065 / 066 mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Znaci ono 1000 din - 250 min, 250 SMS, 250 MMS i 250 MB ne pije vodu. Ali dobro, dobra je i ovakva ponuda. 500 din. mesecna pretplata a na racunu se dobija 1000 din. za trosenje, 100 minuta besplatnih videopoziva i 100 MB besplatnog interneta. A i cene nisu visoke. Pa super, odgovara mi. Mislim da ce se i postovani miodrage sloziti da je ovo nesto zaista dobro (iako je zakleti prepaid-ovac). :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ajde odmah i da odgovorim, NIJE LOSHE!!! Ali moze Telekom to i bolje. Recimo meni bi ova ponuda dobro legla, spreman bih bio da platim i duplo, za duplo vishe minuta, poruka i Interneta, uz prenosenje, i da to moze da ide na moj broj. NECU da uzimam nov broj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Za mene je ovo super ponuda i uz to cu moci da se otarasim ovog br koji mi zna i ko treba da zna i ko ne treba.Zvao sam korisnicki i sve ovo je tacno s tim sto imaju pripaid i postpaid ponudu,ali memi vise odgovara ova druga.Takodje sam pitao operaterku da li ce moci da se bira br i ona mi je rekla da nemaju nista protiv toga bar u pocetku
Note IV N9100 dual

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Meni ova ponuda zvuci neverovatno, pa se prosto pitam da li je nesto tu samo promotivno. Da li je moguce da se za pretplatu od samo 500 din. dobija sve to? Pa samo ovih 1000 dinara na racunu je prava nagrada a gde je jos tu 100 min. video poziva i 100 MB interneta. I sve to da traje i ubuduce kao regularna ponuda... Nemoguce. Zar je Telekom tako darezljiv? :?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Darezljiv u septembru, a posle... muahahhahahaha. Ej, Telekom je to. Kao sto je skeptichni chicha u vishe navrata rekao, oni su profitabilna a ne dobrotvorna organizacija. Verovatno ima nesto sitnim slovima, i zato pazljivo chitajte.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Dobra je stvar sto kredit mozes da dopunis elekronskom dopunom u bilo kom iznosu,ali ne moze greb greb dopunom.Zasto im se nesto ovako ne bi isplatilo kad vezuju ljude da im svakog meseca uplacuju po 500din,a mnogi od tih istih se mozda svakog meseca "stiskaju" i uplacuju po 200-300din.Cinjenica je da nam je privreda nerazvijena i da je finansijska strana stanovnistva losa,a ovim potezom ce narod da se "isprsi" i da im svakog meseca placa po 500din i dobro je i njima i nama.Nemaju oni poluproizvod vec gotov proizvod i ne kupuju repromaterijal da bi dosli do finalnog proizvoda pa da im se to ne isplati.To je slicno kao da prodaju "maglu ili cist vazduh pakovan u postpaid plasticne flase"
Note IV N9100 dual

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Ovo pre nove godine netreba uzimati !
ko oce postpejd a ko oce pri moze sutra odma neka ispuca to sto ima i gotovo daleko je za telekom nova 2009 jos ako namirisu privatizaciju moze se covek lako zakopati sa nepotrebnim troskovima.
Ovo je toliko dobro da nece dugo trajati ovako, previse su dali nelici na njih ispada koda je nama rodjendan a ne njima :lol: :D

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

miodrage napisao:Verovatno ima nesto sitnim slovima, i zato pazljivo chitajte.

:) Bas danas bila rekama na TVu... "Mi ne korisimo sitna slova" ili tako nesto, ne mogu da se setim... brzi prodje!
Inace rekama je za 066. A zavrsava se sa: "066 i taka!" :)
Verovartno je neko video, bas agresivan marketing!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

neradi im jos zvanicna strana www.066i.rs dok to nenariktaju netreba se uopste zaletati i kupovati
neko ce iskopati ugovor pa ce okaciti na nekom od foruma pa cemo videti stvarno i taj arial 8 font :lol: omiljen u svim ugorvorima ovog sveta :wink:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

sigi napisao:
neko ce iskopati ugovor pa ce okaciti na nekom od foruma pa cemo videti stvarno i taj arial 8 font :lol: omiljen u svim ugorvorima ovog sveta :wink:
OK čisto da budemo jasni u mt:s ugovorima se koristi sam jedna veličina fonta tako da su u pravu kada kažu da ne koriste sitna slova, uz to klauzula o ugovornoj obavezi je boldovana tako da onda imaju najbolje odštampane ugovore na ovom svetu :D :D :D :D :D

