Delovi za Motorolu E1000 i Siemens SX1

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Misko78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Dec 2006. 22:52

Delovi za Motorolu E1000 i Siemens SX1

Post od Misko78 »

Imam Motorolu E1000 i Siemens SX1 koji su potpuno ispravni ali sa unakazenim kucistima i tastaturama. Da li neko zna gde je te delove moguce nabaviti, bilo ovde ili u instranstvu. Molim da me se ne odgovara sa "brate to ti se ne isplati"

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

I ako ti neko tako kaze verovatno bi lupio,to su fini telefoni koji vrede po stotinak eura,pa ako se tebi isplati da ulozis 60-70 eura da bi spasio par stotina,onda to nije problem a gde ih naci je vec malo problematicno i na tvom mestu ja bih se raspitao ko su zastupnici za te dve firme ili daj oglas da trazis da kupis maske,mozda neko ima pokvaren neki od doticnih modela pa bi ti prodao masku ili ima neki svercer da ti nabavi,a imas i na elitesecurity forumu bas tred gde se ljudi raspituju i nude polovne i nove delove,maske... potrazi ga da ne linkujem,mozda ce se ljutiti uprava ovog foruma a lako je naci tred takodje u delu Servisiranje! ;)
Pozdrav 8)

Misko78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Dec 2006. 22:52

Post od Misko78 »

Lomnica_city napisao:I ako ti neko tako kaze verovatno bi lupio,to su fini telefoni koji vrede po stotinak eura,pa ako se tebi isplati da ulozis 60-70 eura da bi spasio par stotina,onda to nije problem
Upravo tako SX1 sam platio 350€ a E1000 320€ jesto to bilo odavno ali da ih poklonim u ovakvom stanju kakvom su za nekoliko desetina evra necu. Hvala na savetu za trazenje delova odoh da dam oglas i pregledam ES. Ako se neko seti ili zna gde bih ovo mogao da nabavim neka mi baci na PP.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

I ja trazim dzojstik za e1000.Zvao sam wp tim sistem koji su zvanicni uvoznici za motorolu.Oni mi dadose servis koji radi samo motorole i pitam ja al to ne rade.Tako da sigurno nemaju ni maskice za e1000 kad nemaju dzojstik.I zato sam odlucio da sledeci put kupim neku nokiu...Koga god pitam pocne da se cudi kao da je ne znam sta u pitanju a ne obicna e1000 koju doduse retko ko ima.Nego evo sta sam ja nasao jos ranije kada su neki polomili display na n73--- cnn.cn.Probaj na toj adresi pa ako ide da se dogovorimo da i meni porucis deo ako ti nije tesko.Platio bih ti koliko treba.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Samo da javim da sam nasao i popravio dzojstik u jednom servisu.Ako nekog muci ista muka nek posalje pp da mu dam adresu.Pozdrav 8)

Odgovori