Problem sa novim sonyericsson k608i

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
shakal007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:08

Problem sa novim sonyericsson k608i

Post od shakal007 »

Od pre nedelju dana imam k608i skinut sa planet 3 mreze i mogu da kazem da sam primetio da ima mnogo slabiji signal nego sto bi trebalo. Jer sam pre toga imao isti ali skinut sa T-mobile i imao je mnogo bolji signal. Jedan kolega sa posla takodje ima k608i skinut sa planet 3 mreze, ali na njemu ima softver sa k600i tj original SE telefoni su fizicki identicni ali njegov ima mnogo bolji signal kada moj padne na tri crtice njegov jos uvek ima 5. Cuo sam da je mozda u pitanju kartica (obojica koristimo 064) menjali smo kartice ali nista opet isto. Da li je moguce da je telefon ostecen prilikom dekodiranja i postoji li mogucnost da se to ikako popravi, posto me prodavci ubedjuju da je tel u redu iako vrlo cesto izoblicava ton priliom razgovora.

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

shakal007,
Verovatno je telefon u Dual modu...pokusaj ga prebaciti samo na GSM....dekodiranje SIGURNOI nije prouzrokaovalo NISTA, najjednostavnije resenje je zamena FW, odnosno upisivanje FW-a od K600i...
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

shakal007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:08

Post od shakal007 »

OK ali kako da ga prebacim na GSM i kako se vrsi ubacivanje softwera od k600i koji mi je program za to potreban

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Sto se prebacivanja na GSM tice, probaj:

Settings > Connectivity > Data comm. > Preferred service > CS only > Select.

A za promenu FW bilo bi najbolje da ga odneses u (pouzdan) servis.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Moguce je da nema tu opciju za prebacivanje na GSM only bash zbog tog planet 3 softvera,video sam da neki nisu imali tu opciju tako da,najbolje ti je da odesh u servis i ubacish chist SE-ov softver.. :wink:

Odgovori