Promeniti operatera i zadrzati broj
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sensei, EEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKK greska!!! U ovom slucaju mislim na FLAT sve! Hocu i pozive i SMS i MMS i Internet sve no limit, i spreman sam to posteno i da platim. Mislim da bi 5k mesecno bila pristojna cifra od koje bih i ja imao koristi, ali i operater.
Ovako nesto vec postoji na bogatom zapadu, cak ponegde i za smesne pare. Recimo znam da u Austriji imaju FLAT u mrezi za tipa 20€, ali onda nose po 3-4 aparata sa razlicitim karticama unutra.
Inache, postoji i kod nas FLAT tarifa, mt:s je poseduje, i to je tzv. bela tarifa, a rezervisana je za menadzment Telekoma (glavonje). Jedna bivsha devojka je cerkica nekadasnjeg generalnog direktora Telekoma u BG, i non stop me je zivkala sa tatinog broja da ne troshi svoju "kredu".
Ovako nesto vec postoji na bogatom zapadu, cak ponegde i za smesne pare. Recimo znam da u Austriji imaju FLAT u mrezi za tipa 20€, ali onda nose po 3-4 aparata sa razlicitim karticama unutra.
Inache, postoji i kod nas FLAT tarifa, mt:s je poseduje, i to je tzv. bela tarifa, a rezervisana je za menadzment Telekoma (glavonje). Jedna bivsha devojka je cerkica nekadasnjeg generalnog direktora Telekoma u BG, i non stop me je zivkala sa tatinog broja da ne troshi svoju "kredu".
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
To bi bilo sjajno da razmišljaju da uvedu. To bi bila revolucija. 5000 dinara je fer cena za to. Stvarno kad razmisli covek, ne vidim razlog zašto to ne bi uveli. Ne bi svi to uplaćivali, jer je ipak malo veća suma, ali s'druge strane, svi koji troše bar par hiljada mesečno bi sigurno razmislili jer ne bi više morali da misle uopšte koliko će ima razgovor trajati itd.
Vidim da u Nemačkoj ima surf&go unlimited internet rata za 24,95 evra. A ko zna kakvih još ponuda ima na raznim stranama sveta, pogotovo na dalekom istoku.
Vidim da u Nemačkoj ima surf&go unlimited internet rata za 24,95 evra. A ko zna kakvih još ponuda ima na raznim stranama sveta, pogotovo na dalekom istoku.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- blaster90
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
- Kontakt:
Da, ali ce tu nastati veliki gubitak jer ce oni koji trose mnogo vise(npr. jedan poznanik mesecno placa 40-80.000din) preci na FLATvlada1970 napisao:Ne bi svi to uplaćivali, jer je ipak malo veća suma, ali s'druge strane, svi koji troše bar par hiljada mesečno bi sigurno razmislili jer ne bi više morali da misle uopšte koliko će ima razgovor trajati itd.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Tesko da ce biti i tih 5000 za koje kazete da su pristojne. Slazem se, jeste pristojna cifra ali njima je bitno koliko oni odvuku korisnika da predju na tu tarifu. Upravo iz tog razloga mislim da je isplativije, po njih a i po nas, da ta flat tarifa kosta recimo 2500-3000 din i tada bi dobili daleko veci broj onih koji bi isli na to. Ja bih prvi pristao. Na kvantitet pucaju, kao i uvek, sto je i logicno na kraju krajeva.
blaster90, stoji to sto kazes ali koliko ima takvih korisnika? Ja ne poznajem nijednog, niti sam cuo da neko pravi tolike racune, osim ovog kojeg spominjes. Mislim da oni ne zive od tih likova nego od ostalih, sitnih potrosaca kojih ima pregrst. Upravo zbog toga i prave ove silne promocije kako bi privukli makar i jednog novog. U tom zecu lezi zbun
blaster90, stoji to sto kazes ali koliko ima takvih korisnika? Ja ne poznajem nijednog, niti sam cuo da neko pravi tolike racune, osim ovog kojeg spominjes. Mislim da oni ne zive od tih likova nego od ostalih, sitnih potrosaca kojih ima pregrst. Upravo zbog toga i prave ove silne promocije kako bi privukli makar i jednog novog. U tom zecu lezi zbun

Ja znam (posredno) par njih koji imaju i preko 100k, a to je kao 20 vaših pomenutih "pristojnih cifri". Moja keva po 3k potroši samo na fixnom mesečno, a u penziji je. A još kad se to uporedi sa nekim primerima iz HR i CG .............. mislim da je nerealno. Flat net možda, Flat poruke možda, Flat priča jok. Čak u nekom nastupu ludila nije nemoguće Flat priča ali u okviru mreže (jer ih to ne košta skoro ništa) mada i dalje ne verujem.
Samo skrenuli smo s teme i prešli na tarife. Iz ugla teme ako prefix više ne bude označavao mrežu, biće teže znati ko je "u mreži".
Samo skrenuli smo s teme i prešli na tarife. Iz ugla teme ako prefix više ne bude označavao mrežu, biće teže znati ko je "u mreži".
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Daddy Yankee