VIP pripejd promocija!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

dva puta, ali da bi aktivirao drugi put, mora proći mjesec dana od prve aktivacije. :wink:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Daddy Yankee ne zaboravi da uz navedene uslove (koje si napisao) mora da se aktivira do 31.jula!
Dakle 2.put mogu da aktiviraju samo korisnici kojima je 30 dana od prve aktivacije pre 31.jula!!!
Ili ko je aktivirao do 30.juna moze i drugi put do 31.jula najkasnije.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

naravno, sve u okviru rokova 8)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

U vip-u najavljuju promociju u kojoj pri svakoj dopuni se kredit duplira.
Cene : minut 4.9din, uspostava 2.8din, sms 1.9 din, tarifiranje 60+30...
Samo neznam dokle se moze iskoristiti bonus kredit, cini mi se da neko rece mesec dana, ali nista nije zvanicno, videcemo na sajtu vip-a
Promocija traje do septembra...

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

mp3mp3 napisao:tarifiranje 60+30...
Ovaj deo mi se najvise svidja. :o Vec vidim buducnost :

Neverovatna ponuda!
Cena minuta 0.9 din*!

*Uspostava veze 3.9 din. Cene su bez PDV-a. Tarifiranje se vrsi na 5 minuta razgovora.

Sto se tice Vip-a:

Iskoristi hit leta!

Kupi Vip prepaid SIM karticu i svaka tvoja dopuna do kraja septembra vredi duplo *.
Iznos dopuna nije ograničen, tako da - što više daš, više dupliraš!

» Bonus kredit ne važi za roming usluge i usluge sa dodatom vrednošću.
» Bonus kredit važi 30 dana od dana poslednje uplate dopune.

Nista ne govore o detaljima tarifiranja. Mozda ipak nece biti 60+30

http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... /index.php

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

vuchko987 napisao:
Nista ne govore o detaljima tarifiranja. Mozda ipak nece biti 60+30
http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... tariff.php

60+30

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

U svim tarifnim paketima razgovori se tarifiraju na 30 sekundi nakon prve minute razgovora.

U pravu si... A najsmesnije mi je ovo : u svim tarifnim paketima. Sta, oni to imaju vise tarifnih paketa? Vip je najgori krs, sve sto je radio do sada je moglo mnogo bolje... ali to je neka druga tema...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

dadolino
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 08:19

Post od dadolino »

U Hrvatskoj također nikad nisu dali neku promociju a da nije bilo na stotine caka. Sve što se na prvi pogled učinilo dobro uništili su uvjetima korištenja. Bjež'te od vipa...

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Uslovima koriscenja...hm... a to je ono malo sitno za sta moram da stavim naocare?? :lol:
I na kraju ispadne da je to sustina teksta.

Najgore mi je to sto ce sada i mts da uvede 60+30, Telenor vec ima 60+60 (oni uvek vode sa skupocom pa ne moraju da kopiraju vip). Ma pozdravljam ja svaku promociju, i cak bi i ovo bilo OK, da Vip nema TAKO LOSU MREZU. Nacionalni roaming, i sve kapiram, ali ovo je neprihvatljivo.
Da proveris kredit, uglavnom cekas pola sata, u nekim slucajevima i ceo dan, a u nekim, vrlo retkim, ti odmah kazu. Poruke koje posaljes uglavnom kasne par sati. Uglavnom nisi dostupan. Kad nekog zoves, pukne ti mreza posle par sekundi. Uzeo sam Vip karticu na pocetku, i propatio dok nisam potrosio tih 1000 din. Zatim sam je ponovo koristio za one besplatne poruke, misleci da su se posle godinu dana popravilii , i nije bio redak slucaj da popi*dim jer sam nedostupan, i sl.

Nikada vise necu koristiti Vip, pa makar i delili telefone za 1 din uz pre-paid.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Da, sada se, na zalost svih nas, ocekuje jedan "copy-paste" Telenora i MTS-a. Nema sanse da konkurencija ne prihvati ove promene, a za nekih 6 meseci do godinu dana, ja ocekujem regularno tarifiranje 60+60 na svim paketima, kod svih operatera. Krece opsta pljacka naroda... Snizenje cena minuta su nadoknadili povisenjem cena uspostave poziva i zaokruzivanjem. Postoji jedino mogucnost da postpaid korisnici budu malo postedjeni ali to bi bilo to.
E sada, mene jedino cudi sto je VIP uvek prvi kada govorimo o povlacenju nepopularnih poteza. Koliko se secam, on je prvi uveo zaokruzivanje prvog minuta. A sada i ovo. Pa, ja sam bas ocekivao da ce VIP biti inovativan u pozitivnom smislu i da ce biti najpovoljniji na trzistu, a ono... :angry:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

7.juna 2007. telenor uvodi t.p. poruke prica posle4 sa tarifiranjem 60+60 (na poruke i posle4 a kasnije olimpijski)
6.jula vip poceo sa radom i kasnije predstavio svoju tarifu.

