Telenor Prepaid Internet
Telenor Prepaid Internet
Telenor Prepaid Internet je jednostavno rešenje za brz internet.
Sa trenutnom pokrivenošću od preko 150 mesta širom Srbije i konstantnim rastom, Telenor Prepaid Internet donosi mnoštvo prednosti.
Dovoljno je samo nekoliko klikova za instalaciju i kroz samo par minuta možeš slobodno da surfuješ internetom. Možeš da ga koristiš na svom računaru, bilo da je u pitanju desktop ili laptop, sa Windows ili Mac operativnim sistemom.
Upoznajte se detaljnije sa Telenor Internet prepaid-om, aktuelnom promocijom i nacinima dopune Internet prepaid paketa:
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6454
Sa trenutnom pokrivenošću od preko 150 mesta širom Srbije i konstantnim rastom, Telenor Prepaid Internet donosi mnoštvo prednosti.
Dovoljno je samo nekoliko klikova za instalaciju i kroz samo par minuta možeš slobodno da surfuješ internetom. Možeš da ga koristiš na svom računaru, bilo da je u pitanju desktop ili laptop, sa Windows ili Mac operativnim sistemom.
Upoznajte se detaljnije sa Telenor Internet prepaid-om, aktuelnom promocijom i nacinima dopune Internet prepaid paketa:
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6454
iPhone 6 Plus
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Imate na raspolaganju tarifne dodatke Dodaj Internet ukoliko zelite povoljniji Internet saobracaj i na Vašem postojecem pre paid ili post paid broju.
iPhone 6 Plus
Opširnije informacije mozete pronaci na sledecem linku: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6455
iPhone 6 Plus
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
- Daddy Yankee
- Banned
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
Da, prosli put sam uzela dodaj internet i potrosila (napominjem da je to bilo na mobilnom) za ca. 3-4 dana (a sa laptopom bi to bilo mnogo brze). A glupo je sto, kada potrosis megabajte iz dodatka, ne mozes da uzmes nov dodatak dok ne istekne mesec dana... a tad meni vise nije ni potreban... Ovako s mobilnim internetom tog ogranicenja nema.
I mala zamerka sto su paketi nekako mali...
I mala zamerka sto su paketi nekako mali...
Izaberite svoj tarifni plan
Unesite svoju okvirnu potrošnju u Telenor Internet kalkulator i saznajte koji tarifni plan vam najviše odgovara. Kalkulator prikazuje samo približnu procenu potrošnje zasnovanu na prosečnim vrednostima.
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6430
Unesite svoju okvirnu potrošnju u Telenor Internet kalkulator i saznajte koji tarifni plan vam najviše odgovara. Kalkulator prikazuje samo približnu procenu potrošnje zasnovanu na prosečnim vrednostima.
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6430
iPhone 6 Plus
- Daddy Yankee
- Banned
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
Slazem se da je ovo pomak napred, ipak je Telenor prvi operater u Srbiji koji je ponudio prepaid mobilni internet. Ali, paketi po velicini vise odgovaraju potrosnji koja ostvari mobilnim telefonom. Moje je misljenje da je Telenor prilikom osmisljavanja paketa predvideo varijantu da se mobilni internet koristi iskljucivo u slucaju krajnje nuzde, dok je u inostranstvu sasvim uobicajena pojava da se mobilni internet (bilo prepaid ili postpaid) koristi gotovo stalno, pa su i paketi daleko veci.
Medjutim, Telenor bi trebalo da se malo urazumi po pitanju cena, jer ako dodam pdv na recimo Ogromni paket (koji mi je preporucio Internet kalkulator) dobijem iznos koji je duplo veci iznos od onog koji placam u Danskoj (Hi3G nije najjeftiniji operater, odabrala sam ga zbog dobre pokrivenosti i kvaliteta signala). A zivotni standard u Danskoj i u Srbiji nije za porediti.
Medjutim, Telenor bi trebalo da se malo urazumi po pitanju cena, jer ako dodam pdv na recimo Ogromni paket (koji mi je preporucio Internet kalkulator) dobijem iznos koji je duplo veci iznos od onog koji placam u Danskoj (Hi3G nije najjeftiniji operater, odabrala sam ga zbog dobre pokrivenosti i kvaliteta signala). A zivotni standard u Danskoj i u Srbiji nije za porediti.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 01. Sep 2005. 04:07
- :: Samsung S4 mini duos
- :: Vodafone smart mini
Danas sam dobio TPI(Telenor Prepaid Internet) i mogu da kazem da sam prezadovoljan. U EDGE mrezi Telenora download je od 15-20 kb/s a upload oko 6-7 kb/s. U Valjevu postoji 3G signal ali nisu pokriveni svi delovi grada tako da nisam probao TPI u 3G odnosno HSDPA mrezi. Napominjem da ja kod kuce imam kablovski internet preko SBB-a a da ce mi TPI biti jako koristan saputnik na godisnjem odmoru i kada se nalazim van kuce.