A1 novosti
meni je jedino kod VIPa nehumano što i dalje gledaju korisnike paketa 60 i 150 kao 'nižu klasu'... šta bi im falilo da i njima daju tih 60 tj. 150mb protoka mesečno?
ja sam na 325,pa ne iskoristim sve-uglavnom sam na potezu 150 do 200 mega mesečno...!
to mi je jedino kod njih idiotski!
i zašto povukoše tolike telefone iz ponude odjednom? n900,tattoo,626...!
ja sam na 325,pa ne iskoristim sve-uglavnom sam na potezu 150 do 200 mega mesečno...!
to mi je jedino kod njih idiotski!
i zašto povukoše tolike telefone iz ponude odjednom? n900,tattoo,626...!
Da li uopšte vredi preći sa mtsa na vip, i uzeti telefon kod njih? Konkretno me zanima samsung galaxy s, odnosno da li se dobija otključan i da li je OS brendiran? Nekako mi njihovi postpaid paketi izgledaju dosta lošije u odnosu na telenorove prenesi plus i mts mixnet tarife.
EDIT: Zaboravih da pitam, ali pročitao sam negde da vip zapravo "iznajmljuje" telefone u roku trajanja ugovora. Prilikom isteka ugovora, da li je potrebno platiti nešto da se telefon zadrži ili kako to već ide?
EDIT: Zaboravih da pitam, ali pročitao sam negde da vip zapravo "iznajmljuje" telefone u roku trajanja ugovora. Prilikom isteka ugovora, da li je potrebno platiti nešto da se telefon zadrži ili kako to već ide?
koliko je meni poznato-svi njihovi 'skuplji' telefoni su otključani [ako misliš na to da možeš da mu ubaciš karticu drugog operatera]!
na pr. moj e71 je bio otključan... isti sam prodao skoro,tako da ne iznajmljuju telefone...
sada imam tattoo koji je takođe otključan,a i ortakov!
jeftinije telefone zaključavaju!!!
neko je takođe spominjao kako su mu prodavci u radnji bili dovoljno zainteresovani da prodaju,mislim Desire,da su mu na licu mesta tražili njegov SIM i ubacili u aparat koji je ovaj hteo da kupi da vide dal` radi... tako da možeš i na licu mesta to da iskontrolišeš!!
što se paketa tiče-to je već do tebe,ako ti odgovraju ti potpiši ugovor,ako ne onda ništa!
po meni je i dalje najbolji odnos cene-usluga paket 325 [na kome i jesam]...
na pr. moj e71 je bio otključan... isti sam prodao skoro,tako da ne iznajmljuju telefone...
sada imam tattoo koji je takođe otključan,a i ortakov!
jeftinije telefone zaključavaju!!!
neko je takođe spominjao kako su mu prodavci u radnji bili dovoljno zainteresovani da prodaju,mislim Desire,da su mu na licu mesta tražili njegov SIM i ubacili u aparat koji je ovaj hteo da kupi da vide dal` radi... tako da možeš i na licu mesta to da iskontrolišeš!!
što se paketa tiče-to je već do tebe,ako ti odgovraju ti potpiši ugovor,ako ne onda ništa!
po meni je i dalje najbolji odnos cene-usluga paket 325 [na kome i jesam]...
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
To što vama dvojici i još puno njih sigurno, tarifa 325 predstavlja najbolji odnos cene-usluga ne znači zapravo to, već da vama najviše odgovara ta tarifa, jer za cena-usluga je po pravilu najbolja-najveća tarifa....do pre mesec dva je 900 min/sms/mb koštalo 2000 din tj. samo 2 puta više od te 325, a pružalo je ( i dalje pruža, ko neće da menja ) više nego 3 puta više od 325 tarife
Ostaje samo pitanje da li ti treba toliko minuta/sms/mb.....meni treba....ja sam na najvećoj, 1800 ( sada 2000 ) i trenutno me nervira što treba da obnovim ugovor a onda moram da predjem na 2000 koja je preko 600 din skuplja sa porezima za 200 minuta koji mi baš i ne znače da bih mesecno davao 600 dinara dodatno
Ljudi se naradije odluče za 325 jer im je to obično dovoljono minuta i svega za jednu crvenu+pdv mesečno
i ja bih voleo da dajem toliko 