Imate ove podatke u novostima na sajtovima vipa i telenora. Poenta : telenor je uveo 60+60 prvi a potom vip 60+1 pa mt:s na tipi i tako posle redom...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Znaci ipak je Telenor prvi zakuvao situaciju... Ali svaku promenu najvise osete VIP-ovi korisnici jer oni nemaju mogucnost izbora, samo jedna prepaid tarifa je u opticaju.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Svi koji nisu koristili promocije (poslednje dve-bez letnjeg hita) imaju tar. 60+1 i uspostavu od 1.5din, samo ima jako malo njih koji nisu naseli...

Da pojasnim : korisnici promocija :
*100%bonusa iz 2007. i 50% bonusa imaju uspostavu 1.5din, 60+1
*1din/min posle prvog minuta, korisnici ove promocije imaju uspostavu 2din, 60+1
*spremi palceve iamju uspostavu 2.8din, 60+1
*letnji hit promocija ima uspostavu 2.8din i po prvi put tarifiranje 60+30

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Hmmmm, mp3mp3 , jesi li ti siguran da je to tako? Meni se cini da kada oni uvedu neku "novinu" u nacin tarifiranja, to se automatski primenjuje na sve korisnike.
Telenor i mts su svim svjim korisnicima nametnuli novo tarifiranje, sad, ako je Vip izuzetak, i svaku svoju promenu tarifiranja moraju da podmetnu pod promotivnom akcijom, ne znam.... ali cudno bi mi bilo.

Cim su Telenor i mts to 'ladno uradili svima, to znaci da nema zakona koji to sprecava. Cim nema zakona koji to sprecava, zasto bi Vip bio izuzetak?

A i da jeste izuzetak, stvarno su najgori! Podmecu tu novo tarifiranje kroz akcije! Pokvareno!
Kod telenora i mts-a makar uvek znas na cemu si.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

vuchko987, mp3 je potpuno u pravu, počeo i vip kurvinski da igra i baca kratkotrajne promocije da bi zamaskiro trajno poskupljenje.

edit: valjda mts neće pratiti ova poskupljenja, mada je do sad pratio. al vrijeme će pokazati.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Naravno da ce pratiti ova poskupljenja. Zasto da ne, pa pare su u pitanju. Neka niko ne racuna na to da ce sada MTS reci: pa to su nasi ljudi, nas narod... Nema tu ni po babi ni po sticevima nego samo po dzepu. Mozda ne uvede novo tarifiranje tako brzo ali sigurno hoce u nekoj buducnosti.
A sto se VIP-a tice, to je najgori operater na Balkanu definitivno. Voleo bih da propadne i izgubi sve korisnike jer se ponasa totalno kretenski i van svih ocekivanja. Pa ako smo Srbi, nismo ovce da sluzimo Austrijancima za sisanje. Telekom i Telenor su barem ostavili korisnicima izbor izmedju 60+1 i 60+60, zavisno od paketa, a kod VIP-a 60+30 i kraj. Neka svaki operater uvodi svoja pravila ali moze biti barem toliko fer da korisnicima ostavi nekoliko opcija.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

vuchko987 siguran sam, dokaz je moja kartica, ja nisamk koristio navedene promocije. Ako neverujes da je tako kako sam napisao, pozovi 060/1234 i uverices se.

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

mp3mp3 napisao:Ako neverujes da je tako kako sam napisao, pozovi 060/1234 i uverices se.
Ja sam zvao i uopste mi ne kaze nista sem,do kada mi vazi kartica,a tarifa,paket,promocija..... nista!!! :disgust:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

I ja mislim da mt:s neće propustiti priliku da isprati konkurenciju, ali se nadam da će njihova promocija biti bolja. A to da je Vip najgori, najgori je! Nemam njihovu karticu, i ne nameravam da je kupim, ako ovako nastave. :uhuh: Eh, a toliko smo očekivali od trećeg operatora! :(

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Novo u Vip-u, uveli su neke nove telefone i za pre-paid (pored one bede Vip226)...

http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... nation.php

http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... /index.php

Odgovori