Daddy Yankee napisao:Pa ako bojkotujemo sve operater, šta ćemo koristiti?
Ima nacina ali ko ce da udruzi i slozi 100 000 Srba ? To se do sada samo par puta desilo u istoriji nasoj .
Ali zamislite da 100 000 korisnika ili mozda i mnogo vishe , tri meseca ili pola godine ne bude kupilo ni jednu dopunu ili iskljucilo kartice da ne bi placali racune . Imam osecaj da bi se debelo zamislili . Mada je ovo naucna fantastika , to znam .
Slucajno da se slozimo nas 100 ili 200 ili 300 hiljada u ovome i da oni pocnu da se preispituju i na kraju ponude neke mnogo bolje uslove , ja prvi bih stavio svim provajderima ultimatum i rekao NECE VAM SE NI JEDAN OD OVIH BIVSIH KORISNIKA VRATITI , DOK NE UVEDETE DA VAM USLUGA I ODNOS PREMA KORISNICIMA BUDU NA NIVOU JEDNOG ORANGE-A na primer .
Znaci , bato batice ili sestro provajderu , sta mislite da bi vam Nemac gradjanin rekao ili uradio da ga ovako kao ovcu setate gore dole , napred nazad ? Rekao bi vam marsh u pi..u ma.....u svi .
Morate BRE da mnogo bolje razmislite kad uvodite neku promenu u sistem i mnogo unapred da razmisljate , da se ne bi desile ovakve decije greske da kazem . Ne mozete da se ponashate ovako samo zato sto znate da ce vam proci i zato sto znate da ce uvek biti korisnika koji ce i dalje da koriste vashe usluge .
Na sta to lici , dam dinar , pa uzimam dinar , pa dam pola , pa vrati mi to pola ? To je toliko neozbiljno i ne profesionalno da stvarno samo u Srbiji ja mislim moze da prodje .
Evo , pitam bilo koga od vas , zna li neko da li je tako uradjeno nesto u Nemackoj , Engleskoj , Americi , Francuskoj itd ? Ja ne verujem . Ja mislim , da tamo kad uvedu neku promenu , stoje iza nje i drze je se , jer su toliko o njoj studija napravili i to sto su uveli ne moze jednostavno posle kratkog vremenskog perioda da se menja i to kao kod nas na bum . Aman zaman , stvarno mi se cela Srbija i svi koji u njoj rade i na koji nacin , smucili . Mislim na operatere najvishe , mada i u drugim sferama moze da se primeni .
Kao , Perica bi sad kolac , pa nece bas odmah kolac , prvo ce da kaki , pa nece ni da kaki , sad bi bombonu itd. Oni se ja mislim igraju kao deca kenjkava . Uvode , pa ukidaju promene , pa se nadje pametnjakovic u firmi kome je jutros u kolima doshla ideja da sefu predlozi novu tarifu i ogranicenja itd . i oni to uvedu za dan , a ni ne razmisle o posledicama i posle kad se predomisle NISMO MI TAKO REKLI NEGO OVAKO I SAD MENJAMO .
Nemam reci vishe .