QTek 9090 - Mrtav

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
markoco
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Jan 2007. 01:06
Kontakt:

QTek 9090 - Mrtav

Post od markoco »

Ljudi imam sledeci problem: Ne mogu da upalim QTek 9090. Probao sam sa punom baterijom (uzeo od jednog prijatelja) ali opet nista. Jos da napomenem da nece uopste da se puni i da PC nece da ga prepozna preko USB kabla. Da li neko zna u cemu je problem, ili mozda neki dobar servis koji moze da otkloni ovaj kvar. Telefon mi mnogo znaci posto je poklon od jednog dobrog prijatelja. Pozdrav

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

:o e zato se kupuje nokia, motorola , sony ericsson a ne qtek ali izvini necu da ti stajem na muku samo cu ti reci da mozda ima najvise 5 (ako) ozbiljnih servisera u celoj srbiji koji bi mogli samo da pokusaju da ga naprave, :uhuh: znam da bas i nije optimisticna situacija ali sta ces. moja preporuka ti je sledeca a to je da ne nosis telefon od servisa do servisa i da ga svako cacka i otvara jer najverovatnije je samo softver otisao a svako voli da otvara telefone danas al da ne duyim odnesi ga u neki veliki servis , da sad ne reklamiram nikog, raspitaj se neznam odakle si. ako si iz ns mogu da ti predlozim par njih
Phone market
sve za vas mobilni telefon

markoco
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Jan 2007. 01:06
Kontakt:

Post od markoco »

Iz Rume sam, nije mi problem da skocim do ns-a. Ako ti nije problem ispisi mi te firme (moze i na mail: markoco@beotel.net)

Odgovori