mts ukida prenosenje minuta i poruka?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa prvo su počeli da beže sa telenora na telekom zbog omiljenog broja
sada će sa telekoma da beže na telenor zbog zaokruživanja
a što lepo ne pogednu na vip??meni je tamo ok 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Daddy Yankee napisao:Lobachewsky, Kako znaš da izmišljam (imaš li ti dokaze da tarifiraju po sekundi)
Nemam dokaze, jer sam racun bacio, :) ali treba da stigne novi za neki dan... Nisu oni tebe lepo razumeli sta si hteo da ih pitas. Prvi minut se zaokruzuje posle utrosenih besplatnih minuta.
i kako znaš da nisam na VIP postpaidu?
Lepo... znam :)
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sub, 23. Feb 2008. 06:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

TELENOR je najgoriiiii. Najskuplji. U svemu su skuplji od ostalih operatera. Ne znam kako neko može koristiti Telenor. A možda će mt:s od 1.3. uvesti neku posebnu tarifu u kojoj će važiti prenošenje minuta. Treba sačekati razvoj događaja pa onda govoriti. :smutny:

Nex-77
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 27. Okt 2007. 01:55

Post od Nex-77 »

Cujem reklamu mts ponuda tel uz post pejd pakete za 1 dinar i kazu imate prijatelja.Kako su cinicni ja samo znam da imam neprijatelja poput mts.Hvala bogu da nisam na ugovornoj obavezi prema mts

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ala ovde neki pljuju Telenor... Lakse malo, ja razumem mt:s domaca firma, ali vi ga preteraste. . .
btw. Tema je o mt:s-u i njegovim novim pravilima.
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sub, 23. Feb 2008. 06:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Nex-77
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 27. Okt 2007. 01:55

Post od Nex-77 »

Ja koristim telenor prenesi 250 i sve je okej ujedno sam koristio i 064 postpejd mix 1000.Mnogo je kvalitetnija telenor mreza sa prijemom jer mi bat u stendbaju na 064 brzo istrosi.Bas sam vrsio test sa tim izmedju 062 i 064 brojem u tel

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Lobachewsky, ako je tako, odmah prelazim na vip postpaid :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

likovi iz vip call centra kažu da se prvi minut zaokružuje i u dž minutima.lično se uverio u isto jer sam morao da štelujem brojač time što sam zvao onaj call centar koji je dž a imao sam 3min zaostatka
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

Daddy Yankee, i Vip racuna po sekundi, ali tek od drugog minuta, samo se prvi minut naplacuje jedinstvenom cenom za ceo minut, pricao ti 00:01 ili 00:59...
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Daddy Yankee napisao:Pa ako bojkotujemo sve operater, šta ćemo koristiti?
Ima nacina ali ko ce da udruzi i slozi 100 000 Srba ? To se do sada samo par puta desilo u istoriji nasoj .

Ali zamislite da 100 000 korisnika ili mozda i mnogo vishe , tri meseca ili pola godine ne bude kupilo ni jednu dopunu ili iskljucilo kartice da ne bi placali racune . Imam osecaj da bi se debelo zamislili . Mada je ovo naucna fantastika , to znam .

Slucajno da se slozimo nas 100 ili 200 ili 300 hiljada u ovome i da oni pocnu da se preispituju i na kraju ponude neke mnogo bolje uslove , ja prvi bih stavio svim provajderima ultimatum i rekao NECE VAM SE NI JEDAN OD OVIH BIVSIH KORISNIKA VRATITI , DOK NE UVEDETE DA VAM USLUGA I ODNOS PREMA KORISNICIMA BUDU NA NIVOU JEDNOG ORANGE-A na primer .

Znaci , bato batice ili sestro provajderu , sta mislite da bi vam Nemac gradjanin rekao ili uradio da ga ovako kao ovcu setate gore dole , napred nazad ? Rekao bi vam marsh u pi..u ma.....u svi .

Morate BRE da mnogo bolje razmislite kad uvodite neku promenu u sistem i mnogo unapred da razmisljate , da se ne bi desile ovakve decije greske da kazem . Ne mozete da se ponashate ovako samo zato sto znate da ce vam proci i zato sto znate da ce uvek biti korisnika koji ce i dalje da koriste vashe usluge .

