Problemi sa N95 8GB

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

telefon mi je par puta ispao i sledece stvari se desavaju :

nekada kada je zakljucan, i kada ga otkljucam ( pomerim slajd na gore) mi se zabrlja ekran, onako se sve boje premazu i vidi se cudno... nekada se i ugasi ekran ( ali telefon radi).. sta je problem, da li vredi popravljati i koliko bi kostalo...

hvala
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

1) Vredi
2) 30 evra kod mene,kod drugih nemam pojma

:wink:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

hmmm :D

drgrga, ok ako tako kazes... aj posalji privatnu poruku sa detaljima ove druge stvake ( 30 evra kod tebe) :D

hvala
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Layne_Staley,

Kakvi detalji ?Ja resim takav kvar i toliko naplatim uz garanciju za tu popravku.....vreme za popravku 1 dan.
Znaci dobijem telefon u ruke,popravim i sledeceg dana je kod vas u rukama.To je za one koji zive ovde,ali posto ne znam odakle ste,onda je vec stvar kurirskih sluzbi i njihove brzine...

pozz

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

zivim u beogradu :)

jel imas servis ili gde da dodjem ? kako da te kontaktiram ? da li radis jos neko servisiranje telefona ( tipa zatezanje slajda) .. itd..

daj broj pa da se dogovorimo :)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Za sve sto zelite imate pp, nisam u BG i to se vidi u profilu......zatezanja ne radim,radim samo teske popravke (verovali ili ne ne menjam ni displeje ni fletove,zvucnike i sve ostalo,jer to rade i po pijacama) :smutny:

Pozdrav,

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ne znam kako se vidi u profilu da nisi iz beograda.. ja sam ti gore napisao da mi posaljes pp sa detaljima popravke i sta radis ... tako da cekam tvoj pp vec neko vreme..

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Druze,ne gledas dobro......

Kad meni crkne frizider,ja ne cekam da me kontaktira majstor,nego ja zovem majstora.....

:blinky:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

pa ja te molim vec u 2 posta da mi posaljes detalje kako da te pozovem... nemoj da si takav, nego mi posalji u pp kako da te pozovem i odakle si .. ne zelim serlok holmsa da mi popravi telefon..

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Pozdrav ljudi, na poklon sam dobio Nokiu N95 (manje vise unistenu) no problem je sledeci... Telefon se upali sve super cuje se zvuk ali ekran ne reaguje ni 5 posto. Ja mislim da je otisao Flet kabel...
Kolika je cena opravke i i kolika je cena zamene maske i tastature?
(u pitanju je obicna Nokia N95, ne 8G )
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Laki011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Okt 2010. 10:38

Post od Laki011 »

Pozdrav svima...imam jedno pitanje za strucnjake... moj N95 8GB kada ukljucim normalno podigne sistem i pronadje mrezu ali posle par sekundi pocinje sam da se restartuje nekoliko puta i zatim zakuca i ne reaguje ni na jedno dugme te moram da vadim bateriju da bih pokusao ponovo. Nosio sam ga u servis ali kazu da ne veruju da je u pitanju virus nego nesto na ploci... Da li je neko imao slicno iskustvo i da li je opravka moguca? Hvala unapred!

Odgovori