novi brojevi kod mt:s-a

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
apu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07

novi brojevi kod mt:s-a

Post od apu »

da li je neko chuo za brojeve tel. koji pochinju sa 064 00

malo pre me zvao kum i kaze da ga neko cima sa broja 064/0090... pa mi je skroz chudno da broj pochinje sa 0??!! :blinky: :blinky: :blinky: jel' to neka fora ili shta??

P.S. pritom mi reche da je neki njegov kolega u vranju video prepaid kartice sa tim brojevima :o :blinky: :blinky: :o :? :?
veseli p0z
@pu

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Apu,nije fora,bila je neka tema o tome,a to je pocelo pre jedno mesec dana. Meni je malo licno glupo da mi broj pocinje tako,ali ajd sad :D . Imas na trafici da kupis brojeve koji pocinju tako.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Pa naravno da ce da pocinju brojevi na 0, jer ovaj mt:s samo sto ne pocne da deli kartice uz 'leba i mleko!!! I posle se fale da imaju 4 miliona korisnika!!!

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

ti brojevi su rasprodati u rekordnom roku, ali su kupljeni od strane raznih preprodavaca indijanaca, koji ih sad valjaju likovima koji se jos uvek loze na neki "lep broj", i traze i do 50e za broj :blinky: :blinky: :blinky:

budalastina...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Rasprodati?????? Odkale ti to???? Koliko znam mozes da kupis takve brojeve na trafici, u svim poslovnicama, kod prodavaca, u piljarnicama i gde vec sve ne prodaju mt:s brojeve .....

Stoned Ryder
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38

Post od Stoned Ryder »

Još uvek ih ne prodaju u ribarnicama i Maxi diskontima. Mada, očekujem da ih uskoro vidim i tamo... :D
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Stoned Ryder, Bio sam pre 7-8 dana u Maxi diskontu u Sapcu i znas sta? MTS ima svoju poslovnicu tamo. Ne idem po ribarnicama, ali sigurno ima bar u jednoj :)
w810 + 8GB

Stoned Ryder
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Stoned Ryder »

U tom slučaju povlačim ono za Maxi diskonte. Mada, u beogradskim ih nema. Ko zna, možda uskoro počnu da ih dele i uz svaku kupovinu u Maxi-ju veću od 1.000 din... :wink:
Only the good die young,

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Ovaj nisi bas nesto posebno informisan ali dobro de ...
To je informacije koju cak mozes da pronadjes i na njihovom sajtu
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=242
A ako ti treba ilustrativan primer lepo odes u gluvo doba noci u Tempo kod Pancevackog mosta, pridjes oznacenom mestu iza kasa i kazes "zdravo ja ocu da sklopim ugovor na dve godine i kupim telefon"...... mozda te pogledaju ko :o ali definitivno ces moci da zavrsis posao kod njih (ili jos bolje trazi da ti podese parametre :lol: )

Stoned Ryder
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Stoned Ryder »

Videh lokacije. Očigledno kupujem na pogrešnim Maxi lokacijama... :wink:
Hm... Ideja za Tempo nije loša. Baš se pitam kako bi reagovali kad bih se pojavio tamo u 3 a.m. sa nekim sumanutim zahtevom ili problemom? :shock: Možda, možda... :oops:
Only the good die young,

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Ahaha ... imam sjajnu ideju! Večeras/noćas kad se budem vraćao iz kafane, ima da navratim tamo (ionako mi je usput kad idem kući) i da im tražim prelazak na postpaid za neki prepaid broj koji držim u novčaniku ... pa lepo da mi objasne pakete, ponudu sa telefonima (koje li telefone imaju tamo?!), da mi aktiviraju dodatne usluge i objasne kakve su cene u roamingu sa DTAC-om na Tajlandu ... i kad smo već tu, da mi podese parametre za "gledanje televizije" za N95 8GB ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrhunska ideja ... chicha, hvala na predlogu ...
Samsung Omnia HD 8GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Za pare ce sve da ti urade. Nemoj da posle proklinjes dan kad si to uradio, pa da dve godine placas pretplatu koja nije niska.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Pazi obzirom da se smaraju po celu noc u praznom Tempu siguran sam da bi i izasli u susret makar da im vreme brze prodje, naravno kasniji troskovi bi mogli biti u dirktnoj korelaciji sa cehom iz kafane :lol:
BTW kada je izbor telefona u pitanju ne treba zaboraviti na jednu stvar, kao i sa novim poslovnicama i ovakva prodajna mesta nisu pod navalom kupaca pa ako hoces da prodjes bez guzve ili ako je na ostalim mestima nestao neki model vredi probati i tamo (znam sigurno da su imali i Lunu u Tempu :wink: )

Odgovori