Jos kad se tome doda cena MMS poruke od 2.9 din +PDV do kraja meseca
Odlicno!!! A i ne vidim razlog zasto ne bi pravili takve promocije,jer nista ne gube,samo ostvaruju jos veci profit,jer ko je hteo da uplati 200 ili 300,sad ce uplatiti 500 din.Ko je hteo poslati 1 MMS po (nemam pojma koliko) 12 din.,sad ce poslati 5 po 3din. i nesto,a to je vise od 12,zar ne?
MT:S je neprikosnoven što se tiče prepaida upravo zbog toga što kontinuirano izbacuje promocije i to one koje stvarno vrede. Telenor i VIP obično daju neke bezveze promocije koje su ograničene na korišćenje unutar mreže i/ili vremenski prekratko traju. Svaka čast za MT:S.
Zanima me koje telefone uz prepaid brojeve mts ima u ponudi i koliko kostaju ti paketi?Cini mi se da sam negde video da ima samsung b220.Na sajtu ne mogu nigde da pronadjem ponudu za prepaid.
za prepaid trenutno ne daju telefone - a i za postpaid im je ponuda vise nego siromasna. sve se svodi 5-6 telefona, i sve neki low-budget. mts je bas u haosu od nove godine...
slazem se sa mb011 mada mogu da dodam da i Telenor nesto nije bolji jeste da imaju vose telefona ali ni jedan sa WM OS-jem i od touchscreena imaju samo 5800.......a MTS je stvarno nesto zaglibio sam ovim telefonima.
procitali su mnogi od nas intervju g radujka o nestabilnoj finansijskoj situaciji i o tome kako ce mozda morati da primene nepopularne mere jer ime je tesko da vracaju kredite.
ljudi, pa samo ova promocija 500+500 je zapravo nacin da se dobro zaradi i da se nateraju ljudi da trose vise, nadam se da vam je to jasno.
a sto se telefona tice, opet zbog te situacije stvari stoje. mada, ako bi dali 5800 pa makar i 500 din jeftinije od telenora, prodali bi ih mnogo. ali niko verovatno nije mislio o tome, sramota
djoxie napisao:procitali su mnogi od nas intervju g radujka o nestabilnoj finansijskoj situaciji i o tome kako ce mozda morati da primene nepopularne mere jer ime je tesko da vracaju kredite.
ima logike to sto kazes, zato mts i forsira prodaju telefona uz ugovor a preko "dilera", jer ne moraju da se cimaju sa nabavkom i distribucijom telefona. ovako je sve jednostavnije - a i ugovori se sklapaju samo na 24 meseca kod 'dilera"...
sve u svemu lose stoji mts, uprkos ovim prepaid promocijama. svi znaju da oni ne zive od prepaida, vec od postpaid korisnika.
djoxie i djolex telenor nema u ponudi vise ni jedan HTC ni u jednom paketu zvao sam pre neki dan coveka koji mi je nabavio n76 iz telenora i reko je da nema vise tih telefona da ima 5800.A sto se tice windowsa 5.0 naso sam na netu bas za HTC p3300 ARtemis petc windowsa 6.1 koji radi na tom telefonu.Da ih ima jos ja bi uzeo kamo te lepe srece.........
Ponovljeno 100 puta al hajde da kazem jos jednom.Ko hoce da kupi telefon uz postpaid ugovor kod mts,ima veliki izbor telefona u Logicu i Alfa copy prodavnicama.Mnogo veca i konstantna ponuda a ne kao kod mts akcija 2000fonova i kraj. . . .
bestboy napisao:Ko hoce da kupi telefon uz postpaid ugovor kod mts,ima veliki izbor telefona u Logicu i Alfa copy prodavnicama.Mnogo veca i konstantna ponuda a ne kao kod mts akcija 2000fonova i kraj. . . .
da, ali je najjeftiniji telefon 8500, najmanja tarifa je bel 200, i ugovor iskljucivo na 24 meseca. Direktno od mts-a je to sve ipak dosta povoljnije
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.