Nemogucnost slanja SMS-a sa SE k700i

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Donke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Feb 2006. 02:35

Nemogucnost slanja SMS-a sa SE k700i

Post od Donke »

Kada odem na net preko mobilnog,posle ne mogu da saljem SMS jedno dvanaestak sati.Samo od sebe prodje.Isao sam u servis pre dve nedelje,kazu virus.Ponovo su mi instalirali software,i radilo je OK.Samo od sebe se opet zeznulo pre neki dan.Sa neta sam skidao samo par melodija i tema,a i to sam radio preko kompa i blutooth-a.Sve druge f-je na telefonu rade OK,i kad imam problem sa SMS-om i kad nemam.Nisam nista cackao u podesavanjima,tako da to sigurno nije izvor problema.
Pomoc...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

VIRUS NA K700!? :lol: :lol: Ovo prvi put cujem da moze na NESymbian phonu!Lose dekodirani telefoni su pravili probleme sa koriscenjem gprs-a,meni su se tako pojedini telefoni blokirali,gasili i slicno kad sam koristio gprs i to sam resio prodajom telefona jer sam ih tada menjao bas cesto ali ti probaj ipak u nekom boljem servisu da ga flesujes,ali nadji neki u kome ne rade likovi iz srednjeg veka koji jos veruju u GREMLINE! :lol:
Pozdrav 8)

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Moze virus da udje i na telefone sa fabrichkim softverom,ali to se jako retko deshava.PA da,ako puno koristish gprs telefon malo poludi,samo mi je chudno kako je tako brzo poludeo i ako je skoro feshovan?Probaj josh jednom da spasish stvar fleshovanjem,ako se problem ponovo javi,najbolje ti je da ga prodash i kupish drugi.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A kako da udje Tanjice?Ako nemas operativni sistem,moze samo da se desi da softver rikne i onda ide lepo fles i gotovo ali virus ne vidim kako bi usao,kao Java igrica?I sta bi radio kad udje kad su svi telefoni razliciti a mislim da se virusi prave za odredjenu platformu?Zato je i Mac OS i Lunix bolje resenje protiv virusa jer skoro da nema virusa za njih!Sto ce nama fino koristiti kad dodje malo vise ovih telefona sa Linux-om a do tada ne verujte u svasta!
Pozdrav 8)

Odgovori