inace ona tri sajta sam bas namerno dao ,juce ja na msn kada ono drugar iz makedonije me cimno nesto i bla bla poceli odjedared divan na temu vipa ,on kaze da sto se cene tice nema neke enormne razlike tu je to negde mislim na pozive ,ali fonovi su neka druga prica kao i tarife koje daju uz iste ,i rece mi nesto sto ja isam stigao naci uglavnom radi se rece on da salje sms poruke sa sajta ,koliko sam skonto neto kao telenor sto ima na portalu neznam koliko je za dz ,treba logovanje i onda mozes poceti sa kuckanjem ,eto neznam kako vam se cini ali gledajuci sjat vipa u makedoniji u kojoj je sa radom poceo " juce " i ove nase under verzije ko da se radi o dve razlicite firme koje imaju samo slicne sajtove nikako iste ,a nedaj boze da opet ova dva poredim sa hrvackim
inace koristim vip sa njihovom nokijom onom 1600 ,ali imam i mts 064 ,do letos sam bio i na telenoru post pejd ali su zaista bili bezobrazno skupi i raskino sam ugovor i nikad vise telenor ,neznam signal vipa je na severu backe dobar sta vise super lepo se cuje i sve to ali njihova usporena marketnig kampanja pricam za pripejd koja sadrzi jedan telefon je zaista otuzno i bedno neznam mozda svi pa i vip spremaju za praznike koji dolaze ali vip bi trebo zaista malo vise da se otvori prema ovom ovde narodu ako misli da ga isti prihvati makar mladji ako nista drugo