Na sta to lici , dam dinar , pa uzimam dinar , pa dam pola , pa vrati mi to pola ? To je toliko neozbiljno i ne profesionalno da stvarno samo u Srbiji ja mislim moze da prodje .

Evo , pitam bilo koga od vas , zna li neko da li je tako uradjeno nesto u Nemackoj , Engleskoj , Americi , Francuskoj itd ? Ja ne verujem . Ja mislim , da tamo kad uvedu neku promenu , stoje iza nje i drze je se , jer su toliko o njoj studija napravili i to sto su uveli ne moze jednostavno posle kratkog vremenskog perioda da se menja i to kao kod nas na bum . Aman zaman , stvarno mi se cela Srbija i svi koji u njoj rade i na koji nacin , smucili . Mislim na operatere najvishe , mada i u drugim sferama moze da se primeni .

Kao , Perica bi sad kolac , pa nece bas odmah kolac , prvo ce da kaki , pa nece ni da kaki , sad bi bombonu itd. Oni se ja mislim igraju kao deca kenjkava . Uvode , pa ukidaju promene , pa se nadje pametnjakovic u firmi kome je jutros u kolima doshla ideja da sefu predlozi novu tarifu i ogranicenja itd . i oni to uvedu za dan , a ni ne razmisle o posledicama i posle kad se predomisle NISMO MI TAKO REKLI NEGO OVAKO I SAD MENJAMO .

Nemam reci vishe . :blinky:
Poslednja izmena od vlada1970 u Sub, 23. Feb 2008. 08:44, izmenjeno 2 puta ukupno.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Ibrahim Gueye, Pa na to sam i mislio kad sam rekao po minuti, ali mt:s računa minute uključene u pretplatu po SEKUNDI od prve sekunde!!!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ali zamislite da 100 000 korisnika ili mozda i mnogo vishe , tri meseca ili pola godine ne bude kupilo ni jednu dopunu ili iskljucilo kartice da ne bi placali racune . Imam osecaj da bi se debelo zamislili . Mada je ovo naucna fantastika , to znam .
Gde ces bre okupiti 100.000 Srba? A i da uspe nekako niko nije lud da ne koristi mobilni 3 meseca, dva dana je najvise moguce... Sta ti je, pa ja prvi ne bih protestovao vise od dva dana, ne daj boze tri meseca, a o sest meseci ni ne pomisljam... Mobilni nam je postao vazan kao i TV, postali smo potpuno zavisni od njega, zato i mogu ovako da zajeb*vaju sa cenama...
iPhone + CX300

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Znaci i za MIX vazi stvarno strasno :shock: Da je samo za BEL pa i da razumem nekako. A ja sam u septembru 2007. uzeo 065 broj i telefon na 2 godine. Meni je ionako primarni broj 063 koji imam od 1998. tako da me i ne pogadja nesto sto mi se nece prenositi minuti jedino mi malo zao poruka.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ok
ova tema polako prerasta u politicku raspravu, pa resih da dam svoje misljenje :D

dakle ovako imate tri operatera

1. Telenor

2. Telekom

3. VIP

ajde sada budite iskreni i recite ko se najvise "trudi" da izadje u susret korisnicima odnosno ko stalno uvodi inovacije i ko po tom pitanju neradi nista???

evo kako ja vidim stvari

Telenor, katastrofa. koristim njihovu katicu, ali nisam zadovoljan ni uslugama ni cenom. mislim da su oni nazadovali 063 kompaniju u odnosu na vreme kada je vodio Karic. koliko novih usluga je uvedeno? koji je pametan potez zadnji povucen od strane telenora? ja ne vidim ni jedan

Telekom, max bezobrazni, manje-vise korektni sa cenama, stalno uvode nove usluge, i sto je najbitnije 80% ljudi bar u mom slucaju koristi telekom, tako da su pozivi ka ljudima koji koriste istu mrezu jeftiniji

VIP, svaki komentar je suvisan. oni kao i da ne postoje. sticem utisak da se u opste netrude da zadobiju nove korisnike, a niti da zadrze stare. sem sto im je call centar jako ljubazan nista nisu bolji od prethodna dva provajdera

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Kakvi lopovi! U opisu MIX paketa pise sledece

MIX

Karakteristika ovog tarifnog profila je ista cena razgovora ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju, a ona zavisi od izbora paketa i mesečne pretplate, koja može biti 250, 500, ili 1000 dinara. U okviru pretplate dobijate određen broj besplatnih minuta i SMS poruka ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju.

