Problem sa novim sonyericsson k608i
Problem sa novim sonyericsson k608i
Od pre nedelju dana imam k608i skinut sa planet 3 mreze i mogu da kazem da sam primetio da ima mnogo slabiji signal nego sto bi trebalo. Jer sam pre toga imao isti ali skinut sa T-mobile i imao je mnogo bolji signal. Jedan kolega sa posla takodje ima k608i skinut sa planet 3 mreze, ali na njemu ima softver sa k600i tj original SE telefoni su fizicki identicni ali njegov ima mnogo bolji signal kada moj padne na tri crtice njegov jos uvek ima 5. Cuo sam da je mozda u pitanju kartica (obojica koristimo 064) menjali smo kartice ali nista opet isto. Da li je moguce da je telefon ostecen prilikom dekodiranja i postoji li mogucnost da se to ikako popravi, posto me prodavci ubedjuju da je tel u redu iako vrlo cesto izoblicava ton priliom razgovora.
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
shakal007,
Verovatno je telefon u Dual modu...pokusaj ga prebaciti samo na GSM....dekodiranje SIGURNOI nije prouzrokaovalo NISTA, najjednostavnije resenje je zamena FW, odnosno upisivanje FW-a od K600i...
Verovatno je telefon u Dual modu...pokusaj ga prebaciti samo na GSM....dekodiranje SIGURNOI nije prouzrokaovalo NISTA, najjednostavnije resenje je zamena FW, odnosno upisivanje FW-a od K600i...
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro