Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Jeste upravu si i tada su bili skupi.Svi se nadamo da ce izrada telefona biti jeftinija sa razvojem novih tehnologija ali od toga nema nista.
Kad sam video cene odmah 1.12 ujutro Slika i ja sam se pitao ko ce to kupovati.Kupci ce se naci a koji ce im biti razlozi Slika neznam.
Za mene je telefon jedna vrsta alata koji mi pomaze u poslu i tako ce i ostati.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

deksicom,telefoni su generalno dosta jeftiniji nego ranije,ta Nokia C7 se "napolju" moze opusteno naci za 350-370 evra sa sve garancijom,(kad odbijes porez to izadje na 280-300e),ali je problem sto su ovde firme alave pa su im marze na telefone :ohmy: ...
A u Telenoru je taj model bez ugovora 49.000 dinara ~ 455 e... :uhuh:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

O5 si u pravu Slika. Poredim i ja ponekad cene nekog modela ovde i u eu.i razlike posoje ali zasto je to tako ???
Nemamo gde tu smo gde smo.Slika.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

deksicom,i sto je najcrnje od svega,kada kupuju neki model od fabrike (pa i od distributera),garantovano dobijaju neki popust na kolicinu,a gore sam naveo cene iz maloprodaje... :disgust:
A to da nemamo gde - sreca pa moze da se putuje i da se roba nabavi po realnim cenama. :wink:
fannY,po cenama po kojima se trenutno prodaje E72 mislim da se ne isplati.
Po oglasima se prakticno nov moze naci za otprilike slicnu sumu,i jos veci + je sto ti telefoni uglavnom nisu kodirani.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Čitao sam nedavno na internetu i u novinama da je naša Vlada odlučila da ukine poreze na uvoz mobilnih telefona iz EU, što će operaterima omogućiti da snize cene istih. Ukidanje poreza se očekuje od Nove godine. 8)

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Kamiondzija,
Blic napisao:Novogodišnja ponuda važi za postpejd korisnike Prenesi i Prenesi plus paketa koji potpišu novi ili obnove postojeći ugovor. U zavisnosti koju veličinu paketa izaberu dobiće od 500 do 5000 bonus dinara koje mogu da iskoristite za kupovinu Telenorovih dodatnih usluga.

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

E baÅ¡ lepo. DoÅ¡lo je vreme da su taÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Smešno ali tačno... Na Telenorovom sajtu nigde ne spominju taj raspon bonusa od 500 do 5000 dinara. Napisali su samo da se može dobiti bonus "do 5000 dinara", što znači da postoji neka začkoljica ali niko ne zna koja. Ljudi otkriju tek kada se prevare i potpišu ugovor. :uhuh:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ljudi zakunuo bi se da sam na reklami cuo "i dobicete bonus do 5000din,a i dobicete bonus od 5000,znaci samo treba razaznati da li je do ili od,ali smutljivci su to nekako zakamuflirali,ali evo i blic je potvrdio :uhuh:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

He he he tako je uvek,u reklami se prikaze ono najpovoljnije kao ovaj bonus a o uslovima da se dodje do njega o tome ni reci.
Pa isto kao vip,sad su povecali za pripeid ono na 20 din.a o uslovu za to se Slika.
Sad ste me i utesili,reko sebi bem ti baksuza proslog meseca produzio ugovor i eto ostao bez bonusa od 5 hiljadarki ali sada vidim da i nisam mnogo propustio.Slika.

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

Malo je bezveze sto se moze koristiti samo na tarifne dodatke, jos naprimer onaj ko uzme paket Prenesi Plus 2GB dobice 5000 din, a realno sta ce mu, kad ima svega puno, i minuta i poruka.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Ljudi aktivirao sam "dopuni poruke" odma prvi dan,i stigla mi je poruka da je aktivacija uspesno obavljena.

I sad proveravam stanje,i pored minuta i poruka (koje se prve trose :x ), ne vidim da mi je trenutno zaduzenje uvecano za 190 dinara,koliko kosta ta aktivacija.

E sad me intersuje jel sam ja uopste to aktivirao ili ne,buni me sto u trenutnom zaduzenju nema tih 190 dinara? :unsure:
Sony Xperia P

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

meni isto ništa ovde nije jasno.
1. Ne mogu više da proverim koliko mi je ostalo MB iz 'klika'
2. Ne mogu da proverim preostale poruke iz ovog novog tarifnog dodatka
3. Ne znam da li je to sa tarifnim dodacima za postpaid samo promocija do marta, ili je za stalno
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

vuchko987, reÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

vuchko987 napisao:meni isto ništa ovde nije jasno.
1. Ne mogu više da proverim koliko mi je ostalo MB iz 'klika'
2. Ne mogu da proverim preostale poruke iz ovog novog tarifnog dodatka
3. Ne znam da li je to sa tarifnim dodacima za postpaid samo promocija do marta, ili je za stalno
1. ja MB iz "klika" mogu da proverim i sve je azurirano kako treba :D
2. Ja ne znam ni kako se proveravaju te poruke,gde,sta,kako???? :unsure:
3. za stalno je,a do marta je promocija koja se odnosi na nove korisnike koji dobijaju neke bonuse za te dodatke.
Sony Xperia P

stefanomene
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
:: Huawei Mate 20
:: Xiaomi Mi A2 lite

Post od stefanomene »

Jedna stvar me zanima. Posedujem tarifni paket prenesi 200. Juce sam uz telefon dobio i vaucer od 1000 din za tarifne dodatke. Mene sad zanima da li mogu da aktiviram u isto vreme nekoliko tarifnih dodataka ili samo jedan, za tih 1000 din. Dakle, ne vidim svrhu davanja 1000 din ukoliko uplatim 290 din recimo za jedan tarifni dodatak. Kako bih u tom slucaju potrosio preostali iznos od vaucera?

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Pa mozes npr. da aktiviras "dodaj poruke" i da narednih 5 meseci imas dzabe tu aktivaciju,znaci 190 dinara X 5 meseci = 950 dinara. :D

A mozes i ovaj mesec da "spucas" sav bonus u npr. dve promocije od 290 dinara i dve promocije od 190,to ti dodje 960 dinara. :D Ali posle toga ili da deaktiviras neki dodatak,ili da nastavis da ih placas iz svog dzepa. :lol:
Sony Xperia P

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

ja na meniju *111# uopšte nemam nigde opciju 'klik' ! I to me užasno nervira jer sam navikao na tu proveru...
I isto je bez veze što ne mogu da se proveravaju preostale poruke iz tarifnog dodatka, jeste da ih ima 1000, ali to je 33 poruke dnevno na mesečnoj bazi, i nije da ne može da se potroši... (znam iz ličnog iskustva)...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

stefanomene
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
:: Huawei Mate 20
:: Xiaomi Mi A2 lite

Post od stefanomene »

Ma sve je to logicno sto si napisao ali mene buni to sto mi je zaposlena u toj prodavnici rekla da cu svakog meseca imati tih 1000 din. Svakog meseca narednih godinu dana. A takodje mislim da mi pise negde da mi to vazi mesec dana, tih 1000 din.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Sad mi tek nije jasno Slika za ovaj bonus od 5000 hiljadarki,jer kad udjes da pogledas koliko kosta neki telefon za neke pise ovako
Slika

a nekima uglavnom starijim modelima nema ovog
Slika

pa dali taj bonus vazi za sve modele ili samo za one uz koje je i naznaceno.

Slika

Odgovori