A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Да ли ваучери од нпр. 10 или 25 посто попуста на поспејд тарифу могу да се искористе без уговорне обавезе од 2 године?
Слобода или смрт

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne. Vauceri vaze samo uz ugovornu obavezu od 2 godine.
Svidja mi se to sto ako se ima vaucer i ako se ne uzima telefon onda se moze dobiti 35% popusta, a to je sasvim lep popust.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Особа од које сам добио тај ваучер, поседује исти само од 50 посто плус тих 25 за уговор на 2 године. Па ти види.
:D
Слобода или смрт

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Prošlo je 12 dana kako sam prijavio svoj problem korisničkom centru i još uvek ništa nije urađeno po tom pitanju, niti me je bilo ko iz VIP-a pozvao da mi pruži bilo kakvo obaveštenje. Podsetiću, svi moji pozivi su automatski ograničeni na 5 minuta, što veoma iritira. I sada ne znam šta da radim. Ne želim da budem dosadan i ponovo zovem CC, ali mislim da je 12 dana dovoljno dug period da se problem ove vrste reši i baš bih voleo da čujem šta imaju da mi kažu.

Izmenila Ninolina:: bespotrebno skretanje sa teme.. Obrisane i ostale poruke sa OFF sadržajem..

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Aleksaboy, zovni ih ponovo, meni se desilo prosli vikend, i dobio sam info da su neki radovi bili u pitanju, sta god to znacilo. Vise nemam taj problem, tojest, odmah sutradan u ponedeljak je sve bilo okej....

z10, probao sam sad da uradim to sto ti kazes, i meni se to ne desava. Zovem sa sluzbenog telefona svoj privatni koji je u tom trenutku na netu, i uredno izbacuje call screen i zvoni. Radi u browsreu, radi u facebook aplikaciji, radi dok gledam youtube.......da nije nesto do setovanja?

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Araphel: Da li koristis Vip ili neku drugu mrezu?Posto predpostavljam da koristis vip ,onda sam u jos vecoj dilemi. Sada vec stvarno ne znam sta se onda ovo desava?!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Kako se dobijaju ti vauceri? Koliko kostaju? Jel' obavezan telefon da se kupi kod njih?
Kako to ide, jel' moze bilo ko ko potpise ugovor na dve godine ili ima nekih uslova idimidodjimi?
Jel' postoji toga jos uopste?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Vaucere od 10% dobijaju oni koji su pod ugovorom duze vreme u VIP-u, a vaucere od 50% dobijaju radnici VIP-a i to su mogli podeliti rodbini i prijateljima.
Oni koji su dobili vaucere od 10% (bez obzira da li su oni potpisali ugovor sa ili bez popusta) imaju mogucnost da poklone te vaucere buducim potpisnicima ugovora i ako se njihova dva vaucera iskoriste onda oni dobijaju jos 10% popusta.
Nije obavezan telefon, moze se potpisati ugovor na dve godine bez kupovine telefona i tada dobijas 25% i ako imas vaucer sabira se taj popust sa vaucerom.
Ovi vauceri od 10% se jos uvek mogu naci ali ovi od 50% mnogo teze.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Moj brat od strica je dobio 4 vaučera sa po 10% popusta i vrlo brzo ih je podelio. Ja sam razmišljao da uzmem jedan ali sam ipak odustao. Čekam MNP i ukidanje ovog dodatnog oporezivanja (lopovluka) od 10% pa ću onda da potpišem dvogodišnji ugovor. Do tada ništa.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

z10, vip i na privatnom i na sluzbenom broju, i bas me zaintrigiralo to sto si pisao jer nisam nikad obratio paznju, a cesto surfujem preko telefona, pogotovo kad se vracam s posla pa lepo zasednem u busu :wink:

Istestirao sam bas sve sto mi je palo na pamet tokom dana, i nista. Sve se najnormalnije ponasa.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Upravo sam zvao VIP-ov CC i rekli su mi da je problem koji imam registrovan kod izvesnog broja korisnika, tako da nisam jedini, i da se intenzivno radi na tome da se taj problem otkloni. Zamolili su me da budem strpliv.

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

......stvarno bedak . Sa Telenorovom kart. radi ,a sa Vip ne . Probacu malo da potrazim u podesavanjima za net da nema neka zackoljica.

nexa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 11. Maj 2007. 11:24

Post od nexa »

Drago mi je da čujem da je signal dobar te sad samo ostaje da sačekam 01.01.2011 i ako MTS nastavi i dalje da škrtari sa ponudama eto me u VIP-u. Hvala na odgovorima. Savet za sve koji su na mts postpaidu je da svakog meseca resetuju poruke i odlazne poruke i tako kontrolišu potrošnju.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A kako to da resetujemo? Šta da ih brišem sve, ili da ih resetujem u nekom counteru :? Ja nisam primetio neke anomalije. Uvek malo prekoračim, ali kad pogledam onaj škrti listing što ide na računu to je to - nemam nekih zamerki.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Eto mene ponovo sa novim vestima. Pre oko pola sata me je pozvao službenik iz VIP-a i rekao da su njegove kolege iz tehničke službe otklonile moj problem. U znak izvinjenja, a kao nagradu za moje strpljenje, dodali su mi 200 dinara kredita na račun. Nisam mogao da verujem... Takvu ljubaznost i brigu o korisnicima još nisam video. Što se mene tiče, definitivno ću se prebaciti na VIP čim dođe MNP, s tim što ću i ovu VIP prepaid karticu da zadržim u upotrebi. 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Postadosmo i mi nemci. Docekasmo i to. :)
Koristim Veratov wi-max internet (flat), 1024 brzina, sljakao stabilno ko kablovski mesecima, da ne poverujes... kad odjednom poceo nesto da trokira. Prvi dan, drugi, treci. Zovnem ja njih, kazu radovi, kvar neki, bice sve ok. Popravise ga u roku od 5 dana, proverim protok, oni mi ga duplirali (!) na 2048! Mesec dana (celu pretplatu) mi pustali dupliran protok, kao znak izvinjenja i zahvalnosti za strpljenje. Ima korektnih.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Aleksaboy, jel ti je definitivno otklonjen problem ili se i dalje javlja? :|

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

IDzO, trebalo bi da je definitivno. Danas sam, nakon ovog obaveštenja, obavio dva poziva u trajanju od preko 5 minuta i sve je bilo u redu. Videću i sutra šta će biti ali mislim da je to to. Baš mi se sviđa VIP i njihov odnos prema korisnicima. Ne bih hteo da ovo zvuči kao reklama ali, iz mog ličnog iskustva, ja za VIP imam samo reči hvale.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Dok sam imao njihovu prepaid karicu stvarno su bili jako fini, a cujem da su i sada. Drago mi je zbog toga, a i zbog trenutno najbolje ponude isto kao i Aleksa i ja cekam MNP da se prebacim kod njih. Druge operatere bi trebalo da je sramota!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

zezanija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 10:41

Post od zezanija »

Ako neko hoce vaucer od 10% popusta za sklpanje postpaid ugovora nek mi se javi na pp... (vaucer saljem postom) Ja sam iskoristio vaucer i da bi mi se vazio popust mora jos jedan da ga iskoristi i svima lepo :wink:

Odgovori