Ostaje samo pitanje da li ti treba toliko minuta/sms/mb.....meni treba....ja sam na najvećoj, 1800 ( sada 2000 ) i trenutno me nervira što treba da obnovim ugovor a onda moram da predjem na 2000 koja je preko 600 din skuplja sa porezima za 200 minuta koji mi baš i ne znače da bih mesecno davao 600 dinara dodatno

Ljudi se naradije odluče za 325 jer im je to obično dovoljono minuta i svega za jednu crvenu+pdv mesečno

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sta vi radite sa tim telefonima da trosite vishe od 50 MB mesecno? Jedino ako gledate YouTube i sl, alis a tom brzinom, pa ja se smorim i preko 4 MB kuci kad treba da cekam. Mrzim cekanje duze od 2 sec.
Krile007, ne znam kako ide u Vip-u, ali zar ne nastavljas da koristis istu tarifu nakon 2 godine? Jedino ako hoces telefon - e to je vec drugi padez.
Krile007, ne znam kako ide u Vip-u, ali zar ne nastavljas da koristis istu tarifu nakon 2 godine? Jedino ako hoces telefon - e to je vec drugi padez.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Nemam printscreen ali ovako izgleda i radi najnormalnije:
Stanje informativno bez pretplate:0.00din
Iskorisceni besplatni sadrzaj
min sve mreze:0:00
prenos podataka:0KB
Napomena, brojaci broje, ne odbrojavaju. Azurira se u proseku svakih pola sata. Poruke obuhvataju SMS/MMS.
Postoji takodje live listing online, kome znaci.
Stanje informativno bez pretplate:0.00din
Iskorisceni besplatni sadrzaj
min sve mreze:0:00
prenos podataka:0KB
Napomena, brojaci broje, ne odbrojavaju. Azurira se u proseku svakih pola sata. Poruke obuhvataju SMS/MMS.
Postoji takodje live listing online, kome znaci.
miodrage, ja variram između 450 i 600 Mb u proseku. Desire refreshuje facebook i Twitter svaka 2 sata, imam po desetak mailova, poneki sa attachmentima, uvek nešto čeprkam po Marketu, redovno gledam Engadget vesti, prognoza vremena se apdejtuje na dva sata, download kojekakvih zezancija ponekad...MSN s vremena na vreme...i eto, na toliko izguram. meni ništa to nije čudno.
U retkim trenucima kada se odmaram od Desire uz E72 kao primarni fon, onda to drastično padne, jer je manje tih stvari koje se automatski apdejtuju.
Back on topic, mislim da je paket 600 apsolutno puni pogodak ya ljude koji nisu high useri, ali ipak ispadaju iz okvira 325 paketa. Retko kad koristim SMS notifikaciju o potrošnji, ali kad koristim, ona radi. Više koristim online račun, i to mi je super varijanta.
U retkim trenucima kada se odmaram od Desire uz E72 kao primarni fon, onda to drastično padne, jer je manje tih stvari koje se automatski apdejtuju.
Back on topic, mislim da je paket 600 apsolutno puni pogodak ya ljude koji nisu high useri, ali ipak ispadaju iz okvira 325 paketa. Retko kad koristim SMS notifikaciju o potrošnji, ali kad koristim, ona radi. Više koristim online račun, i to mi je super varijanta.
- Krile007
- Mobil fan
skar, i miodrage, ja sam evo već potrošio ravno 1GB....dok sam koristio BB Storm 9530 ili Samsung S5230 nisam mogao da predjem 200 MB nikako....ali na HTC HD2 lete
malo YouTube ( inače otvaram u HD rezoluciji i otvara za sekundu...samo nekada se desi da davi ), često FB, ali ono što mi najviše jede MB je igrica na FB kojoj više ne može da se pristupi sa mobile FB već full FB, kao na kompu......o da zaboravih....imam instaliran TV prijemnik u tel tako da i to malo jede ( 350kb/sec ) hahaha
Već sledeći obračunski period kontam da ću potrošiti svih 1800
a kada računaš te MB da bi trebao da ih platiš....koštali bi 90 000 din
Što se tiče tarifa miodrage, u pravu si...možeš ti 100 godina koristiti tarifu na kojoj si ali ja bih da dobijem i telefon kada im već dajem pare za najveću tafiru....ili barem popust ( 50% 6 meseci i 25% ostale mesece do 2 god ).....ali i u tom slučaju moram na 2000
Lobachewsky, nebotno ti je da li je 325 ili bilo koja druga ( sa MB-ima ) iste su i funkcionišu fino....naravno voleo bih kada bi bio momentalni update ali zadovoljan samo i ovako
Evo vam i moja slika
http://yfrog.com/jjimg00508201008071624j

