A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
acko_nish
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 20:31
Kontakt:

Post od acko_nish »

e ljudi znate sta ? m:ts ima nove cene tako da ako ste u tipi tarifi ne mozete da zovete nikog van m:ts mreze ako imate manje od 11 dinara kredita na racunu . i ne znam da li oni tako planiraju da se bore protiv VIP konkurencije a sto je lilici rekao da traze licnu kartu za brojeve ja taj problem nisam imao uzeo sam karticu za minut i bez bilo kakvih podataka u tehnomarketu . a kada sam zvao LJUBAZNE operatere VIPa rekli su mi da ce mreza da krene sa radom eventualno od sutra ili ponedeljka a najdalje za 5 dana .... ne znam sta vise da vam kazem , sve sto saznam novo napisacu da i vi saznate :D
alex

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Komentar sa elitesecurity foruma...

Ka Vip mrezi voice, MMS i SMS je besplatan.
Ka telenor i mt:s mrezama MMS ce biti 5,90din dok ce SMS kostati 0.59din.
Cena jednog minuta razgovora ka nacionalnim mrezama (telenor, mt:s i fixna) ce biti 1.77din. bez fiksne nadoknade. Tarifiranje ce biti po sekindi za postpaid, a za prepaid interval ce biti 2 sekunde nakon promo perioda. Dakle sekunda razgovora u promo periodu za sve ce titi 0.0295 din, a nakon toga za prepaid ce biti 0.059din ali za 2 sekunde razgovora. GPRS ce biti za oko 10-15% jeftiniji od mt:sa i telenora.
U sve cene je uracunat PDV.

U ponedeljak ce biti dodatni javni info pa pratite medije i sajt.

http://www.elitesecurity.org/t255377-27 ... t-Mobilkom

Meni deluje nestvarno...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

To se i čeka Slika
Ako nastupe tako "drastično"...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ako je ovo tacno , pa ne da cu da se prebacim na Vip , nego ce sve da prsti :D

i ima sve moje da prebacim na Vip , pa da uzivamo 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovo nema šanse da bude.znači teorije nema.to su one cene o kojima sam ja pisao pre jedno pola godine možda i više da bi tako valjalo ali da zbog našeg lopovluka nema šanse.

ok imam neke nada da će ovo stvarno ovako da bude.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Nemojte biti smesni, od cega mislite da zive oni ako bi nudili usluge po tim cenama? Jasno je da ce bolja konkurencija uticati povoljno na nas, potrosace, ali vecina vasih postova je u fazonu: Telenor i MTS su dripci i lopovi, sad ce doci VIP i dati nam sve za dzaba. E oce...
w810 + 8GB

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Pa vidi cene za mms i sms su takve realno, pogotovo se vidi po tome sto se sms u raznim promo paketima deli po mnogo nizoj ceni od sadasnje,dok 'Cena jednog minuta razgovora ka nacionalnim mrezama (telenor, mt:s i fixna) ce biti 1.77din. bez fiksne nadoknade. '
Ovo ne verujem stvarno zvuci fantasticno!!!
6630

marko_bgd26
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 15. Jun 2007. 10:16

Post od marko_bgd26 »

Zvao sam Vip-ov call centar koji je inace 0611234 i bili su zateceni da SMS uopste radi.Nesto su zamuckivali tipa kad,kako,i totalno su neobavesteni.Stalno ko papige ponavljaju"do kraja 31 juna pocinje rad,u toku je test mreze".A kad sam pretprosle Nedelje nazvao,rekli su mi da za par dana pocinje sa radom,odmah posle promotivne prodaje.Zanima me sta su te Fakultetlije radile prethodnih 6 meseci?Ovo je bre Srbija ,i trebalo bi da puste mrezu u rad ,pa da onda u hodu otklanjaju probleme. :) I nadam se da ce im ubuduce biti bolji call-centar.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jun ima 30 dana :D :D :D :D :D :D :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Mozda je kod njih prestupna godina... Hajde da sacekamo i taj 31. jun :) trebalo bi ovoga puta da govore istinu...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

