Nedavno sam kupio D600.. Ispustio sam ga pre par dana i od tada je slide-mehanizam malo "razlabavljen", znači radi sve bez problema ali slide nije više čvrst kao što je bio (recimo kad je telefon otvoren primeti se da ima malko lufta između 2 dela koja se preklapaju)
Da li je moguć servis? (gde i za koliko?) Krivo mi je što je nov telefon, pa bih voleo da to nekako popravim...
Thanks neovo, a jel zna neko gde bih mogao da odnesem telefon na popravku i koliko bi kostala?
Roaming mi deluje jako skupo, a stvarno ne bih davao vise od 10-20€ za neku banalnu stvar tipa zatezanje ili ispravljanje sipkica kad se otvori telefon...
Ripper, ako odeš u neki normalan servis, stvarno bi trebali to da ti naplate simbolično...Poslaću ti na pp za koga znam da je ok, mislim bar se pokazao u mom slučaju
Bio u servisu... Lik je stvarno OK...al kaže da nema potreba da se popravlja jer je minimalno razlabavljeno i postoji mogućnost ako ga otvori i zatvori da će biti još više od ovoga, tako da ništa neću dirati!
Hvala svima!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.