Šalu na stranu problem je u tome što niko niti pročita ugovor niti sluša šta mu prodavac govori (OK druga krajnost su oni koji slušaju pa pobegnu..... o da znam i takve ;) ) pa im je posle đavo kriv kad se upetljaju u nešt što im ne treba a sve zbog telefona koji je posle par meseci postao nešto što i klinci u parkiću šetaju....

Što se 066 tiče on nema veze sa septembarskim poklonima pa se miodrage nepotrebno plaši ....
Sa druge stane ni premijum tarife nisu za posebno odabrane već lepo odeš u poslovnicu i sklopiš ugovor sa tom tarifom....ne vidim šta tu ne pije vodu da nije neko otiša pa ga odbili :? Aleksaboy :?

E da zaboravih da prokomentarišem moja čuvena "Telekom je to" se prvenstveno odnosi na nesposobnost u rešavanju tehičkih problema, neinformisanost ljudi koji treba da daju informacije (tj ne dobijaju iste na vreme) i slične stvari čisto organizaciono-tehičke prirode i još neke gluposti kojima su kao kompanija skloni, po mom mišljenju i previše skloni.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

proradio www.o66i.rs ali nista posebno zeleno i plavo iza tackica neki sto stancaju i pakuju 066 brojeve :lol: :D :lol: bas rade ali sem ovih osnovnih inf koje imamo i ovde nista vise nepise
:lol: procitali su ovo moje za font pa kazu da uvek pisu velikim

kako uzeti sad neki telefon i biti 066 :unsure: :?
Poslednja izmena od sigi u Sre, 03. Sep 2008. 01:37, izmenjeno 1 put ukupno.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da li je neko od vas uzeo neki od ovih postpaid paketa?Da li znate kako se vrsi uvid u potrosnju min,mb itd?
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Neko je spomenuo da se vrsi iskljucivo ukucavanjem *100# ako se ne varam ...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da znas da ima logike jer kad se zove korisnicki servis info za 066 daju u delu za pripaid,a i to je polu postpaid,a polu pripaid br.Posebno mi se u svemu ovome svidja to sto je pretplata fixna i sto se posle potrosenog kredita dopunjava dopunom racun sto je dobro zbog kontrole racuna.Bio sam ja nekad bel50 pa su mi racuni zbog gprs-a bili po 3000din
Note IV N9100 dual

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Nemojte se previse odusevljavati 066 ponudom.
Sve je cist marketinski trik. Ne kazem da ponuda nije dobra, ali nije bas ni tako kao sto deluje.

Prosta racunica:

Za 500 dinara mesecno, dobija se:

1)
1000 dinara kredita.
Koliko je to minuta?
Prvi minut (ili prvi sekund, svejedno, jer je tarifiranje 60+1) iznosi 2.9 + 5.9 + PDV = 10.384 din,
sto znaci da se za 500 dinara pretplate dobija 1000 din/10.384 din = 96.3 minuta mesecno . Hmm... i nije nesto, zar ne?

Za one koji vise salju poruke, za 1000 dinara mogu poslati 1000 din/3.42 din = 292 SMS (ili MMS) poruka mesecno.

MIX 500 za 590 din mesecno ipak nudi mnogo vise, zar ne? 150 minuta i 150 SMS.

2)
100 MB data. Ovo je lepo, ali garantovano ima ograniceni rok trajanja. Ne kazem da ce ga uskoro izbaciti, ali sigurno je u pitanju promo.

3)
100 minuta video poziva. Lepo. ali takodje verujem da je samo promo, a i koliki procenat ljudi ce to koristiti... Video poziv i nije stvar neke preke potrebe.

4)
MMS po ceni od 3.42 din (sa PDV) .

5)
Neobavezujuci ugovor + probna varijanta od tri meseca. Ovo je najlepse od svega. Nema obavezivanja, ali nema ni telefona, zar ne?