miodrage u potpunosti si u pravu :D
možda su ljudi mislili na 31 JUL da će od tada početi sa radom.inače do tada i traje onaj promotivni period za 1000din.tako da :lol: :lol:
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Pre neki dan u politici citam (rubrika OGLASI), obavestenje o Vip nagradnoj igri. I u jednoj od tacaka spisak telefona koji se dobijaju u nagradnoj igri, BEDAK :cry: :cry: :cry: , ocekivao sam i bolje od njih!!!
700* Samsung (ne znam tacno koji , ali znam da je neki jeftin, do 100e) mislim da je c300
300* Samsung (isto neki krshevi od samsunga oko 100e, ne zanm tacno koji)
1* Nokia 8800 Sirocco
1* Nokia n73 Music Edtion
- a ostale telefone (do 1000) se ne secam tacno, mislim da je bilo nesto: 6288...

- Pokusavam da nadjem politiku da vam tacno kazem, ali izgleda je cale bacio...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Objavljuju nagradnu igru u oglasima? cekaj svuda zakupljuju po 2-3 cele strane u koloru, a ti si ovo citao u oglasima? E ajde nadji taj primerak, jako me zanima.
Nego mene zanima nesto drugo, ovde je neko rekao da im radi SMS. Evo, ja pokusavam u Subotici, ali cak ni mrezu ne vidi, samo 220 03 Telekom mt:s i 220 01 Telenor. Bilo koji pokusaj slanja poruke zavrsava sa failed, a bilo koji poziv sa obavestenjem da cu biti obavesten SMS-om o pocetku rada novog operatera.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

koliko ja znam mogao si samo da primis sms a ne i da saljes, ma proradice oni 31. juna :lol: :lol:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

e možda je ovo prestupna godina pa ima 31 dan.ili to beše februar ima 29 ili pak decembar 32 ili već kako to ide.
inače nadam se da se šali drug član sa oglasom o nagradnoj igri

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

djape48 napisao:Nemojte biti smesni, od cega mislite da zive oni ako bi nudili usluge po tim cenama? Jasno je da ce bolja konkurencija uticati povoljno na nas, potrosace, ali vecina vasih postova je u fazonu: Telenor i MTS su dripci i lopovi, sad ce doci VIP i dati nam sve za dzaba. E oce...
morao sam da iscitiram ceo post kratak je -

lupash gluposti.

kad se ovako obore cene, ljudi ce masovno vishe kredita i troshiti! zamisli samo da mozesh za 200 dingera da pricash ko sultan, pa ima da ti mobilni telefon postane prioritet, zvacesh nekog, svaki put kad ti se desi situacija da pomislish da okrenesh, a nemash kredita, shto se nama pripejdovcima deshava ama bash svaki drugi dan.

ja licno troshim 200 dinara na dva dana, i svaki put kad mi se istroshi dopuna smorim se ko plovak, shto ne mogu da pozovem kog sam hteo.

a ovako - razgovori ce mi trajati duze, bicu opushteniji u prici, i desice mi se da pozovem nekog, cisto eto da ga pitam shta radi. i necu se shtekati, necu imati potrebe za time, kao shto imam sad. a samim tim - necu ni jednog trenutka dozvoliti da nemam kredita.
There is no knowledge that is not power

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

slazem se sa Igoritzom da ce Vip i sa smanjenim cenama u odnosu na konkurenciju imati vrlo lepu zaradu . 8)

a evo ga moj rezon zasto tako govorim :

ja na primer trosim sada oko 800-1000 dinara na mobilne mesecno, imam ih dva - 1 pre paid i 1 post paid - . to sam redukovao jer sam ranije mnogo vise trosio i smucilo mi se placanje racuna .

elem, ako pretpostavimo , da je to moj minimum jer stvarno ako trosim manje , onda moze da se kaze da i ne pricam . i sad , ja cu toliko trositi skoro uvek bez obzira na Vip , a dobijam za to odredjenu minutazu koju mogu da potrosim .

