D600 slide

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

D600 slide

Post od Ripper »

Nedavno sam kupio D600.. Ispustio sam ga pre par dana i od tada je slide-mehanizam malo "razlabavljen", znači radi sve bez problema ali slide nije više čvrst kao što je bio (recimo kad je telefon otvoren primeti se da ima malko lufta između 2 dela koja se preklapaju)

Da li je moguć servis? (gde i za koliko?) Krivo mi je što je nov telefon, pa bih voleo da to nekako popravim... :( :smutny:

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

popravka je moguca sve dok ti slide ( nedaj boze) ne ispadne iz sina. zato bi trebalo izbegavati kupovinu ovakvih telefona.
jel sapunjate macora?

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Ripper »

Thanks neovo, a jel zna neko gde bih mogao da odnesem telefon na popravku i koliko bi kostala?
Roaming mi deluje jako skupo, a stvarno ne bih davao vise od 10-20€ za neku banalnu stvar tipa zatezanje ili ispravljanje sipkica kad se otvori telefon...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ripper, ako odeš u neki normalan servis, stvarno bi trebali to da ti naplate simbolično...Poslaću ti na pp za koga znam da je ok, mislim bar se pokazao u mom slučaju :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa malo ti se rasklimalo samo,treba da se zategne malo nazad...Eo Zoka ce ti kaze servis,ako ne onda cu ti ja poslati gde da odesh da pokushash... :wink:

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Ripper »

Nadam se da će se sve dobro završiti! U ponedeljak ću otići u neki od preporučenih servisa pa šta bude >>> javljam !!!
Hvala ljudi! :)

P.S. ako još neko ima savet/predlog neka piše! :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Poslato ti je na pm...Nadam se da ceti oni pomoci,ti javi dal su uspeli da ti poprave i da li si zadovoljan.... 8)

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Ripper »

Bio u servisu... Lik je stvarno OK...al kaže da nema potreba da se popravlja jer je minimalno razlabavljeno i postoji mogućnost ako ga otvori i zatvori da će biti još više od ovoga, tako da ništa neću dirati!
Hvala svima! :wink:

Odgovori