Hoce li biti T-Mobile-a u Srbiji

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

mp3mp3, nisam znao da svi dobijaju, na drugom vip broju jos imam ono povecanje kredita za odredjeni postotak

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ne nisam rekao da svi dobijaju nego da mogu svi da dobiju ako aktiviraju odgovarajucu promociju u vip-u, a u ovom slucaju :"spremi palceve" je naziv promocije...
Ja sam koristio 50% bonus kredita,nisam hteo tu sa sms-om, jer mi ta kartica sluzi za pozive pa mi vise odgovaralo...

dadolino
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 08:19

Post od dadolino »

igord napisao:Vodafon je VIP tj. Vodafone je kupio Vip u hrvatskoj, i to je njihov operater za Balkan. Dakle Vodafone je odavno u Srbiji!
Vodafone nije vlasnik Vipa, nego Mobilkom Austria. Vodafone je samo partner Mobilkom Austrije.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Glavna poenta price je da je glavni interes onoga koji dodje u Srbiju, ko god to bio, profit. Ili ti sto veca i veca zarada. Pa bio to i Vodafone, O2, Orange, T-Mobile itd. Niko nece doci u Srbiju da ulozi milijarde a da ne povrati ulozeno i jos preko toga zaradi. A kako zaraditi toliko para a da korisnicima bude dobro tj. da cene ne budu visoke?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Aleksaboy, i ja delim to mišljenje. Ko će, normalan, da da stotine miliona evra i da kaže: "ma, daj da malo skinem cene"!? Ko će se buniti ako cene ostanu onakve kakve su?! To je najbolje čemu možemo da se nadamo.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

mozda ce ici na varijantu da ponude raznovrsnije opcije, bolje telefone, kao i usluge koje za sada nemamo, pa da na tome uzimaju vise para... ne mora bas da znaci da ce odmah da dojure i pocnu da dizu cene osnovnih usluga...

znam optimista sam...

ali kazu da je to sa T-mobile tj. Deutche Telekomom "gotova stvar"...

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

mp3mp3, nisam nista aktivirao samo mi je stigla poruka, znam za to "Spremi palceve", sama je stigla poruka. :wink:

dadolino, Partner,a? :chytry: A1 je GROUP... 5 postova i popili su pamet ovog sveta.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

mb011, takva je priča bila i za Vip, pa ništa nije bilo od toga. Niti imaju kakve dobre usluge, niti nude jeftine telefone...I ja bih voleo da tako bude, ali sumnjam. :uhuh:

dadolino
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 08:19

Post od dadolino »

igord, to što na ovom forumu imam 5 postova ne govori da na jednom hrvatskom imam preko 1000. Uglavnom, nisam od danas počeo pratit mobilne komunikacije :chytry:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

mb011, imaš li informacija kad bi mogao biti završena ta kupoprodaja, i kad bi T mogao boćeti sa radom :unsure:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Izgleda da su nasi resili da privatizuju sve u drzavi, a ja sam mislio da Telekom nikako nece jer donosi dosta para... Ali eto... Boga mi, ja se ne nadam nicemu dobrom od te privatizacije. Samo moze da se desi da nam kazu: od 1. (nekog meseca) zapocinje se sa tarifiranjem na minut u fiksnoj telefoniji a na osnovu osluskivanja potreba korisnika... Uh, kako to lepo zvuci, na osnovu osluskivanja potreba korisnika. Sve za korisnike.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Bice ko na Telenor prepaid (poruke, posle 4, olimpijski) tarifiranje 60+60+... pa samo da se uhvatis za glavu :o

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Da, upravo tako... U tom slucaju, meni licno, ima toliko da se zgrozi sve da cu da prestanem da koristim telefon, i mobilni i fiksni. Bice: hajdemo u planine, jer tamo nema telefona... :lol:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ne mora biti tako loše. što se mene tiče, samo da ostave ovakvu cijenu prema m:tel-ima, da ostane ovakav roming prema m:tel-ima i da ostane omiljeni beoj. ostalo me en zanima 8)

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

mb011, kako mislis "gotova stvar"? Malo ne kapiram, u kom smislu to govoris?Mislis da ce doci T-Mobile, mada ne mora da dodje T-Mobile, sta je sa ostalim svetskim operaterima?
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

T - mobile je jedan od razvijenijih oper. u svetu i 1 od najzastupljenijih u regionu pa verovatno zato... :roll:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Cola15 napisao:mb011, Mislis da ce doci T-Mobile, mada ne mora da dodje T-Mobile, sta je sa ostalim svetskim operaterima?

Ta priča je relativno stara a i prilično verovatna mada evo Dinkić pominje da će Telekom sledeće godine da izađe na Londonsku berzu itd itd..... Uostalom švabe imaju već praktično udeo u Telekomu preko udela u OTE-u koji je suvlasni Telekoma.....

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

izaci ce na londonsku berzu, i bice prodat nekom drugom osim T-mobile (dojce telekom), isto kao sto ce i da zeznu ruse za nis i da povecaju cenu :uhuh:

nismo mi u nekoj poziciji da se mnogo "sirimo" :chytry:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Heh za Telekom bi to bilo mnogoooo bolje rešenje nego da bude prodat bilo kome kroz "dil"
Javno trgovanje na bezi je jedan od boljh načina da se namakne potreban kapital a opet da se ne ispusti "zlatna koka" .....

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Da, bilo bi bolje da se akcije Telekoma iznesu na berzu i da se prodaju onome ko najvise ponudi. Isto tako i akcije NIS-a, JAT-a itd. Ali sva ta preduzeca su kroz dil vec obecana Rusima po znatno nizoj ceni. Verovatno se radi o nekoj vrsti ucene tipa: mi cemo vama dati podrsku oko Kosova, a vi cete nama dati najprofitabilnija preduzeca za bagatelnu cenu.

Odgovori