Da li je moguce?Pokvaren dzojstik na k750i posle 5 dana...

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
scouser
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 12:01

Da li je moguce?Pokvaren dzojstik na k750i posle 5 dana...

Post od scouser »

Kao sto se iz naslova vidi imam ovaj telefon celih 5 dana,kupljen preko mts zajedno sa paketom bell400,znaci nije skinut ni sa jedne mreze.Elem,cuveni dzojstik na ovom telefonu izgleda da se pokvario,kad idem na dole relativno ga je tesko pomeriti a i kad se pomeri cuje se neko jako pucketanje.Na ostalim stranama,znaci gore,levo,desno je sve u redu.Da li je moguce da se posle 5 dana ne nekog preteranog koriscenja dzojstik pokvario,ne verujem da je mogla vec uci prasina i da li mogu zbog toga da ga reklamiram u mts-u odnosno u Strong and Unique koji su ih i isporucili mts-u.Stvarno sam se razocarao u SE.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Imas garanciju? Reklamiraj to. Baksuzan primerak si dobio. Nemoj da se razocaravas,sa svakim brendom ti se to moglo desiti,samo ako imas malko manje srece... :)
...shit happens... keep d smile!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

pa naravno da mozes da ga odneses u mts da ga reklamiras , osim ukoliko ti nisi kriv za kvar tj. ako ga nisi ti pokvario nekim pretjeranim koristenjem 8) :wink: :D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

E bre kad pre ga pokvari,ja ga imam 10dana i odlicno mi radi,samo brines o njegovoj higijeni i bice mu dobro,ja ga svaki dan cistim i sve mi je dobro.Odnesi reklamiraj.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Ja samo što nisam skakao po džojstiku mog starog Siemensa C65, i ništa... SE je odavno poznat po slabim džojsticima, ali poslije pet dana je definitivno baksuzluk. Reklamiraj i bez brige. 8)
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Reklamiraj ga i da ne mislish vishe o tome,to ti je najlakshe...Inache nov SonyEricssonov Joystick koshta 90 din... 8)

scouser
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od scouser »

90 din??!!! Gde to ima? Problem je u tome sto moram da idem do Beograda i pitanje je da li ce mi to odmah zameniti.Ima ovde servisera koji to mogu da odrade ali ne znam da li cu izgubiti garanciju ako to dam nekom od njih,da li se primeti zamena dzojstika?U cemu je to u stvari problem sa tim dzojsticima,jel to neki veliki kvar,jel moze da dovede do nekog veceg kvara???

scouser
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od scouser »

Da, i da li je to samo do dzojstika ili moze biti i problem do ploce na telefonu.Ovo pitam u slucaju ako budem isao za Beograd da trazim da mi zamene ceo telefon ili samo dzojstik,mislim, da opet posle odredjenog vremena ne crkne i taj novi dzojstik, ukoliko uopste budu hteli da zamene ceo telefon.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne koshta popravka 90 din ! Toliko koshta djojstik ali oni ti nabudze na to josh cenu za ruke i tako to...al nije neka frka,mogu to da ti odrade na brzinu,a gubish garanciju...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Strong and Unique?Obzirom na firmu ja ocekujem da dobijes drugi aparat. Nikad nisam cuo da je djojstik K750 rikavela posle 5 dana. Nista strasno,samo nosi obavezno gde imas garanciju.

scouser
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od scouser »

Evo da kazem.Odneo sam telefon u Strong and Unique,bili su vrlo ljubazni i odradili posao za 10 minuta.Nisu zamenili telefon ali sada dzojstik radi normalno.Nemam pojma da li su ga zamenili ili samo popravili.Zadovoljan sam.

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

I ja sam imao probleme sa dzojstikom.
Savet za sve koji budu osetili probleme u radu sa joystickom na k750, promenite temu na default i posle opet vratite na koju zelite. Cini mi se da je u pitanju neki bezvezni bug.
Ja sam se zadnjih par meseci tripovao da je otisao joystick i onda sam samo promenio temu i problema vise nije bilo. I posle mi se opet joystick zabagovao i samo sam opet promenio temu i problem resen. Mislim da je problem bio u tome sto sam koristio temu koja se nalazila na kartici a kartice cesto menjam (temu ne menjam) pa se tada ispoljio taj bug. Aj pa ko primeti slican problem na svom telefonu (k750) nek proba ovo i ako mu je uspelo nek javi ovde :) , zanima me da li je to problem.

marek
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 24. Avg 2005. 09:14
Kontakt:

Post od marek »

Da dzojstik je malo vise od 90din svima zelim puno srece koji hoce da ga zamene sami uz pomoc lemilice sa pijaca.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@del boy: ideja je EXTREMNO GLUPA, ali ne znam ni ja kako ali od kada sam stavio default temu i vratio na onu koju koristim ni jednom da mi preskace dzoistik (a pre toga mi je preskocio ponekada u radu sto me pomalo nerviralo).

Ne znam do cega je, ali sada radi taman kao nov :))
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

evo poceo sam da se krstim , kao oni u domacim serijama :lol: , stvarno ne razumijem kako je moguce to da kada promijenis temu da ti dzojstik bolje radi :? :| :o 8) :wink: :D

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@del boy: kada sam ja procitao miljancetov post, prso sam od smeha > like this: :lol: :lol: :lol: a dzoistik i mene i mog druga koji je narucio zajedno sa mnom telefon (isto k750) ponekada preskace kada ga pomeram na dole.... Nvm, video sam da je ideja i previse nego glupa i zatvorio prozor... bla bla bla, uvece, pred spavanje, dok sam bio u krevetu, igrao sam se sa telefonom (tj. stavio sam na default temu i mi se nije svidelo pa vratio nazad) i prosto se cudim, ladno ne preskace vishe....

Reason: unknown. Nije ono da ga ja 'drugacije pomeram' ali stvarno... probao sam na razne nacine da ga nateram da preskace ali prosto nece vishe, a pre svako mi je rekao "malo ti je sjeb*n dzoistik, od kad imas telefon ?"

Stvarno nemam pojma, ovo i meni deluje vishe nego retardirano ali ono... nemam pojma. Necu vishe da komentarishem, nego oni koji im se ucini da im se cima dzoistik (ne mislim kao scouseru da pucketa, nego da prosto preskace malo) nek probaju da stave na neku default temu i da vrate na onu koju koriste pa da vide da li ce se resiti problem. (mozda je problem u tome sto drzim temu na mem. kartici, nemam pojma.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

EsKiM
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 10:19

Post od EsKiM »

ljudi pomoc meni se desava da mi jojstic ka dpovucem dole ali samo dole ied ukoso levo ali samo dole kada ga povucem dole i malo u desno on radi normal a samo dole ode ukoso leveo bukvalno kao dve funkcije dali se i tebi scouser to desavalo

Odgovori