A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

veruj mi da si i u pravu ,procitao sam to sve a koda i nisam ,sve nesto prazno :unsure: za jednog direktora i prectavnika jedne takve firme bilo kog menadzera da su stavili da isprica bolje bi uradio a ovo stvarno sve nesto tajnovito
inace ona tri sajta sam bas namerno dao ,juce ja na msn kada ono drugar iz makedonije me cimno nesto i bla bla poceli odjedared divan na temu vipa ,on kaze da sto se cene tice nema neke enormne razlike tu je to negde mislim na pozive ,ali fonovi su neka druga prica kao i tarife koje daju uz iste ,i rece mi nesto sto ja isam stigao naci uglavnom radi se rece on da salje sms poruke sa sajta ,koliko sam skonto neto kao telenor sto ima na portalu neznam koliko je za dz ,treba logovanje i onda mozes poceti sa kuckanjem ,eto neznam kako vam se cini ali gledajuci sjat vipa u makedoniji u kojoj je sa radom poceo " juce " i ove nase under verzije ko da se radi o dve razlicite firme koje imaju samo slicne sajtove nikako iste ,a nedaj boze da opet ova dva poredim sa hrvackim
inace koristim vip sa njihovom nokijom onom 1600 ,ali imam i mts 064 ,do letos sam bio i na telenoru post pejd ali su zaista bili bezobrazno skupi i raskino sam ugovor i nikad vise telenor ,neznam signal vipa je na severu backe dobar sta vise super lepo se cuje i sve to ali njihova usporena marketnig kampanja pricam za pripejd koja sadrzi jedan telefon je zaista otuzno i bedno neznam mozda svi pa i vip spremaju za praznike koji dolaze ali vip bi trebo zaista malo vise da se otvori prema ovom ovde narodu ako misli da ga isti prihvati makar mladji ako nista drugo :? nekim njihovim postupcima

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

Kompanija Vip mobile, novi operater mobilne telefonije na domaćem tržištu, saopštila je da uvodi inteligentnu mrežu naredne generacije (Next Generation Intelligent Network, NGIN), koju će instalirati stručnjaci kompanije Kapsch CarrierCom.

Inteligentna mreža će se u početku koristiti za upravljanje uslugama koje se plaćaju unapred (pre paid), ali će u budućnosti predstavljati osnovu za pokretanje novih usluga.

NGIN rešenje je zasnovano na jNetX platformi za pružanje konvergentnih usluga koja koristi Java telekomunikacione aplikacije kao okruženje za razvoj i pokretanje NGIN usluga. Kompanija Kapsch CarrierCom je u grupi Mobilkom Austria, čiji deo je i kompanija Vip mobile, dosada uvela čitav niz usluga zasnovanih na NGIN mreži, uključujući okruženje za mrežno plaćanje i sistem za prevođenje brojeva.

http://www.mikro.co.yu/ser/ves...007-12 ... 738#501738
Remember, remember
The 5th of November

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Evo neceg zanimljivog i pre svega pozitivnog za trziste :

Vodafon u Srbiji

Vip mobajl i Vodafon sklopili partnerstvo za Srbiju

Kompanija Vip mobajl (Mobile) objavila je da je sa britanskim Vodafonom uspostavila strateško partnerstvo za Srbiju. Predstavnici Vip mobajla kazali su agenciji Beta da će više detalja o partnerstvu sa Vodafonom za tržište Srbije biti objavljeno naknadno.
Prvi korak u okviru partnerstva je današnji početak prodaje i korišćenje uređaja blekberi (BlackBerry) u Vip mobilnoj mreži, istakli su u tom mobilnom operateru. Blekberi je pametni telefon (smartphone) uređaj koji omogućava telefoniranje, pristup elektronskoj pošti, kalendaru, internetu i drugim multimedijalnim sadržajima. Kako su naveli u Vipu, u ponudi će biti dva modela blekberija - 8310 i 8100, prodavaće se isključivo u okviru biznis postpejd paketa Vip mobajla, u početku se mogu nabaviti u pet cenatra u Srbiji, od kojih su dva u Beogradu i po jedan u Nišu, Novom Sadu i Čačku.

;)
djuice user permanently deactivated.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ali ovo je samo za poslovne korisnike, opet nista za nas smrtnike i u cemu je fora sa tim vodafonom jesu li oni operater ili zastupnici BlackBerry-ja :?

bmarke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:21

Post od bmarke »

Na njihovom sajtu ima deo Privatni korisnici - Postpaid - Vodafone BlackBerry...Uostalom pozovi njihov call centar pa proveri :D

Paravina
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Maj 2007. 15:41

Post od Paravina »

pa bice bice kad vodafon krene nema zezanja!!!

bravo za vip bravo za vodafone

uskoro i vodafone live

Izmenio:gameforce:Zabranjeno pisanje celog teksta velikim fontom!Sledeći put brisanje bez upozorenja!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

bmake Jeste da stoji u privatnim korisnicima ali kada udjes vidis da se daje samo uz Business paket 1,2,3 i 4. A i kome to treba ionako su ruzni i bezveze :cry:

bmarke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:21

Post od bmarke »

Izgleda da su danas izmenili tu stranu na sajtu. Sada na njoj stoje njihovi Postpaid paketi. :roll:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Samo da pitam, da bih uzeo Nokiu 1600 za 1499 dinara, jer MORAM da uzmem novi broj i da se registrujem ili mogu da se registrujem sa vec postojecim Vip prepaid brojem i uzmem telefon za 1499 dinara???! I da... jel su kodirani?

