Apu,nije fora,bila je neka tema o tome,a to je pocelo pre jedno mesec dana. Meni je malo licno glupo da mi broj pocinje tako,ali ajd sad . Imas na trafici da kupis brojeve koji pocinju tako.
Pa naravno da ce da pocinju brojevi na 0, jer ovaj mt:s samo sto ne pocne da deli kartice uz 'leba i mleko!!! I posle se fale da imaju 4 miliona korisnika!!!
ti brojevi su rasprodati u rekordnom roku, ali su kupljeni od strane raznih preprodavaca indijanaca, koji ih sad valjaju likovima koji se jos uvek loze na neki "lep broj", i traze i do 50e za broj
Rasprodati?????? Odkale ti to???? Koliko znam mozes da kupis takve brojeve na trafici, u svim poslovnicama, kod prodavaca, u piljarnicama i gde vec sve ne prodaju mt:s brojeve .....
Stoned Ryder, Bio sam pre 7-8 dana u Maxi diskontu u Sapcu i znas sta? MTS ima svoju poslovnicu tamo. Ne idem po ribarnicama, ali sigurno ima bar u jednoj
U tom slučaju povlačim ono za Maxi diskonte. Mada, u beogradskim ih nema. Ko zna, možda uskoro počnu da ih dele i uz svaku kupovinu u Maxi-ju veću od 1.000 din...
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
Ovaj nisi bas nesto posebno informisan ali dobro de ...
To je informacije koju cak mozes da pronadjes i na njihovom sajtu http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=242
A ako ti treba ilustrativan primer lepo odes u gluvo doba noci u Tempo kod Pancevackog mosta, pridjes oznacenom mestu iza kasa i kazes "zdravo ja ocu da sklopim ugovor na dve godine i kupim telefon"...... mozda te pogledaju ko ali definitivno ces moci da zavrsis posao kod njih (ili jos bolje trazi da ti podese parametre )
Videh lokacije. Očigledno kupujem na pogrešnim Maxi lokacijama...
Hm... Ideja za Tempo nije loša. Baš se pitam kako bi reagovali kad bih se pojavio tamo u 3 a.m. sa nekim sumanutim zahtevom ili problemom? Možda, možda...
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
Ahaha ... imam sjajnu ideju! Večeras/noćas kad se budem vraćao iz kafane, ima da navratim tamo (ionako mi je usput kad idem kući) i da im tražim prelazak na postpaid za neki prepaid broj koji držim u novčaniku ... pa lepo da mi objasne pakete, ponudu sa telefonima (koje li telefone imaju tamo?!), da mi aktiviraju dodatne usluge i objasne kakve su cene u roamingu sa DTAC-om na Tajlandu ... i kad smo već tu, da mi podese parametre za "gledanje televizije" za N95 8GB ...
Pazi obzirom da se smaraju po celu noc u praznom Tempu siguran sam da bi i izasli u susret makar da im vreme brze prodje, naravno kasniji troskovi bi mogli biti u dirktnoj korelaciji sa cehom iz kafane
BTW kada je izbor telefona u pitanju ne treba zaboraviti na jednu stvar, kao i sa novim poslovnicama i ovakva prodajna mesta nisu pod navalom kupaca pa ako hoces da prodjes bez guzve ili ako je na ostalim mestima nestao neki model vredi probati i tamo (znam sigurno da su imali i Lunu u Tempu )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.