posto znamo da operateri na kraju svakog meseca broje pazare , znaci koliko su zaradili , onda je cifra koja od mene dobijaju oko 800-1000 dinara . ako mi neki operater ponudi da za tih 800-1000 dinara mogu da pricam 1,5 put ili 2 puta vise nego kod prethodnog , zar je tesko pretpostaviti da cu ja tamo otici ? naravno , drage volje .

i sad , kome ce otici mojih 800-1000 dinara , koje jednostavno, ponavljam , moram otprilike da potrosim mesecno ? naravno , tom drugom operateru koji mi je omogucio da za toliko novca vise pricam . pa sta je dobio onda Vip ? dobio je jednog pretplatnika koji je svoj mesecni budzet prelio iz kase , u ovom slucaju Telenora u kasu Vip-a . i eto logike kako oni mogu da zaradjuju skoro isto a sutra i prekosutra kad dobiju vise korisnika zbog tih uslova , i vise nego Telenor ili Telekom koji grcevito drze svoje cene . po meni prosto kao pasulj . zato i navijam za takve cene . nadam se da ce ta logika prevladati .

isto vam to dodje kao sa mojim proslim gazdom . coveku je bilo draze da na primer dnevno proda jednu majicu skupu od 3000 dinara , ali stvarno se pomuci da je proda jer treba kupcu objasnjavati kako je to super kvalitet i ostalo , nego da smanji ako treba cenu te iste majice , a znam da moze jer mu znam nabavnu , za 30 posto , pa da ih proda 4 . i sad , ako je zarada od jedne majice od 3000 dinara = 1200 dinara ( preterivao je skroz ) , zar nije isto ako bi tu istu majicu spustio za 900 dinara i prodavao je za 2100 dinara ( a tu je zarada 300 dinara ) , ali kad ih proda 4 isto mu dodje i zaradi tih 1200 dinara ? pa normalno kad se ima normalno razmisljanje ali kad se preteruje , onda postanes alav i hteo bi od jedne majice dnevno da zaradis bogatstvo . a onda tu ide i antireklama , jer ko kupi toliko skupu nece sigurno drugom savetovati da ide tamo . a ko je tu kupi jeftino , raspricace svima i eto mu jos musterija .

tako da mislim , ako su pametni , da ce da zaposle nekog sa mozgom u Vipu koji ce da pametnom logikom okrene Srbiju naglavacke i prikupi pretplatnike za dva meseca kao niko do sada .

pozdrav Vlada

8)

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Pa dobro Igoritza zasto jednostavno ne predjes na postpaid? vlada1970 sve je to u redu sto si ti napisao, ali ljudi pogledajte jos jednom onaj tzv. cenovnik
w810 + 8GB

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

imam neki utisak da je neko iz VIPa drug član ovog foruma što bi rusi rekli ili komunisti. u koliko vip budei imao ovakve cene kao što je gore navedeno ova dva operatera nemaju više šta da traže u srbiji.ali sa obzirom kakav smo narod vremenom će se pojaviti ljudi kojima će biti mnogo i 1din po minutu tako da će oni cimati cimati i cimati a poruku ili poziv će veoma teško poslati

nego ako ti za 20din razgovaraš 10min nije ti krivo da plaćaš i preko 1000din mesečni trošak jer ti nije žao što si toliko pričao pazi 500min još malo pa 10sati.nije loše.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

ja sam otprilike i to hteo da kazem venom ali zaboravih . draze mi je da placam 1000 dinara , koliko obicno i placam , ali kad znam da sam za tih 1000 dinara pricao 500 minuta . znaci pazar dobija Vip , ali jedino sto se Vip tada malo potrudio i za tih 1000 dinara mi dao vise da pricam . i onda sa gustom vadim novcanik i placam 1000 dinara jer sam ih posteno potrosio .

8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Odgovori