Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Malone napisao:Samo kada bi protok bio dzabe onda bi i licilo na nesto (mada i tada da das 500 din za muziku mesecno...pored toga sto placamo adsl... ). Ovako :uhuh:
Pitanja i odgovori (trece pitanje): http://www.telenor.rs/?section=private&page=4098
Da li se naplaćuje protok podataka prilikom preuzimanja (downloada) sadržaja sa WAP portala? Ne. Protok podataka prilikom preuzimanja sadržaja, kao i protok tokom pregledavanja sadržaja „Telenor Muzika- Bez limita“ u okviru Telenor mreže u Srbiji se ne naplaćuje, tj. besplatan je.
Malone napisao:Nego ja sam dobio poruku pre par sati da je moguce da se na prepaidu udje u minus. Ne pise koliko. Jel neko zna nesto vise?
http://www.telenor.rs/?section=private&page=141
iPhone 6 Plus

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

Pretpostavio sam da se ne naplaćuje protok,jer bi onda to zaista bilo nerealno mnogo. :o Svaka pesma minimum 3mb...
Bravo za Telenor,mada ta usluga mi ne treba,al ima ljudi kojima će trebati... :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pohvale za uslugu iz ugla da se bude u trendu, inace sumnjam da cu je ikada koristiti.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Finansijski rezultati za četvrti kvartal 2008. godine

Post od evolution »

Finansijski rezultati za četvrti kvartal 2008. godine

11. februar 2008 – U poslednjem kvartalu 2008. kompanija Telenor d.o.o. ostvarila je prihod od 7,96 milijardi dinara (93,67 miliona evra), što je za 8 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Navedenom rastu uglavnom su doprineli prihodi rominga i prodaje telefona.

Broj korisnika Telenora u Srbiji uvećan je za 67.000. Ostvarena EBITDA (profit pre odbijanja kamate, poreza na prihod i troškova depresijacije i amortizacije) uvećana je za 56 odsto u lokalnoj valuti. Kapitalna ulaganja su povećana najviše kao rezultat širenja 2G i 3G mreže.

Registrovan je broj od 336 000 neaktivnih pripejd kartica u poslednja dva kvartala. Pokazatelji ARPU (prosečan prihod po korisniku) i AMPU (prosečna vremenska potrošnja po korisniku) su prema tome revidirani.

Broj korisnika Telenorove mreže u Srbiji, koji su kontinuirano generisali prihod tokom tri meseca, iznosi 2.844.000, što predstavlja strožiji način računanja.
Na globalnom nivou, prihod Telenora (uključujući Kjivstar), u četvrtom kvartalu 2008. porastao je za 11,18 odsto, odnosno na 29,925 milijardi norveških kruna (3,439 milijarde evra), u odnosu na isti period prošle godine.

’’Trend stabilnog organskog rasta prihoda iz trećeg kvartala se nastavio i u četvrtom, u kombinaciji sa jakim maržama u nekoliko zemalja, naročito u Srbiji i Bangladešu, kao i u Pakistanu, gde smo poslovanje postavili na čvrste osnove. Tokom ovog kvartala smo ostvarili 5,5 novih mobilnih pretplatnika, čiji ukupan broj sada iznosi 164 miliona’’, izjavio je Jon Fredrik Baksos (Jon Fredrik Baksaas), predsednik i generalni direktor Telenora.

Za više informacija, posetite www.telenor.com

http://www.telenor.rs/?section=about&page=6410&pn=1
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ovo je provokacija. :shock:

stefanbg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 06:32

Post od stefanbg »

Evo gledam ovaj telenorov postpaid paket "prenesi" i nije mi bas najjasniji a planiram da ga uzmem, konkretno 150. Imam par nedoumica. Da li ovih 150 minuta vaze za sve mreze, znaci telenor, mts, vip i fixna telefonija? 150 free poruka u telenor, mts i vip mrezama? Jel ja pllacam 500 dinara svaki mesec, sem ako ne prekoracim ovo sto je besplatno?

mladj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 30. Nov 2008. 15:59

Post od mladj »

Jeste, poruke i minute važe za sve mreže, ali neće ti biti račun baš 500 dinara ako ne prekoračiš jer je to cena bez pdva + ono što se naplaćuje uspostava poziva.. biće ti negde od 800-1100 dinara
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Pa ne naplacuje se uspostava poziva dok si u "paketnim minutima". Tek kad probijes paket.

Ili sam te ja, mladj, pogresno razumeo?

