k750i blokira

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
tardeli
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 12:13

k750i blokira

Post od tardeli »

E ljudi vec pocinjem da ludim, sve se nadam da necu morati u BG gde sam kupio phone (inace sam iz vranja) u servis ali telefon mi ne da mira.naime, imam ga 10 dana i kad hocu na gprs ili daucitam igricu (ovo drugo je bilo samo jednom) telefon blokira i nema tu nikakve pomoci nijedno dugme ne reaguje kad se pozovem sa drugog telefona ne reaguje itd. i tako sve dok se ne ivedi i opet vrati baterija.Sta da radim kako da se otkloni ovaj problem?

hvala

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

mislim da je softverski bag...ne bi trebalo da je bilo sta drugo :unsure: :unsure: ali mozda je neko imao slican problem pa ce biti od vece pomoci
E71 je moj trenutni izbor:)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

softverska greska 100 % a i telefon ti je verovatno skinut sa neke mreze pa zato blokira na gprs-u. resenje - odraditi softver i to staviti cist softver , pa jos mozes i srpski da ubacis . ne bi trebalo da te kosta vise od 500 din a nemoj da das vise od 800. samo mene vise interesuje zemljak da li bre u vranju nema radnji za mobilne telefone pa si morao da potezes za bg?
Phone market
sve za vas mobilni telefon

tardeli
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 12:13

Post od tardeli »

ma ima samo 20 evra jeftinije gore a i moji bili poslovno pa mi kupili telefon u bg sta cu takva mi sudbina

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

ovo sto se tice softvera mogu da ti odrade i tvoji vranjanci to se ne vidi u garanciji , ako se za nju sekiras a ipak mislim da je skuplje ici u bg zbog softa a i bices bez telefona ceo dan ili vec koliko. pa onda pravac servis
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Odgovori