Xperia X10i poluispravna

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
midzovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Avg 2010. 23:29

Xperia X10i poluispravna

Post od midzovic »

Zdravo, narode. Ja sam ovde nov i nadam se da sam na pravom mestu postavio temu.

Zamenio sam svoj stari telefon za gore navedenu Xperiu x10i za koju mi je receno da ne radi zvuk i mikrofon. Pregledom kod servisera utvrdjeno je da ima kvar na ploci koji ne moze da se otkloni....

Ono sto mene zanima je da li u ovoj zemlji moze negde da se kupi cela maticna ploca za ovaj tel i koliko bi to kostalo?

Da li uopste to raditi ili da koristim ovako pa kako bude.

Inace na bluetooth-u mu radi zvuk, a na dzeku za slusalice ne.

Dajte neke savete, sta bi vi uradili, gde da nadjem novu bar polovnu ispravnu plocu ili da batalim sve... Hvala

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

midzovic, nisi postavio na pravom mestu temu. Sva pitanja vezana za kvarove i popravku idu u deo foruma koji se zove "Servisiranje". Sva druga pitanja (osim GPS pitanja) vezana za X10 postavljaj u maticnoj temi ovde: viewtopic.php?t=19108

Ovu temu cu premestiti u "Servisiranje" gde ces, verovatno, dobiti odgovor od nekog od servisera.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

Ja mogu samo da ti odgovoril sledece : Promeni servisera !

midzovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od midzovic »

cyber_vrbas,
pa jel mozes ti da popravis?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

midzovic,

Niko na "slepo" ne moze da ti kaze da li moze ili ne moze, ali te konstatacije KVAZI-majstora da je "otisla ploca" mi stvarno idu na zivce vec godinama..... :uhuh:

Ploca za taj telefon (ako je neko ima) ce te kostati 80 % njegove vrednosti.....

midzovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od midzovic »

Znam, ali ocajan sam... Odusevljen sam bio samim izgledom telefona, android sam zavoleo jos sa HTC tattoo-om, a na ovome je instaliran 2.3.3 i super radi... Krivo mi je sto nije skroz funkcionalan tel...

Nisam pametan sta da radim...

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

midzovic,

Salji Pedji cyber_vrbas,ako on nece ja hocu da ti uzmem 20-30 evrinja i bices srecan a telefon ce da peva,samo pod uslovom da svi ti gde je bio nisu stvarno nesto raskupusali,onda stvarno nema leka.......

Odgovori