MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

ok ok shvatio sam u cemu je problem sa MTS-om postpeidom....ipak nemamo na sta da se zalimo mi koji smo na telenoru.... 8) Nisam bio svestan da je stanje toliko lose u MTS-u
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

AquaZX
Сад баш није толико црно. :)
Стање је обично доступно око 8. у месецу.
Не касни увек ажурирање а то непостојеће задужење се појави(бар мени ) 2 пута у 30 месеци.
Мени су за сво наведено време једном "украли" 15 динара :P .
Доста мојих другара је такође на мтс постпејду и не жале се сем на глупо стање.
Слобода или смрт

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

dimi89, a da pokusas sam ruchno da ispodeshavash telefon? Ja nijedan svoj telefon nisam podesavao preko raznih poruka, i konfiguracija, nego lepo sednem i ruchno sve odradim. Bogu hvala, engleski razumem savrsheno, racunarima se bavim i telefonima unazad 10 godina, nisam malouman, i u roku od 10 min sam reshio obicno sve. Svojevremeno mi je malo muke zadavala caletova 6300 zbog imbecilnog podesavanja, ali i to sam prokljuvio i odradio.
A tek srece kad nesto sam odradim, osecaj zadovoljstva je bolji od sex-a majke mi :D
Pokusaj, nemas sta da izgubis.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

bestboy, ovo super izgleda na papiru ali,

kaze mi da je izabrani broj na listi zabranjenih odlaznih poziva :shock:

Probao sam da pozovem 2 razlicita broja i ista situacija, u pitanju je mobilni broj.

A taman sam se ponadao :lol:

Jesi ti mozda koristio ovu uslugu?
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

@ bestboy

Kod mene se nepostojece fantomsko zaduzenje pojavljuje na oba broja, na 066Premium od septembra, dakle o pocetka 066 a na klasicnom postpaidu u poslednjih 10ak meseci.

Sto se tice provere stanja, najranije se pojavi 7og a u proseku oko 9og ovisno kad pada vikend.
Ali tu se uracunaju i dani tokom meseca kad servis opet ne radi i sl. tako da u zbiru stanje ne radi dobar deo meseca.

Nisam napomenuo da koristim i Tarifne dodatke sto samo dodatno povecava konfuziju u potrosnji a pogotovo u naplati, jer evo u poslednjem racunu sledeca situacija:

Pise: potroseno 610SMS ukupno proslog meseca
Paket Premium1000(250sms) + tarifni dodatak SMS600 = da platim 150din preko

Ajd da ne detaljisem, uglavnom ovo mi je 8ma reklamacija za 8 meseci Premium1000, sve su resene u moju korist ali do sada su to 4 reklamacije jer im treba u proseku oko 3meseca da pristupe resavanju.

Uzdravlje da docekamo MNP 8)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

korki
Нажалост нисам користио ту услугу.Зовни кориснички сервис вероватно ће имати одговр на твоје питање.
AquaZX napisao: Nisam napomenuo da koristim i Tarifne dodatke sto samo dodatno povecava konfuziju u potrosnji
ауу знам,ја сам имао додатке за нет. :)
Дочекаћемо..једног дана.. :lol:
Слобода или смрт

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Evo da javim sta kazu iz korisnickig servisa, samo u Americi i Kanadi moze da se poziva mobilni broj, dok ostale zemlje koje su navedene samo fiksa telefonija. Ako nekom treba cisto da zna, moze samo fiksne telefone da poziva, uglavnom.

Pitao sam i da li moze da mi kaze trenutno zaduzenje, odgovor je bio da ukucam kod i proverim, ja kazem da to ne radi, i jel mozda rade novi biling sistem, kaze da nista ne zna i da je nedostupno. :lol:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Sa drugog foruma:
Sasvim je moguće da ovog meseca neće ni raditi provera stanja. Novi sistem je u završnoj fazi i od sledećeg meseca bi sve to trebalo da radi neuporedivo bolje i preciznije.
Više možete videti ovde

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

i jaa sam od poznanika koji rdi u mts-u cuo da su u toku radovi na "softveru" i da zato ne radi sistem provere stanja, kao ni neki drugi delovi sistema...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Danas je 13-i mesecu i provera stanje jos ne radi!!!!!!!!!!!!!

