kosta isto ko i za displej, mada kazem meni je i tih 6000 malo puno za zamenu displeja.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
vanjuska, kako god...zamena displeja na iPhone 3G kod mene kosta 70e, pitanje sta je sa Touch-om...da se popravlja softver posle ostecenja od pada? Ne bih rekao...pozdrav
Pa tako je majstor rekao, i naveo takve moguce kvarove. A meni je malo puno uzeti 60e za popravku ako se taj isti idsplej nabavlja za 35e sto pouzdano znam...
P.S. Ne znam jesam li napomenuo da na telefonu nema fizickih ostecenja nakon pada..
P.S. Ne znam jesam li napomenuo da na telefonu nema fizickih ostecenja nakon pada..
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
vanjuska, ok...nabavite displej za 35eur i promenite sami...niko Vam to nemoze zabraniti. nema razloga da vise duzimo o ovome.
Pozdrav
Pozdrav