MTS pripejd - da li mi se gasi kartica u januaru

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

MTS pripejd - da li mi se gasi kartica u januaru

Post od oggich »

Ljudi,pomozite!Dopunio sam kredit u prosli petak za 100 dinara i na 777 mi kaze automat da mi kartica istice 30.12.2009,ja kazem dobro;ali jutros sam dopunio za 1000 dindzi kredit,i kaze mi da mi kartica istice 2.januara 2010!Pa vas pitam u cemu je problem?

i napominjem da sam dopunjavao na svakih 15-ak dana po 100 dindzi kredit

Hvala unapred

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Kod Telekoma je smanjen period vazenja prepaid kartica sa 12 meseci na 6 meseci. To je odavno uvedeno. Tako da je to sto ti pokazuje automat normalno. Vise informacija mozes da procitas na adresi: http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=2242&Type=1

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ne sekiraj se ništa, sa svakom dopunom se produžava rok do koga kartica važi. Mislim da je kod mt:s-a 6+1 mesec.

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Uhhhhh,mene prepalo sto je reklo tamo samo na 5 dana od 30-og da se produzava,pa zato pitam.Hvala na brzim odgovorima

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nakon 6 meseci nedopunjavanja ti propada kredit, a jos mesec dana nakon toga se gasi kartica. Mislim da bi to bilo to. Uglavnom, ne se sekiras nista.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

kako 6 mjeseci kad fino pise:

Rok važenja prepaid SIM kartice traje jedanaest meseci. To praktično znači da možete koristiti svoju karticu još jedanaest meseci nakon aktivacije ili poslednje dopune, bez uplate kredita. Nakon isteka ovog roka još mesec dana možete primati pozive.

znaci 12 mjeseci...

i meni je prije par dana prilikom poslednje dopune automat rekao da vazi do juna 2010 godine kartica...
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

mezzano napisao:Ne sekiraj se ništa, sa svakom dopunom se produžava rok do koga kartica važi. Mislim da je kod mt:s-a 6+1 mesec.
ovo nije kod mt:s-a nego kod vipa...
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

mis, sta nije kod mt:s-a nego kod Vipa? :?

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

mezzano, вероватно је мислио на ово :Mislim da je kod mt:s-a 6+1 mesec.
Е о томе је ваљда причао... :|
Nokia 6220 Classic

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pa, tako je i bilo, do skoro. Sad su produžili na 11 meseci. :wink:

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

da na to sma mislio,znam da je vip imao taj kraci period trajanja kartice...i jel neko zna na kraju koliko traje prepaid broj na mts-u?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mis, 11+1 meseci od poslednje dopune. Osim ako nesto nisu menjali u poslednjih nekoliko meseci. Ustvari evo sta pise na mts sajtu:
Rok važenja prepaid SIM kartice traje jedanaest meseci. To praktično znači da možete koristiti svoju karticu još jedanaest meseci nakon aktivacije ili poslednje dopune, bez uplate kredita. Nakon isteka ovog roka još mesec dana možete primati pozive. Ukoliko ni tada ne izvršite dopunu, imate mogućnost da u periodu od trideset dana, kada vam je kartica već neaktivna, ponovo aktivirate i dopunite svoj prepaid broj.

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

znam ja sta pise ali mi je vise ljudi reklo da je smanjen rok trajanja kartice...a i zadnji put kad sam iz inostranstva dolazio u srbiju neki ljudi u autobusu su se zalili,kad smo usli u srbiju, da su im ugasili broj a zadnju dopunu su izvrsili oko nove godine...a to je bilo prije 7 dana,znaci nije proslo 11 mjeseci sigurno...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ja lepo kazem da nije 11+1 nego je 6+1 ili 8+1. Provereno! Znachi treba lepo nazvati 789, pa info o kartici, i tamo se cuje od automata kad kartica istice.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

znam ja to,i to sam uradio i ispadne da vazi 11+1 mjesec...ali cujem da se vise ljudi zalilo da su im ugasili broj posle 6 mjeseci...pa ako neko zna da otkloni tu dilemu...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mis, miodrage, ja sam upravo dopunio kredit sa 250 din i na 777 automatu kaze "vasa kartica istice 23. juna 2010" sto se slaze sa tih 11+1 meseci.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

znaci i meni tako kaze...ali ima dosta slucajeva gdje je karica ugasena taman negdje posle 6 mjeseci...barem sam ja cuo tako...pa ako neko zna nesto vise neka podjeli sa nama...

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Koliko ja znam, prvo je bilo 9 ili 11 + 1, a posle su skratili na 6+1, pa su skoro vratili na 11+1. Znaci, dok je vazilo pravilo 6+1, kartice su tako i gasene, dok sada traju 11+1 mesec. Mislim da nema nikakvih nejasnoća.

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

sve to zvuci logicno ali to ipak nije zvanicna potvrda...a i ne vidim zasto bi skracivali vrijeme trajanja kartice pa ga opet vracali na stari period....

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Zvaničnu potvrdu nećeš dobiti, pošto ovde nema nikog ko bi ti dao zvaničnu potvrdu. Ako hoćeš zvanično, možeš posetiti Zvanični mt:s forum 8)

Odgovori