Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

pricaj opusti se u 30 sec terifnom intervalu ,znaci telenor bolesti se prenose na mts i pitanje sata kad na vip i neka mi sad neko kaze da nisam u pravu kad ih toliko nevolem
srbija je postala zemlja u kojoj vise coveku nista nije jeftino

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

MTS i VIP su to uveli relativno skoro, izgleda da se nisi dovoljno informisao. Pogotovo za VIP :)

Dakle, to sigurno nije "svako za sebe" princip vec se ocigledno dogovaraju oko tih stvari.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Novi "Dodaj Internet" tarifni dodaci

http://www.telenor.rs/?section=private&page=3463

"Dodaj Internet" tarifni dodatak mogu aktivirati prepaid korisnici tarifnih paketa: Jedna cena, Moje vreme i Više priče i svi postpaid korisnici.
iPhone 6 Plus

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Danas mi poslali na telenor prepaid:

"Telenor bumerang!
Dopunite racun u petak, a sve sto potrosite za ovaj vikend u vam vracamo kao bonus novac za razgovore i SMS za sledecih 7 dana."
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Hmm, zanimljivo Lobachewsky, a jel postoji odredjeni iznos koji moras da dopunis ili moze bilo koliko? A taj vreceni kredit vazi 7 dana, jel sam dobro razumeo?

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

samo vi uplacujte samo nemoj da vam o taj bumerang odreze dzep pa ce vam djavo posle biti kriv :lol:
javlja mi se tj osecam neku podlost i halapljivost , kontaju ljudi pijani od svetog nikole pa eto da iskoristimo priliku

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Praznična igrica

Uslikaj Deda Mraza i pošalji čestitku

Da li možeš da budeš brz kao Telenor Internet? Proveri igrajući prazničnu igricu sa Deda Mrazom u glavnoj ulozi! Uslikaj što bolje Deda Mraza koji leti brže nego ikad na Telenor Internet modemu i pošalji originalne praznične čestitke od najboljih fotografija.

Spremni za trku s Deda Mrazom? Pokreni igricu.

;)

http://www.telenor.rs/?section=private&page=6316

Telenor Connect

Dodatna telefonska linija

Telenor Connect omogućava korišćenje fiksnog telefona bez potrebe za postojanjem dodatne fiksne linije, kao i tamo gde fiksna linija uopšte ne postoji. Fiksni telefon može da se priključi na uređaj dok se pozivi uspostavljaju preko SIM kartice koja se nalazi u uređaju.

Uređaj se može kupiti uz LinijaViše tarifni paket koji omogućava najpovoljniju cenu razgovora iz mobilne ka fiksnoj telefoniji na tržištu Srbije (2,5 RSD/min.), pri čemu je u mesečnu pretplatu za tarifni paket uključeno 400 minuta razgovora ka fiksnoj i Telenor mreži.

Ukoliko pozovete broj 063 59 59 59, kupovinom uređaja uz ovaj tarifni paket dobijate i bežični fiksni telefon – potpuno BESPLATNO, kao i specijalni popust za kupovinu do 5 mobilnih telefona od 1,000 dinara po telefonu!

Više informacija: http://www.telenor.rs/?section=business&page=4203

Brzi Internet za celu kancelariju

Telenor Connect uređaj takođe može da se kupi i uz Telenor Internet tarfine pakete i da se koristi kao modem za pristup brzom internetu sa brzinom i do 1,8 Mbps, što je do 35 puta brže od klasične dial-up konekcije od 56 Kbps. Takođe, omogućava i najlakše moguće povezivanje računara u lokalnu mrežu (putem kabla ili bežično) tako da cela kancelarija može pristupati internetu.

Ukoliko preduzeće želi obe funkcionalnosti koje nudi Telenor Connect, i dodatna telefonska linija i Telenor Internet, preporučujemo kupovinu uređaja uz LinijaViše tarifni paket na koji se zatim može dodati određeni Internet tarifni paket u vidu tarifnog dodatka.

Više informacija: http://www.telenor.rs/?section=business&page=6308
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor Countdown 2009

Uživajte u razgovorima sa prijateljima sa kojima ste dočekali novu 2009.

Dobitnici SIM kartica na dočeku nove 2009. u Areni na raspolaganju imaju po 100 besplatnih SMS i MMS poruka koje mogu da iskoriste do 15. januara u nacionalnom saobraćaju. To nije sve – svi koji su dobili 063 broj na doceku u Areni do kraja 2009. mogu da razgovaraju među sobom po ceni od 1 din/min (bez PDV) i da razmenjuju SMS poruke po ceni od 1 din (bez PDV).

Stanje preostalih besplatnih SMS poruka proverava se pozivanjem kratkog koda *121*1#, to jest *121*3# za proveru stanja besplatnih MMS poruka.

Cena razgovora unutar Telenor Countdown 2009 grupe (važi do kraja 2009. godine):

Cena minuta ka Telenor Countdown 2009 prijateljima: 1 Din.
Cena SMS-a ka Telenor Countdown 2009 prijateljima: 1 Din.