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Preciznije, 590 dinara sa PDVom.
Pitanja i odgovori: http://www.telenor.rs/?section=private&page=3286
Selfcare: http://www.telenor.rs/?section=private& ... gory_id=61
Uspostavljanje veze se ne naplacuje u okviru kvote besplatnog saobracaja.

;)
Poslednja izmena od evolution u Uto, 17. Feb 2009. 04:56, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

stefanbg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 06:32

Post od stefanbg »

Evo ako ja potrosim tacno svih 150 minuta i 150 poruka, koliko cu platiti? Ako je sa PDV-om, jel 590 dinara? I ja bih rekao da se ne naplacuje uspostavljanje poziva dokle god imam ove bespllatne

EDIT> vec sam dobio odgovor, hvala :)

mladj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mladj »

OK, kako ti kažeš, ali ja imam prenesi 150 već 3 godine i nikad, ali nikad mi nije stigao račun 590 dinara, a u 50% meseci ne iskoristim sve. Ako nije uspostava poziva onda stvarno ne znam šta je to što ja plaćam. Nisam uveren 100% da sam u pravu, pa bih te stefanbg ljubazno zamolio, ako uzmeš i ako ćeš baš paziti, seti se pa nas obavesti da si ti to uspeo :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@mladj, ne pustaj buve :) ne zbunjuj decka/coveka. Nema uspostave poziva ni na jednoj mrezi.
Nego, zar ne mozes na kraju meseca na racunu da vidis sta placas?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mladj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mladj »

OK, neka bude. Ne mogu da vidim tako kako ti to zamišljaš, jer to izgleda ovako:

pretplata: xxx din
minuti telenor: xxx din
minuti druge mreže: xxx din
minuti fixna: xxxx din

popusti: -xxx din

E to popusti je ključno, ja ne znam tačno po stavkama na šta sam dobio popust, nego oni sumiraju total, oduzmu taj popust i ostatak je moj račun...
Potrudio sam se da što jednostavnije ovo objasnim al jbg... pogledaj nečiji račun

edit: MOJA GREŠKA, izvinjavam se čoveku. Onaj moj višak je GPRS, na to sam potpuno zaboravio :oops: Dakle, moguće je da račun bude 590 din, priznajem.

Bar sam nešto naučio, bio sam uveren da se plaća uspostava poziva..

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Cudi me mladj, da vec 3 godine koristis "Prenesi 150" i da si tek sada saznao da se uspostava ne naplacuje dok trosis besplatne minute. Zar te do sada nije zanimalo zasto ti je racun veci nego sto bi trebalo. Ja ne bih platio nista sto mi nije jasno. :wink:

mladj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mladj »

slažem se, ali moji računi nikad nisu veći od 1500 dinara, pa nikad nisam otišao u korisnički servis jer svaki put kad sam išao uvek sam ja bio u krivu a oni u pravu, tako da sam bio siguran da će to uvek tako da bude i da su oni sebe dobro pokrili, samo što je ''napisano sitnim slovima'' i opet ću da ispadnem budala.
otišao sam sad na linkove koje je dao djuice rs gore u postu, i nisam video da negde izričito piše kao što je djuice napisao rečenicu Uspostavljanje veze se ne naplacuje u okviru kvote besplatnog saobracaja. Tako da sam verovao u suprotno, jbg. Razumem sebe :)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

kao prvo, paketi prenesi postoje tek 1 i po godinu, tj uvedeni su u avgustu 2007. kao drugo, moguce je da stigne racun kolika je i pretplata, to se meni desavalo nebrojeno puta i preporucujem ti ovaj paket jer je najbolji postpaid paket trenutno na trzistu
::luv phonez::

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Kako da proverim broj preostalih besplatnih minuta i poruka na Telenor mrezi u prepaidu?(putem USSD koda ili ne neki drugi nacin).
LG G2 Black,16GB

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Ukoliko je u pitanju promocija (SMS promocija koju ste dobili na Vasem broju) mozete proveriti stanje svih brojaca ukucavanjem *121*11#.

Za tarifne dodatke:
*121*1# - Dodaj SMS
*121*2# - Dodaj Internet
iPhone 6 Plus

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

*111# ( Zato što je besplatan za razliku od *311# koji se naplaćuje )

Odgovori i upiši 1 pa OK ( ovo 2x uradiš )

i posle će se pojaviti obaveštenje o tome da će ti stići SMS sa trenutnim stanjem. Sačekaj par sekundi i dobićeš SMS o tome koliko ti je minuta i poruka preostalo kao i koliko si nepotrošenih minuta i poruka prenela
Nokia Lumia 630

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

djolex napisao:Zato što je besplatan za razliku od *311# koji se naplaćuje
Ne lupetaj!

Odgovori