Nokia N82 problem sa tastaturom

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Nokia N82 problem sa tastaturom

Post od oscar1980 »

Drugari,imam veliki problem sa ovim mojim ljubimcem :) :)

Do jutros je radio po običaju-sjajno :) :) :) Bio sam ne net-u,čitao novine,sve je bilo ok,kad posle 10-ak min.... Prestali da rade neki tasteri tj navigacijski taster ( levo,desno ) i "back" dugme....

Očistio sam tast. foliju,uradio soft reset... Ništa,i dalje ne rade. Šta mislite,hoće li mi hard reset pomoći ili mi ne gine zamena tast. ploče?

Takođe,jel mi preporučujete da uradim update na V35,sada kad već radim hard reset ili da ga ostavim na V31?

------------------------------------------

Uradjen hard reset-nije resilo problem. Sada uopste ti dugmici ne rade... Tako da mi je logicno da je kvar hardverske prirode. Licno,sumnjam na tastaturnu plocu. Vi?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

na emmi filter tastature..... pozz

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od oscar1980 »

Sutra ću probati drugu tast. ploču,pa ako nije to... Emmi filteri... :) :) :) To ne znam sam da uradim :) :) :) Koliko bi me izašla ta 'opravka?

Hvala puno na odgovoru ( pomoći )...

Pozz.....

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

oscar1980,

Oko 10E......za taj telefon mozda i skuplje kod nekih servisa,jer mu je LCD zalepljen za kuciste pa postoji velika verovatnoca pucanja,pri otvaranju.....

pozz

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od oscar1980 »

Hvala puno na odgovoru... Prošetaću se danas do drugara da vidim koliku cenu će mi on reći :) :) :)

Nadam se da neće biti skuplje :) :) :)

Pozz.....

----------------------------------------------

Samo da se javim :) :) Operacija uspela-pacijent umreo :) :) :) Salim se,do tast. ploce je bilo. Stavio novu i sad sljaka kao i pre-sjajno :) :) :)

Dr grga,hvala na pomoci i konsultaciji.

Pozz....

Odgovori