Problem sa 7650

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Milan_NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Mar 2006. 16:41

Problem sa 7650

Post od Milan_NS »

Imam problem sa 7650!
Telefon sam dobio i u njemu je vec bio instaliran virus!
Kako se sad virusa resiti, jel je jako dosadan, preko bluetooth-a siri taj virus i kad je bluetooth iskljucen. Jako dosadan virus :)
Kazu da mogu da se resim virusa ako restartujem telefon tj. da ga vratim na fabricko stanje, e sad jedino sto neznam kako to!?
MOLIM ZA POMOC :smutny:
Hvala unapred!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

otidji u neki servis da ti urade "flash" telefona tj. da ti ubace noviji softver u telefon...trebalo bi da ima jos servisa koji to rade za taj model...inace ne znam da li bi pomoglo da sam uradis neku vrstu formata...naime,ugasis telefon,onda drzis zelenu slusalicu,taster * i broj 3,ako se ne varam i drzis dugme za ukljucivanje dok ti ne zatrazi da ukucas grad gde se nalazis...barem je meni tako bilo na 6630...pozz 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

zasto bi bacao pare na flesovanje kad moze da instalira anti virus program i ocisti mob?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ili,posto si vec dobio polovan telefon,mozes lepo da sacuvas ono sto ti se svidja od prethodnog vlasnika/ce a onda lepo ukucas *#7370# i telefon ce se formatirati,nema potrebe da placas flesovanje,sem ako nisi primetio jos neki problem ili je na telefonu jaaako star softver!
Pozdrav 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

instaliraj anti virus i skeniraj njime telefon , on ce da pronadje virus i ti samo izbrishi taj virus i problem je rijeshen 8) :wink: :) :D :lol: , a mozhesh i da uradish ovo sto je Lomnica_city, rekao :D

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ooo bozhe, kada cjete shvatiti : antivirusi su beskorisni za symbian telefone...

uradi lepo flash, iskali se 10 evra, i budi miran :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

shto su anti-virusi beskorisni za symbian telefone , ako nisu za njih onda za koje jesu , vechina virusa za telefone i jesu napravljeni za symbian , ima ih i za windows , dok za obichne telefone su se tek pojavili i nisu jos zazivjeli. :uhuh: :chytry: :P :wink: :lol:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

DEL BOY, inache "virusi za obichne telefone" su zazhiveli :wink: :D :
[Pojavio se prvi J2ME (java platforma) virus. Program se zove "redbrowser.jar" i veličina bi trebalo da mu bude oko 54 KB. Pazite šta skidate!!!

LINK : http://www.symbian-freak.com/news/006/02/redbrowser.htm
pogledajte...]

ali kazhem da antivirus za symbian ne pomazhe tu mnogo... inache, ima vishe virusa za windows nego za symbian... :wink: :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Milan_NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Milan_NS »

Ukucao sam *#7370# i uradio format. Mislim da je odradilo posao!
Hvala svima na pomoci!

Sad imam novo pitanje :)
Jel postoji program za pustanje kratkih filmova za 7650, jel meni drug prebaci snimak a ja nemogu da ga pusti! :unsure:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mozda ti je poslao u nekom nepodrzanom formatu,mozda .avi na primer ako je filmic,a za njega je najbolji program Smart Movie player,ima vec verzija 3.11 i ima srpski!Sledeci must have program je FExplorer,najnovija verzija je 1.16...
Pozdrav 8)

Milan_NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Milan_NS »

Gde mogu da nadjem camcoder pro!? Cuo sam da on pusta sve....
Ne mogu da nadjem gde ima free da se skine!?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ne bih ti preporucio da taj fontel budzis aplikacijama zbog jako malo memorijskog prostora i to je prva verzija symbijana ako se ne varam tako da je moguce da puno aplikacija koje rade na novijim verzijama tvoj fontel ne pokrene a i usporices ga do jako :uhuh:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori