Desava mi se da telefon (Nokia N70) odjednom izgubi mrezni signal, znaci izgube se sve crtice ili stoji samo jedna i naravno nemoguce je niti zvati niti da me neko pozove.
Interesantno je sto kada iskljucim telefon, resetujem signal se ponovo vrati na maksimum i sve radi bez ikakvih problema. E sad ono sto me cudi je to sto se ovo desava recimo jedamput u 3-4 nedelje!
U cemu moze da bude problem, da li je hardverske prirode, da li da ga reklamiram posto je jos pod garancijom, ali nervira me sto kada ga resetujem telefon normalno radi pa ne mogu da dokazem u servisu sta nije u redu!
N70 problem sa mrezom
N70 problem sa mrezom
Born to be wild!!!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Zmaj, naravno da su to šifre za format...ukoliko imaš nešto važno u telefonu obavezno uradi back up podataka...a obavezno back up kalendara i kontakata...
Moguće je da je problem u starom firmware-u...Koji imaš u fonu?

Moguće je da je problem u starom firmware-u...Koji imaš u fonu?

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Verzija firmware-a je V 5.0609.2.0.1 01-03-06 RM-84. Jeste malo starija verzija ali ne verujem da moze da bude problem u verziji firmvera?
A sto se tice backup-a podataka nikako mi nije polazilo za rukom da prenesem sve podatke preko PC Suite-a, neke fajlove hoce da prebaci a neke nece, i to samo pojedinacno fajl po fajl dok sve odjednom preko Phone Browser-a nece nikako.
Jedino da probam da prebacim sve na karticu ako je moguce pa onda preko card readera na komp!
Da li je moguc flash firmware-a preko kompa, znam da postoji neki automatizovani programcic za flash na Nokia-nom sajtu ali ga nisam isprobao...
A sto se tice backup-a podataka nikako mi nije polazilo za rukom da prenesem sve podatke preko PC Suite-a, neke fajlove hoce da prebaci a neke nece, i to samo pojedinacno fajl po fajl dok sve odjednom preko Phone Browser-a nece nikako.
Jedino da probam da prebacim sve na karticu ako je moguce pa onda preko card readera na komp!
Da li je moguc flash firmware-a preko kompa, znam da postoji neki automatizovani programcic za flash na Nokia-nom sajtu ali ga nisam isprobao...
Born to be wild!!!