MTS novosti
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
SMS manija! Šaljite SMS za 0 dinara
05.07.2010
Prijavite se i šaljite SMS nedelju dana za 0 dinara
Počela je letnja SMS promocija za prepaid korisnike tokom koje imate mogućnost da se pretplatite na SMS maniju i nedelju dana šaljete neograničen broj SMS poruka u mt:s mreži za 0 dinara.
Dovoljno je da pozovete *100# i u mt:s vodiču pronađete svoju ponudu za SMS maniju u okviru opcije Promocija.
SMS manija traje do 31. jula i možete se prijaviti maksimalno četiri puta.
* Telekom Srbija zadržava pravo na izmenu uslova promocije.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Kod mene pise da je sms manija 49 dinara. 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
ovi postadose najgori sa promocijama. Vip se popravio i dao i van mreze (valjda su shvatili da ipak necemo svi preci na vip zbog povremenih promocija koje prikrivaju stalna poskupljenja), a telenor je odavno najbolji sa miks ponudom, 10 para minut i 10 puta vise.
Mada, bolje ista nego nista... Mts mreza je velika, tako da ce vecini korisnika ovo odgovarati.
Mada, bolje ista nego nista... Mts mreza je velika, tako da ce vecini korisnika ovo odgovarati.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
mp3mp3 dobro bi bilo da unaprede uslugu jer vole malo da skinu a da ne prenesu na drugi račun.ali verovatno je krviac onaj koji šalje jer bi bilo dobro da se malo sačeka pri slanju dopuna a ne odmah jedna iza druge.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
imam jedno pitanje vezano za ovu tarifu... hteo sam da uzmem telefon preko mts-a uz tarifu fresh 1000 pa me interesuje da li mogu da uplacujem kredit sa telefona npr sestri koja je pripaid korisnik , ali da mi se te pare skidaju sa ovih 1000 din a ne posebno da placam tu vrstu usluge... ???
Npr: imam na racunu 1000 dianra na pocetku meseca i ja uzmem da uplatim sestri 200 din kredita ... Da li ja osle toga imam 800 dinara kredita ili i dalje imam 1000 pa na kraju meseca tih 200 dinplacam preko..
Nadam se da sam uspeo da pojasnim pitanje Veoma sam srećan!...
izvinjavam se ako sam promasio temu ali mi je ajko potreban odgovor .... hvala unapred
Npr: imam na racunu 1000 dianra na pocetku meseca i ja uzmem da uplatim sestri 200 din kredita ... Da li ja osle toga imam 800 dinara kredita ili i dalje imam 1000 pa na kraju meseca tih 200 dinplacam preko..
Nadam se da sam uspeo da pojasnim pitanje Veoma sam srećan!...
izvinjavam se ako sam promasio temu ali mi je ajko potreban odgovor .... hvala unapred
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Isto je i u mts-u, svaka usluga dopune prepaid-a preko postpaid-a se racuna dodatno na pretplatu! Iskreno, dopunivsi sestru sa 200din, zapravo ces ih platiti 256din, plus pretplata,u tvom slucaju fresh1000 1280din! Bolje je dopuniti se na trafici, isplativije je!:-) Pozdrav
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Na starom 064 broju imam novu promociju. Kucam *100# pa 1 i imam ponudu VOICEMANIA. "Za pretplatu na promociju VOICEMANIA (150 din.), odgovorite sa 1 i dobicete 15.000 din za pozivanje MTS brojeva u periodu od 7 dana."
Mozda ce nekome ovo biti zanimljivo pa moze da aktivira (naravno ako ima u ponudi).
Na novom 066 broju nemam ovakvu promociju tj. pise mi da nema nikakvih promocija.
Mozda ce nekome ovo biti zanimljivo pa moze da aktivira (naravno ako ima u ponudi).
Na novom 066 broju nemam ovakvu promociju tj. pise mi da nema nikakvih promocija.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●