Kako da skinem sifru
Kako da skinem sifru
Stavio sam da trazi sifru kad se zakljuca telefon. Ali sam brzo kucao i lose ukucao (jer sam retardiran) pa nisam mogao da ga odkljucam.Ugasio sam telefon da probam hard reset ali ne reaguje i cim se upali trazi sifru. kad ga povezem usb-om za kompjuter,kompjuter ne pokazuje da je povezan. Kako da skinem sifru ,a da ga ne nosim u servis jer trenutno nemam dinar i kad bih ga odneo koliko bi to kostalo od prilike.telefon je nokia n82
Stonoga reset (*, zelana slušalica, 3 i power) će zbrisati sve osim network i security code.
Dakle telefon će se upaliti, ali kod i dalje ostaje aktivan.
Koliko god neko bio nespretan nemoguće je da pogreši kod, jer telefon traži da se isti unese dva puta kod postavljanja.
Unese se pa se isti potvrdi. Ako se ne potvrdi kod nije ni prihvaćen.
Ako se potvrdi onaj ko ga je postavljao zna šta je potvrdio.
Najčešće se radi (99% slučajeva) o sumnjivo nabavljenim telefonima.
Tako da je 500 dinara odlična cena, jer većina servisera kad oseti da je roba vruća
naduvava cenu usluge.
Dakle telefon će se upaliti, ali kod i dalje ostaje aktivan.
Koliko god neko bio nespretan nemoguće je da pogreši kod, jer telefon traži da se isti unese dva puta kod postavljanja.
Unese se pa se isti potvrdi. Ako se ne potvrdi kod nije ni prihvaćen.
Ako se potvrdi onaj ko ga je postavljao zna šta je potvrdio.
Najčešće se radi (99% slučajeva) o sumnjivo nabavljenim telefonima.
Tako da je 500 dinara odlična cena, jer većina servisera kad oseti da je roba vruća
naduvava cenu usluge.
noblica,
Mozes da ga vratis na fabricko stanje(Hard reset),ali ces naravno izgubiti sve podatke....
Dakle,izvadis bateriju,vratis je..... u isto vreme drzis centralno dugme(u sredini navigacijskih tastera) i dugme za paljenje,duze vremena.
Ako mislis da se nekako iscita kod to jest da sve ostane od podataka,nesto mislim da to nece moci,ali nisam siguran....
pozz
Mozes da ga vratis na fabricko stanje(Hard reset),ali ces naravno izgubiti sve podatke....
Dakle,izvadis bateriju,vratis je..... u isto vreme drzis centralno dugme(u sredini navigacijskih tastera) i dugme za paljenje,duze vremena.
Ako mislis da se nekako iscita kod to jest da sve ostane od podataka,nesto mislim da to nece moci,ali nisam siguran....
pozz
Nece...sta mogu drugo da uradim ? meni nece da otvori meni...posto sam stavio sifru na tastaturu telefona...mozes li mi jos nesto reci ???
Hvala za ovo .
pozzz
P.S
Jel centralno dugme mislis na ovaj kruzic ?? Kad ga palim koliko da cekam...meni se nista ne desava ?? Jel treba drugacije jel se nesta pokaze kada se resetuje i sta pise ??
pozzz
Hvala za ovo .
pozzz
P.S
Jel centralno dugme mislis na ovaj kruzic ?? Kad ga palim koliko da cekam...meni se nista ne desava ?? Jel treba drugacije jel se nesta pokaze kada se resetuje i sta pise ??
pozzz