I to nije sve! Imate mogućnost prebacivanja besplatnih minuta i SMS poruka, odnosno možete da ih trošite u periodu od tri meseca.

Nigde ne pise da je promotivni period koji traje odredjeno vreme!

Lopovi! Lopovi! Lopovi! Lopovi!

I posle kazemo, svi u svetu nas mrze. I treba, gde se okrenes, ono lopov do lopova, Fudbalski savez, celnici fudbalskih klubova, mobilni operatrori, sluzbenici u javnim preduzecima....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ja se izvinjavam što sam otvorio novu temu sa istom tematikom, kad sam je otvarao ni jedan tema mi nije bila narandžasta.

Kao što rekoh upravo mi je stigla poruka sadržine koju svi već znate, i potpuno je tačno ovo što kaže mezzano, tj. bukvalno je citirao sajt, a i ono što reče Lobachewsky, da osim što je veoma nekorektno mogli su ladno i da nas 29og obaveste da imamo 5 sati da potrošimo sav kredit. Možda je njihov stav da terba da budemo srećni što su nam bilo kakvo obaveštenje i poslali. Lelekom i Lelenor. Vip se još ničim nije obrukao i možda je to karta na koju igraju, ali stvarno ne mogu da menjam operatera na svakih 2 meseca. I to je ono na šta oni i igraju. Ovo je jedna od retkih zemalja gde operatere, banke, provajdere i slične masovne pružaoce usluga čisto zabole za pojedinačnog korisnika. Najviše što pojedinac može da uradi je da dođe u poslovnicu i otkaže broj i pretplatu. E zbog ovakvih grubih kršenja sopstvenih propisanih pravila nije isplatinvo uzimati telefon na ugovor. Zato to neki nazivaju robijom. Šta da sad istoovako propišu svim korisnicima pošalju obaveštenje da mora da se plaća pretplata od 500 dindži a da se u njoj ne dobija ništa? Ugovorci bi morali da nastave da plaćaju. U normalnom svetu bi se ljudi polomili za svakog korisnika i maksimalno mu izašli u susret, a ovde je: pa ko te j**e, ako ti se ne sviđa ti nemoj........... I da ne pominjem političke poruke na cell infou pre neki dan, ali to je već druga priča.

No ja odavno ne gajim više nikakve iluzije u pogledu napretka ove zemlje. Pogledajte zvaničan stepen korupcije u Srbiji, i mesto na svetskoj lestvici. U Zimbabveu barem lepo na bilbordu pored aerodroma piše: "Mi tolerišemo korupciju!". Ljudi barem nisu licemeri.

Gde su sad ovi likovi što postavljaju promoije operatera da nam objasne da je i ovo i sledeće akcije koje se planiraju, za naše dobro samo mi to još ne razumemo. Ili da kažu da oni s tim nemaju ništa, nego da je poslovodstvo zbog bla bla bla tako odlučilo, i da svako ima pravo da menja pravila igre kad god mu se prohte.

UA Telekom!
Poslednja izmena od gargamel4 u Sub, 23. Feb 2008. 20:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

a da organizujemo protest isred telekoma i da upadnemo u njega i da pokrademo sve što može da se pokrade...tipa plakati neka sveska po neki monitor a ako budemo imali sreće možda i neki mob.

ma nema ništa od toga što ih tako nazivamo.da je neko pametan pa da im baci bombu...a mi će da ga obilazimo u zatvoru 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pametnog ne bi uhvatili. Ne bi ostavljao otiske prstiju na bombi :D :D :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

Bas lepo od njih sto su ukinuli tu "promociju"...

I kome sad mi korisnici da se zalimo ???

Bukvalno te gledaju u oci, lazu te i smeju ti se u lice jer su svesni da im ne mozes apsolutno nista...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Kome da se zalis???
Zali se tati !! :P
Nema kome, nego promeniti mrezu, preci na telenor ili vip.
Meni se sve vise cini da cu preci na VIP, cim mi istekne ugovorna obaveza kod telekoma. Jedino sto mi je zao broja, nije lep ali ga koristim od kad imam mobilni (`99 ).
and justice for all...

Odgovori