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Imam isto pitanje kao i mdenic85, samo sto mene interesuje jos, da li se moze registrovati uz pasos i jos neki dokumenat, npr. uverenje o drzavljanstvu, index, vojna ili zdravstvena knjizica? (licnu kartu sam izgubio, a vozacku dozvolu i debitnu/kreditnu karticu nemam

milannik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 12:10

Post od milannik »

Isto pitanje kao ovi iznad. Mogu li vozacka i licna, to uvek imam sa sobom? Ah da, koja je fora sa ovom promocijom, tj. STA SU PRECUTALI? :)
N6630

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Evo VIp je prosirio postpaid ponudu dodavanjem nokie 6500 slide,po sledecim cenama:
postpaid60 25.500 din
postpaid150 23.000 din
postpaid325 19.500 din
postpaid1500 10.000 din
Sve cene su sa pdv-om
D500&E71

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Juce sam bio u VIP predstavnistvu u Sapcu da potpisem ugovor kao pravno lice i naravno ne moze,za sada samo Beograd :x
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

milannik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 12:10

Post od milannik »

Vip 226? Znate nesto o teme? Culi, videli, probali? Izgleda zanimnjivo.
Sta je to u stvari, koja marka, model?
N6630

Pere Ubu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 20:03

Post od Pere Ubu »

milannik, Sagem my226X.

http://www.mobile-review.com/review/sagem-my226x.shtml

Vezbaj ruski :wink:

Pozdrav.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

A jel ste im videli novu marketing kampanju, bacaju akcenat na njihovu, kako kazu, najbolju i najprofesionalniju uslugu. Mac sa dve ostrice, ali pametan potez za sam Vip. Ali moram i da priznam da im je korisnicki sasvim ok. Vidim da je i Telenor sada uveo onu njihovu 'kako jos mogu da Vam pomoignem' i 'da li imate jos neko pitanje' foru. Ne znam kako stvari stoje sa mt:s-om. Da li i oni rade na tome da dignu srpski standard na visi nivo. Poslednji put kad sam ih zvao, pre nekih mesec dana, dahtali mi u slusalicu, uzdisali, coktali, ko da sam im ja kriv sto mora da mi salju parametre... Verovatno njihov korisnicki ima udela u tome sto ih vidim kao kaubojsku mrezu... A voleo bih da taj segment poprave. To i njihov sajt... Nema goreg. Onaj Vipov jeste jednostavan, ali je pregledan i logican... Telenorov sajt je bez konkurencije trenutno, ma sta zlobnici pricali...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Lobachewsky napisao:... Ne znam kako stvari stoje sa mt:s-om. Da li i oni rade na tome da dignu srpski standard na visi nivo....
He kako stvari stoje sa mt:s-om? Pa vrlo jednostavno koliko para toliko muzike, no to se ne odnosi na cenu poziva CC-u.....
Ponavljaju oni stalno priče šta, kako i na koji način treba da se radi sa korisnicima ali onda pogledaš kakav odnos imaju prema zaposlenima koji su u direktnom kontaktu sa istim tim korisnicima pa cela priča pada u vodu. Mislim koliko ih plaćaju i kakav status imaju svi iz mt:s-a sa kojima običan smrtnik može da dođe u kontakt treba da smo srećni što uopšte i hoće neko da digne slušalicu u tom Call Centru. Mislim šta reći na podatak da postoje šefovi poslovnica mt:s-a koji su angažovani preko omladinske zadruge, o operaterima u Call Centru da ne pričam, jedno dva tri nivoa od njih naviše u strukturi i dalje nisu svi zaposleni u Telekomu, tj rade na ugovor koji im produžuju svakih nekoliko meseci, odmor, bolovanje, bilo šta što zaposleni u normalnoj firmi imaju su za njih misaone imenice itd i tsl....
Da ne pominjem komunikaciju unutar mt:s-a gde poslovnice i korisnički dobijaju informacije sa uobičajenih dan dva zakašnjenja u odnosu na korisnike ....
Ma bre kamo lepe sreće da su kaubojska firma :dry:
Ali šta sve to govori o konkurenciji koja kaska za njima takvima :unsure:

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Znaci da su se prilagodili Srpskom sistemu poslovanja: nebitan nivo usluge, velika zarada na malo i sve to lepo zamaskirati napadnim reklamama koje idu na svakih pet minuta.

boki_9414
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Dec 2007. 05:22

Post od boki_9414 »

j :? el zna neko kada ce ili da li ce :unsure: :unsure: :unsure: vip da uvede 3G :? :? :? ?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

boki_9414 verovatno kada b udu imali svoje bazn stanice :disgust:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori