Update N73?? timer?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Maj 2006. 22:08

Update N73?? timer?

Post od Yuba »

Da li se prilikom update softvera brisu u call logu,call duration tajmeri za pokazivanje vremena razgovora,znaci ne mislim ona varijanta sa sifrom *#92702689#,vec ona trajanja poziva u meniju u call logu? Znaci da l ice prilikom updata softvera doci do reseta istih ili ce ostati takvi kakvi jesu odnosno da korisnik I dalje ima sam opciju da ih resetuje clar log naredbom??

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imaces ti i dalje opciju da resetujes call log ali ce flesovanje to uciniti umesto tebe,tako je jedino i logicno posto se logovi cuvaju u memoriji telefona!!
Pozdrav 8)

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Maj 2006. 22:08

Post od Yuba »

Da ali ja ne bi da mi se to resetuje jer cu tako izgubiti uvid u kontrolu svojih troskova i evidencije prema telenoru!?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

E pa ti zaposhi na papir onda pre nego shto uradish upadate pa kad ti bude trebalo samo saberi onda... :)

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

onda niko nemoze da ti pomogne :wacko: a posto update moras da uradis,sto kaze dexter zapisi na papir i........
E71 je moj trenutni izbor:)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sta ce ti call logovi majke ti? Mislim, ako ih resetujes na recimo mesecnoj bazi, onda uradi update u noci izmedju poslednjeg dana prethodnog i prvog dana sledeceg meseca. Znachi za decembar si izvisio. Ako uopste ne resetujes call log, onda imas onaj warranty code koji si sam naveo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori