Telenor Prepaid Internet

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Telenor Prepaid Internet

Post od evolution »

Telenor Prepaid Internet je jednostavno rešenje za brz internet.

Sa trenutnom pokrivenošću od preko 150 mesta širom Srbije i konstantnim rastom, Telenor Prepaid Internet donosi mnoštvo prednosti.

Dovoljno je samo nekoliko klikova za instalaciju i kroz samo par minuta možeš slobodno da surfuješ internetom. Možeš da ga koristiš na svom računaru, bilo da je u pitanju desktop ili laptop, sa Windows ili Mac operativnim sistemom.

Upoznajte se detaljnije sa Telenor Internet prepaid-om, aktuelnom promocijom i nacinima dopune Internet prepaid paketa:
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6454
iPhone 6 Plus

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

KonaÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Fina solucija ako bi mogao na primer : kupim modem i dopunim minimalni paket, pa recimo za 3 meseca ponovo dopunim pošto vidim da nema nikakve ugovorne obaveze i da je lako uzeti modem ( ako tako mogu da kažem ).
Nokia Lumia 630

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Simpatichno resenje, konacno da za nesto moze da se pohvali Telenor, jedino mi glupo kao i ostalima da nema bez modema. Jer ja bih ovo koristio pre svega na fonu a ne na kompu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Imate na raspolaganju tarifne dodatke Dodaj Internet ukoliko zelite povoljniji Internet saobracaj i na Vašem postojecem pre paid ili post paid broju.
iPhone 6 Plus

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Neka im,hvala.Godinama se mole da pokriju signalom moj grad i nista.
Zadnje obecanje proslog leta,"Do kraja godine,sigurno"-rece ona.
8)

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

A koje se brzine ostvaruju i kakva je procedura za koriscenje istog u firmama ? , treba za slanje mejla i nekada posurfovati netom , ali mora biti stalno konektovan vec imamo sluzbeni telefon umrezen , a nevalja nam mrtvi wireless

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Opširnije informacije mozete pronaci na sledecem linku: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6455
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

sigi, da ne čitaš sva pitanja, pod brojem 3. imaš to što te zanima. :D

A realno, u praksi, ako imaš ok signal, izvućeš 3mbit. :wink:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

sigi, Preciznije sto se brzine tice,u praksi je 144kbps za korisnike u pokretu,384kbps za kretanje brzinom laganog hoda i 2Mbps ako je uredjaj statican.
8)

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Može i 3mbit. :wink:

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Bravo!!! Odavno cekam ovako nesto! Pravi potez.

@djuice: Da li moze da se kupi sim kartica bez modema? Ja, recimo, imam modem koji nije kodiran.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Kupiš običnu sim karticu. Na svakoj prepaid tarifi možeš aktivirati gore pomeute pakete Megabajtova. :wink:

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta

Da, prosli put sam uzela dodaj internet i potrosila (napominjem da je to bilo na mobilnom) za ca. 3-4 dana (a sa laptopom bi to bilo mnogo brze). A glupo je sto, kada potrosis megabajte iz dodatka, ne mozes da uzmes nov dodatak dok ne istekne mesec dana... a tad meni vise nije ni potreban... Ovako s mobilnim internetom tog ogranicenja nema.

I mala zamerka sto su paketi nekako mali...

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Izaberite svoj tarifni plan

Unesite svoju okvirnu potrošnju u Telenor Internet kalkulator i saznajte koji tarifni plan vam najviše odgovara. Kalkulator prikazuje samo približnu procenu potrošnje zasnovanu na prosečnim vrednostima.

http://www.telenor.rs/?section=private&page=6430
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Šta je sad programsko paket? :shock: :shock:
A najjače: "koliko spotova od 4 min sagledate" :lol: Šta ako gledamo spotove od 4:10 :unsure:

Bez uvrede, ali ovo je bezveze, može dovesti manje upućene korisnike (kojima je ovo i namjenjeno) u veliku zabludu (naravno na njihovu štetu a Telenorovu korist).

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta

Posetila sam Internet kalkulator i unela podatke prema tome kako koristim mobilni internet (doduse danski Hi3G) i izracuna mi potrosnju od 6GB mesecno! Preporuka - Ogromni paket od 10GB (koliko i imam kod danskog operatera, ali za duplo manje pare - i to sa uracunatim PDV-om).

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Slazem se sa snebivljiva azdaja, i meni su ovi paketi mali, mislim za prepaid, malo GB za puno para...
Ali je u sustini ovo veliki pomak i usluga je super, ali ja cu cekati jos koji GB vise. :P

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta

Slazem se da je ovo pomak napred, ipak je Telenor prvi operater u Srbiji koji je ponudio prepaid mobilni internet. Ali, paketi po velicini vise odgovaraju potrosnji koja ostvari mobilnim telefonom. Moje je misljenje da je Telenor prilikom osmisljavanja paketa predvideo varijantu da se mobilni internet koristi iskljucivo u slucaju krajnje nuzde, dok je u inostranstvu sasvim uobicajena pojava da se mobilni internet (bilo prepaid ili postpaid) koristi gotovo stalno, pa su i paketi daleko veci.

Medjutim, Telenor bi trebalo da se malo urazumi po pitanju cena, jer ako dodam pdv na recimo Ogromni paket (koji mi je preporucio Internet kalkulator) dobijem iznos koji je duplo veci iznos od onog koji placam u Danskoj (Hi3G nije najjeftiniji operater, odabrala sam ga zbog dobre pokrivenosti i kvaliteta signala). A zivotni standard u Danskoj i u Srbiji nije za porediti.

Dr Darko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Sep 2005. 04:07
:: Samsung S4 mini duos
:: Vodafone smart mini

Post od Dr Darko »

Danas sam dobio TPI(Telenor Prepaid Internet) i mogu da kazem da sam prezadovoljan. U EDGE mrezi Telenora download je od 15-20 kb/s a upload oko 6-7 kb/s. U Valjevu postoji 3G signal ali nisu pokriveni svi delovi grada tako da nisam probao TPI u 3G odnosno HSDPA mrezi. Napominjem da ja kod kuce imam kablovski internet preko SBB-a a da ce mi TPI biti jako koristan saputnik na godisnjem odmoru i kada se nalazim van kuce.

Odgovori