Ne verujem koliko je telenor bolji od mts-a, da mi nije zao broja (koji imam od 99) potpuno bih presao na telenor.
Nadam se da ce ti radovi resiti problem sa proverom stanja tj. dacu moci 5og ili 6og da proverim stanje.
and justice for all...

Barbarosa
Banned
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 01:18

Post od Barbarosa »

kako mislite da proverite stranje...??? mislite na prepaid...???

mt:S je po meni bolji od telenora oni su nekako muljavi

:)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Barbarosa, misli se na postpaid... postoje, kao što svi već znamo, "besplatni" minuti i poruke... a sve što ne ulazi u to naplaćuje se naknadno... da bi mogao da kontrolišeš troškove jako je važno da možeš da vidiš svoje stanje u svakom momentu... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Barbarosa
Banned
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 01:18

Post od Barbarosa »

Ninolina, greskom sam napisao gore PRIpaid umesto POSTpaid

mada nije ni bitno

pozdrav

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja cekam MNP. Vec vidim da cu da predjem za pocetak kod Norvezana, a mozda i kod Austrijanaca. Drzim se mt:s-a sada jos uvek samo zbog broja kojeg imam 9 godina - a jos je i lep. Zivi bili, bumo videli kako ce sistem da radi od iduceg meseca. Mada mislim da jako nije u redu od mt:s-a da svoje korisnike ne obavesti makar nekom porukom tipa: ovaj mesec necete moci da proveravate vase stanje iz razloga tog i tog, izvinjavamo se na neprijatnostima. Nista im ne bih zamerio, ali ovako....

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Miodrage, daj bar otprilike da imamo predstavu kakav broj MTSa imas tj. koliko je lep, ponavlja se ista cifra, sekvenca, itd itd :)

Slusamo o njemu vec dugo ovde na forumu :D

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

AquaZX, imas pravo. :-D Najpoznatiji broj na forumu...
Da nije mozda 064/0000001? :-D To bi bio dobar broj.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

AquaZX,mezzano,s obzirom od kada Miodrage ima taj 'lep' broj garantujem da mu broj pocinje sa 06411..... .
A ostale brojke ce morati sam da otkrije...
Salu na stranu,mozda covek navikao pa ne zeli ni po koju cenu da menja broj,evo i ja imam broj od negde kraja '00 koji je jos uvek aktivan i po meni je najbolji broj od svih koje imam(i koje sam imao)...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Fox, zapravo pocinje sa 12 :) Svojevremeno sam ushao u poslovnicu gde sam znao direktora, i dao mi je da biram za mene i brata. Tako da sam sebi izabrao broj 1xyxzxy za X=2 :) Ostali brojevi neka ostanu moja mala tajna, jer ovde na forumu ima i manijaka :P , a ne gasi mi se telefon nocu, jer zbog prirode posla ume da se desi hitna nocna operacija.
Ovako kad se ispishe broj u ovoj shemi i ne izgleda narocito privlacno, ali... Do sada znam samo 2 broja koja se lakshe pamte - od dve bivshe devojke, jedna je imala xxyyyzz, a druga je imala kombinaciju 1234567 ali neke su cifre bile permutovane, a je se ne secam vishe koje (davno je to bilo)

Pere Ubu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 20:03

Post od Pere Ubu »

15-ti. Seljaci. Nema stanja. Seljaci. Kakav god softver da uvode, ako ga uvode, mogli su da nas obaveste, a ne ovako. Seljaci. Izgleda da cu zaduzenje ipak proveriti tek na racunu. Seljaci.

Koshuta
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 05. Sep 2006. 23:10

Post od Koshuta »

zna li neko da li i dalje ima xpress 5800 na postpaid paketu? video sam ga u ponudi u hendiju ali ne i na mts-ovom sajtu.. pa me zanima ko lazhe :D

Odgovori