Sve u svemu, dobra ponuda, odlicno predstavljena narodu koji nece uzimati digitron u ruke, a ne nudi nista spektakularno kako deluje, s obzirom da se dobija 066 sestocifreni broj sa pocetnom cifrom 0 ili 1 koji se ne moze birati.

Ali, mts je i dalje najbolji u promo ponudama, s obzirom na vipovu izandjalu duplu dopunu uz 60+30 i telenorovih 20 besplatnih minuta mesecno u mrezi za nove korisnike Olimpijskog paketa 60+60 od oktobra do decembra. 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Zasto lepo nisu dali duplo nize cene minuta i poruka, a da se za 500 dinara dobije 500? :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

vuchko987 napisao:......

2)
100 MB data. Ovo je lepo, ali garantovano ima ograniceni rok trajanja. Ne kazem da ce ga uskoro izbaciti, ali sigurno je u pitanju promo.

.....
Mhhhmmm ovu informaciju si dobio odakle pa tako decidirano tvrdiš da je marketinški trik :?
uostalom ni Mix 500 nema 150 minut odnosno to JESTE promotivna kampanja doduše produžena do 01.09.2009.
Sa druge strane ovo je poprilično neumesno porditi sa postpejdom pošto to i nije postpejd već nešto između .... a naravno svi zaboravljaju jednu prednost koja iz ovoga proističe ... naime ako tih 1000 din ne potoršiš u toku meseca ono što ti je ostalo prenosi se u sledeći mesec.... naravno ovo ne važi za minute i data već samo za "kredit"...

066 postpejd ali pravi su premijum tarife dakle biranje broja (naravno uz četiri kategorije brojeva sa cenom od 1, 2000, 8000 ili 35000 din)

Naravno sve pretplate za 066 su sa PDV-om

milanpavke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 08:47

Post od milanpavke »

vuchko987 napisao: 1000 dinara kredita.
Koliko je to minuta?
Prvi minut (ili prvi sekund, svejedno, jer je tarifiranje 60+1) iznosi 2.9 + 5.9 + PDV = 10.384 din,
sto znaci da se za 500 dinara pretplate dobija 1000 din/10.384 din =
Kakva je ovo cudna racunica?!
Otkud to svi razgovori traju minut ili manje?
Tacno je da su do sad u proseku bili jako kratki.
Ali valjda cemo ici ka paketima i tarifama u kojima cemo moci normalno da razgovaramo, i gde ce razgovori biti znatno duzi, zavisno od potrebe!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Lepo je neko rekao da se ne mogu racunati minuti razgovora jer ne traje svaki razgovor po minut pa samim time ce se imati krede za vise minuta,a i samo prvi min se zaokruzuje dok se ostali ne zaokruzuju.Da gledamo i sa druge tacke vezane za gprs.Tih 100mb bi u toki tarifi kostali 4500din sa pdv-om jer je 100kb sa pdv-om 4,5din.Samo time ste u dobitku.Ja licno mozda i necu iskoristiti te 3g pozive mada mi to nije ni bitno,ali super dodju i tih 1000din dodatnog kredita koji se dobijaju svakog meseca ako se redovno izmiruje racun (to su mi rekli u korisnickom za redovnost).Sto se tice mms-a to je super,a sms ja i ovako nikad ne saljem taj regularan jer imam svoje mnogobrojne "resurse iz rukava" koje pokrecu onih 100mb gprs-a :)
Note IV N9100 dual

dusan78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Jun 2007. 07:45
:: note 4

Post od dusan78 »

066 brojevi mogu da koriste postpaid extra dodatke !!!
http://forum.mtsmondo.com/index.php?sho ... =0&start=0

Uzmete 120 sms za 100din i nema potrebe da placate sms 3.4din.
Kupite 60min za zvanje 064 brojeva 150din

1000din - 100din(sms) - 150din(064pozivi) = 750din(72min za zvanje fiksnih br. i 063,061)

Tako da za mesecnu pretplatu od 500din sa PDV-om dobijete
60min za pozivanje 064
72min za ostale brojeve
120sms
100mb
100 min video pozivi

MIX 500 za mesecnu pretplatu od 590din sa PDV-om dobijate

150min za pozivanje svih brojeva
150 sms
0 mb

Odgovori