M65 DCA-510 gde?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

M65 DCA-510 gde?

Post od Jones »

Ne znam da li je ovo mesto za ovu temu ali posto niko ne odgovara na Siemens podforumu moram se obratiti ovde...
Dakle gde se moze nabaviti ovaj kabl za Siemens...ja sam obisao ceo NS i nasao sam samo u jednoj radnji DCA-540 a u nekoliko neke kineske data kablove(nit im se oznaka zna niti ista)...e sad meni treba taj kabl za menjanje ikonica,debranding(skidanje glupog vodafona(mislim nervira me njegova pojava i ikonice i sve sa njim) i naravno file transfer...
Dakle pomozite ljudi posto me je fon odusevio(mislim neverovatno je brz za Siemensa,JAKA baterija nemam pojma kako ali traje mi i do 4 dana uz 3 sata price)....Gde naci taj kabl a ako ga neko ima kojim slucajem a da mu ne treba 8) 8)
Da li 540 moze izvrsiti naznacene radnje(kontam da ne moze posto ga niko ne spominje)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

a sto je to toliki problem i zasto bas taj kabel za m65 kad mora da radi sa svim data kablovima . ja imam neki od pre 100 godina sav je izlepljen izolir trakom a opet sljaka sve od swupova, preko jokera i svih drugih zajebancija za simense, o prebacivanju podataka i da ne pricam, a platih ga 6-7 evrica sad moze da se nadje i za 4 . tako da uzmi bilo koji radi 100 posto
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Kupio neki sve super samo sto nece da detektje fon...Znaci ubaci kabl u usb on me pitao za drivere lepo ih instalirao,pa lepo instalirao MPM za siemens verziju koja podrzava m65 kad uze da prikljucim m65 nista...Sta je problem...falican kabel ili sta vec....treba li neki drugi driveri...Uz usb sam dobio drivere i kontam da su ti...Znaci ne reaguje...prvo sam mislio da treba da ukljucim usb mode na fonu ili nesto takvo ali siemens to nema ili ja ne vidi,....Please help ovo je vec veliki problem

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

pa skini druge drivere sa neta pa probaj... ako kaže čovek da radi sa svim kablovima nema razloga ne verovati mu... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Probano sa drugim driverima,sa 4 razlicita programa....nista....samo sa jednim je kobojagi reagovao tj taj program je detektovao fon...program je Smart tool 1.91...Nemam pojma sta da radim...niko nije imao takav problem tako da nemam ni blagu naznaku sta je.....
A izgleda da ne radi bash svaki.... :cry: :x

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od phone market »

ne bi da te podcenjujem ali da li si uskladio usb portove na programu koji koristias sa portom na kom je instaliran drajver. odi do control pnela pa vidi gde ti je instaliran usb.
Phone market

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Studiram Informatiku :D ...Podesio sve...Ma kabl je teski kinez(bio posto sam ga vratio)...znaci komp ga detektuje ali kad prikljucim Siemensa nish...
Mislim meni je trebao samo zbog ikonica i tih stvari pa lepo uzeo IR za 600din i sve radi ko sat...Sve sam odradio jedino ne mogu Firmware ali posto imam SW25 nije potrebno...baterija gura po 5 dana i to je sve sto me zanima...
Infrared je zakon :)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od phone market »

tako je brate vise ne vazi ona stara (iz kultne tv serije slozna braca) --ne moze to bez kabla-- ma moze i te kako
Phone market

Odgovori