Što se tiče tarifa miodrage, u pravu si...možeš ti 100 godina koristiti tarifu na kojoj si ali ja bih da dobijem i telefon kada im već dajem pare za najveću tafiru....ili barem popust ( 50% 6 meseci i 25% ostale mesece do 2 god ).....ali i u tom slučaju moram na 2000

Lobachewsky, nebotno ti je da li je 325 ili bilo koja druga ( sa MB-ima ) iste su i funkcionišu fino....naravno voleo bih kada bi bio momentalni update ali zadovoljan samo i ovako
Evo vam i moja slika

http://yfrog.com/jjimg00508201008071624j
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Krile007, sta drugo reci - idi i lechi se
Salim se ja malo, nemoj da mi zameris. Ili vi ljudi imate jako mnogo strpljenja ili sam ja postao jako razmazen. Secam se dana kada sam pre nekih 10 god bio presrecan zbog Dz neta brzine 33600 (iako je vec bio 56k normalan), ali sto je dz i Bogu je drago. Onda sam uzeo WiFi, i sa 128, potom sa 256 kbps je bilo fantazija. Pa nestvarno sa ADSL 768, pa 1.5 Mbps, pa 2, pa 4, pa 16, pa sam se onda vrn'o na 2... Sada cable net 4 Mbps, i meni je sve ispod ovoga sporo...
KAzem sta ja radim an telefonu, e da igram i online chess, ali to jedva da skida nesto... Za sve drugo, bez WiFi-a nemam strpljenja da iscekam. Zato i ne probijem 35 MB mesecno

KAzem sta ja radim an telefonu, e da igram i online chess, ali to jedva da skida nesto... Za sve drugo, bez WiFi-a nemam strpljenja da iscekam. Zato i ne probijem 35 MB mesecno

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Krile007
- Mobil fan
miodrage, naravno da ne zameram....i ja mislim da je potrebno lečenje
Što se tiče brzine, ne znam kako je tebi....ali meni ( kao što već rekoh ) se sve učitava odmah na fonu....YouTube u HD za sekundu ( samo nekada baš zeza )...a YouTube bi trebao biti najzahteviiji ( i TV, što takodje odmah otvara )....inače WiFi mi je bio 1 pa 2 pa 4 MB i na tome sam.....kažu nema jači ( redovan )
Pošalji mi na PM link za taj šah....ja volim šah pa da proverim kakav je
skar, nije to moj max ( mislim do sada jeste )...ali ću probiti već sledeći mesec....cenim
...imam još 4 dana u ovom obračunskom periodu....a tek na pola sam skontao da mogu da ganjam tu igricu preko FB 

Što se tiče brzine, ne znam kako je tebi....ali meni ( kao što već rekoh ) se sve učitava odmah na fonu....YouTube u HD za sekundu ( samo nekada baš zeza )...a YouTube bi trebao biti najzahteviiji ( i TV, što takodje odmah otvara )....inače WiFi mi je bio 1 pa 2 pa 4 MB i na tome sam.....kažu nema jači ( redovan )
Pošalji mi na PM link za taj šah....ja volim šah pa da proverim kakav je

skar, nije to moj max ( mislim do sada jeste )...ali ću probiti već sledeći mesec....cenim