tek sto sam kupio motorolu E1000 sa vodafon mreze od jednog druga iz bg-a,koja je koriscena mjesec dana bez greske,fleshovana originalnim motorolinim softverom,a vec kvar!Decko mi se kune u porodicu da mu se ovo nikada nije desavalo i ja mu verujem.Drugarice su mi donele tel iz bg-a(inace ja sam u Baru),a dok su bile u bg-eu igrale su se s njime,slikale i ne znam ni ja sta,i ispraznila se baterija,i one su resile da ga napune da mi ga ne bi vratile praznog,Medjutim nisu znale da ovaj tel,tj citava serija E1000 mora da se puni iskljucena,i one su ga upaljenoga stavile na punjac,i tu je nastao problem,mob je poceo da se gasi pali sam od sbe,znaci ja samo stisnem slusalicu crvenu on se upali.i posle se sam gasi pali,decko iz bg-a se kune da mu se to ranije nikada nije desavalo,ja mu verujem,nego jel znate vi kako da ja ovo popravim?bio sam u servisu rekao sve,kako se tel sam gasi pali,a oni kazu da ce ugradnja softvera,tj fleshovanje,ili ti reinstalacija srediti stvar i da ovo nije do baterije vec do samog softvera,sta mi predlazete?da se neko nije ranije sretao sa ovim problemom?Molim vas za pomoc,u gadnoj sam frci,treba mi pomoc dobrih ljudia ne neki zlonamjerni komentari,jednom recju

-pomoc