Imam problem sa 7650!
Telefon sam dobio i u njemu je vec bio instaliran virus!
Kako se sad virusa resiti, jel je jako dosadan, preko bluetooth-a siri taj virus i kad je bluetooth iskljucen. Jako dosadan virus
Kazu da mogu da se resim virusa ako restartujem telefon tj. da ga vratim na fabricko stanje, e sad jedino sto neznam kako to!?
MOLIM ZA POMOC
Hvala unapred!
otidji u neki servis da ti urade "flash" telefona tj. da ti ubace noviji softver u telefon...trebalo bi da ima jos servisa koji to rade za taj model...inace ne znam da li bi pomoglo da sam uradis neku vrstu formata...naime,ugasis telefon,onda drzis zelenu slusalicu,taster * i broj 3,ako se ne varam i drzis dugme za ukljucivanje dok ti ne zatrazi da ukucas grad gde se nalazis...barem je meni tako bilo na 6630...pozz
Ili,posto si vec dobio polovan telefon,mozes lepo da sacuvas ono sto ti se svidja od prethodnog vlasnika/ce a onda lepo ukucas *#7370# i telefon ce se formatirati,nema potrebe da placas flesovanje,sem ako nisi primetio jos neki problem ili je na telefonu jaaako star softver!
Pozdrav
instaliraj anti virus i skeniraj njime telefon , on ce da pronadje virus i ti samo izbrishi taj virus i problem je rijeshen , a mozhesh i da uradish ovo sto je Lomnica_city, rekao
shto su anti-virusi beskorisni za symbian telefone , ako nisu za njih onda za koje jesu , vechina virusa za telefone i jesu napravljeni za symbian , ima ih i za windows , dok za obichne telefone su se tek pojavili i nisu jos zazivjeli.
DEL BOY, inache "virusi za obichne telefone" su zazhiveli :
[Pojavio se prvi J2ME (java platforma) virus. Program se zove "redbrowser.jar" i veličina bi trebalo da mu bude oko 54 KB. Pazite šta skidate!!!
Mozda ti je poslao u nekom nepodrzanom formatu,mozda .avi na primer ako je filmic,a za njega je najbolji program Smart Movie player,ima vec verzija 3.11 i ima srpski!Sledeci must have program je FExplorer,najnovija verzija je 1.16...
Pozdrav
ne bih ti preporucio da taj fontel budzis aplikacijama zbog jako malo memorijskog prostora i to je prva verzija symbijana ako se ne varam tako da je moguce da puno aplikacija koje rade na novijim verzijama tvoj fontel ne pokrene a i usporices ga do jako
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.