Fiksna nadoknada za razgovore unutar grupe se ne naplaćuje. Razgovori se tarifiraju na 30 sekundi, nakon utrošenog prvog minuta. Cene su prikazane bez PDV-a.

Opsirnije informacije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6318
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Više od 30 miliona poruka prošlo kroz Telenor mrežu u novogodišnjoj noći

3. januar 2009
- Ukupno 30,6 miliona tekstualnih poruka (SMS) prošlo je kroz Telenorovu mrežu u Srbiji tokom novogodišnjeg slavlja i prvog januara 2009, što je za 11 odsto više nego prošle godine.

Samo u satu najvećeg SMS saobraćaja – između ponoći i 1 ujutru 1. januara – poslato je nešto više od 3 miliona poruka.

U redovnim okolnostima, Telenorova mreža omogućava promet od 600 SMS poruka u sekundi, a za novogodišnje praznike bila je proširena tako da omogući 1200 SMS u sekundi.

Korisnici Telenorove mreže poslali su i 45 150 multimedijalnih poruka (MMS). Gotovo 850 000 tekstualnih poruka i 1915 multimedijalnih poslato je prijateljima, poznanicima i rođacima u inostranstvu.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=6326&pn=1
iPhone 6 Plus

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Dobro, znamo da ste najbolji, hajde sad neka promocija... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

30,6 miliona tekstualnih poruka (SMS) za par dana , pa neka je zarada samo 20 para , to je 6 miliona dinara .

45150 multimedijalnih poruka (MMS) , i zarada od samo 3 dinara , je 135450 dinara .

850 000 tekstualnih poruka i 1915 mms-a , prema inostranstvu , pa neka bude zarada 3 dinara samo , je oko 2 600 000.

Hocu i ja da budem operater gazda :oops:

Ala se isplati ovaj posao :D
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Naravno da se ovaj posao isplati. I zato mene strasno nervira kada operateri uvedu neku promociju ili uslugu, pa je posle nekog vremena ukinu uz ozgovor da im se ne isplati ili toboze sistem ne moze da podrzi. Tako je Telenor uveo "Omiljeni broj", pa posle upropastio, a MTS uveo besplatne poruke i prenosenje na MIX-u i BEL-u, pa ukinuo. I koji je krajnji rezultat? Korisnici se po forumima prepiru koji je operater bolji, svako se kune u nekoga, a banda iz Telenora, MTS-a i VIP-a (uz blagoslov RATEL-a) zadovoljno trlja ruke. :dry:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Alavo je to , skroz alavo , znam . Izgleda da su oni sebi zacrtali koliko planiraju da zarade i cim posumnjaju da ce neka akcija ili neki potez da im smanji zaradu , odmah je ukidaju .

Jeste da su im troskovi veliki , ali jos veci je i priliv novca .

Pa da , sve se svodi na zaradjivanje novca i nista osim toga im nije sveto . 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Eh čime se Telenor hvali

Aleksaboy napisao: MTS uveo besplatne poruke ....
pa ukinuo. I koji je krajnji rezultat?

Pa za krajnji ne znam ali mislim da ni ovo nije loše

Kroz MTS mrežu prosleđeno 186 miliona prazničnih poruka

Da li bi imali taj rast od 33% da nisu najavili ukidanje 15.91 :lol: :lol:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Verovatno bi imali jer, opet, ljudi su dobili 1000 poruka za bednih 200 din. pa zasto ne bi trosili. Ali definitivno ova cifra ne bi bila ovolika da nije ponudjena ova promocija. Nego dobro...

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

sigurno je ovde neko već xyz puta pitao,ono što ću ja sad da pitam,jer nisam mogao da čitam ovoliki broj strana:planiram da pređem na tarifu prenesi,pa me interesuje da li naplaćuju uspostavljanje veze (2.nešto din+pdv),u okviru besplatnih minuta koje imaš :? :wink: 8)
takođe me interesuje,da li postoji i dalje mogućnost biranja nekog dobrog broja :? sedmocifreni bih meni u potpunosti odgovarao.

p.s. razočarani korisnik mts usluga i povratnik na mobtel (telenor) usluge :roll:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

valdevit uspostava veze se ne naplaćuje a imaš i dalje izbor broja.to su vesti iz telenor prodavnice 29.12.2008.kada sam bio da vidim nešto
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

hvala puno na brzom odgovoru.Dosta mi je više ovog mts-a.Bio sam na njemu 3 godine i smučio mi se :wink: :D

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Telenorova međunarodna stipendija

Prilika za diplomirane studente da razviju poslovne veštine, upoznaju industriju telekomunikacija i rade u Telenoru.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=2
iPhone 6 Plus

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

dobio poruku za neki dž kod koji se ukaca tipa *111# i onda ima neki info itd...nije loše 8)
valjda su nešto novo izmislili
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori