3650, problem sa startovanjem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Petronije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 17:22

3650, problem sa startovanjem

Post od Petronije »

fon je super radio sve do trenutka kada sam skidao sa gprs-a CamCorder Pro.skidanje je valjda bilo vec gotovo i duze nego uobicajno mi je pisalo ''Save to Instal'' i onda sam sve prekinuo i ugasio mob.kada sam tel upalio,pisalo je:''Phone start-up failed.Contact the retailer.''

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Probaj sledece,ali da znas da ces se ovim oprostiti od podataka iz memorije telefona,istovremeno drzi tastere * (zvezdica),broj 3,zelenu slusalicu i dugme za paljenje jedno 10-15 sekundi,dok ne pise formating,to ce ti srediti telefon ali ces morati ponovo da instaliras programe!
Pozdrav 8)

Petronije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 17:22

Post od Petronije »

Ali,kada to da uradim:kada telefon upalim dok pise ''phone start-up failed.Conect the retailer.'' ili....... I da li dirke da pritisnem sve u jednom trenutku ili * pa 3 pa z.slusalicu pa klik za off/on?

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

:wacko: ako ne pomogne to onda je otisao softver sto ce najverovatnije i biti ali nista strasno samo nemoj da te oderu kad odes u servis (upravo sam nekom od kolega servisera uzeo hleb al sta ces!!!) nego se odma napravi pametan da znas da je softver i ako te ubedjuju u drugo idi u drugi servis, inace flesovanje traje 15 minuta sacekaj da ti urade. :wacko: pozdrav :wacko:
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Odgovori