MNP krece 1. jula, da li cete ga iskoristiti?
MNP krece 1. jula, da li cete ga iskoristiti?
U petak je 01.07. i od tada je korisnicima omogucen prelazak sa jednog operatera na drugi, a pri tome se zadrzava isti broj.
Da li cete iskoristiti pogodnosti koje donosi MNP?
Da li cete iskoristiti pogodnosti koje donosi MNP?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Vrlo rado bih zamenio mt:s, tim pre sto mi sluzbeni ostaje na mt:s-u pa mi ne trebaju 2 komada kod njih ali mi Telenor i VIP tarife ni malo ne pomazu u toj odluci. Ne zelim da placam vise od 1000din./mes. a iole normalniji paketi kod sva tri operatera su preko te cifre. Smart bi bio moj izbor kad bi se iznos duplirao i za pakete manje od 550. Podtpaid 325 najvise nudi ali je preko 1000arke. Prenesi i surfuj je uzasno neizbalansiran zbog 3 puta manje minuta od MB i SMS, samo Prenesi ima 200 min i SMS za 900din. sto je samo po sebi mnogo a + Klik dodatak daje opet preko 1000rke......
Mozda da malo ipak sacekam rezultat pocetka borbe za korisnike.
Mozda da malo ipak sacekam rezultat pocetka borbe za korisnike.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
Na mt:s-u sam vec 12god i u sustini sam zadovoljan, iako su poznate njihove boljke oko kvaliteta mreze. Srecom, mnogo me ne pogadja. No, nedavno sam dobio jos jednu karticu (Telenor, poslovni broj, bez telefona) i treba mi jos jedan telefon, a kako se ispostavilo da necu ici u inostranstvo u iducem periodu (mislim, na duze) odlucio sam da potpisem ugovor. Naravno, uzecu onda uz njega i telefon. E sad, ako mi mt:s ne bude ponudio, kao nagradu za 12god vernosti, telefon uz neke pogodnosti, razmislicu o prelasku na drugu mrezu, sto cu im i pomenuti ne budu li bili ozbiljni i pokazali interes da me zadrze. Mislim da nisam nefer...
ASUS ZenFone 2 Laser
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ostajem na Telenoru,samo sam danas prebacio paket na prenesi i surfuj..uglavnom cekam mnp da vidim da li je moguce da prebacim jedan broj sekundarni sa post na pri paid,koliko sam video vip je to uveo nadam se da ce i kod drugih moci. Inace Telenoru jedino smetaju ti neki srednji paketi cirka 1500din a da ima solidno svega..,ovi ogromni i oni najmanji su ok. 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Prebaciću svoj prastari 064 prepaid broj, do kog mi je najviše stalo, na neku postpaid tarifu kod Telenora ili VIP-a. Još uvek se dvoumim između "Prenesi i dopuni" i "Smart" paketa. Kod prvih me privlači prenošenje i dva omiljena broja, kod drugih fleksibilnost i upotrebljivost... Videću još. Ali kod mt:s- a ne ostajem ni u ludilu. Pored ovoga koristim i jedan 063 postpaid broj ali mislim da ću ga ugasiti, jer više neće postojati potreba za njim.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 22. Maj 2009. 18:14
@gargamel4. pa mozes kod vipa da imas postpaid 325 za 876 dinara mesecno, naravno ako ne uzimas neki telefon. pa i smart 550 sa 1100 smartova, u tom slucaju bez telefona, izlazi 1117 dinara. mislim, mozda to i nije previse za ono sto dobijamo. inace, u tim srednjim paketima, cene telefona nisu nimalo slatke, tako da i nije greh ispustiti ih! a ono "zadrzavanje" sto nam nudi MTS uz bonus od sest pretplata, to znaci otprilike ovo: placamo pun racun, a do nove godine nas caste da potrosimo preko racuna u iznosu tih sest pretplata. vise bih voleo da mi tih sest racuna izdele na 24 meseca umanjujuci mix net L za 25%, ali nije tako. u stvari, tek je prvi dan, videcemo sta ce jos biti!
25% popusta na paket ako se ne uzme telefon, naravno uz dvogodisnju obavezu. 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Od jutros do 12h popodne u Telenor mrežu prešlo ukupno 45 korisnika.
Baš veliko interesovanje za nekoliko sati.
http://mobile.benchmark.rs/vesti/prvi_k ... nor_mrezhu
Baš veliko interesovanje za nekoliko sati.
http://mobile.benchmark.rs/vesti/prvi_k ... nor_mrezhu
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
apsolutno cu iskoristiti i sve moje lepe post paid brojeve cu prebaciti na prepaid, planiram da ostavim 2 eventualno 3 na post paidu, ostal isvi idu na pri paid
a moj primarni telenor broj... uff ne znam sta da radim... telenor je kvalitetan ali bezobrazno skup, razmisljao sam o prelasku na mts medjutim net mu je uzasan, ne moze vreme da mi updateuje a o drugim stvarima da ne pricam... dakle ostaje vip koji ima bezobrazne cene roaminga i losu pokrivenost.... tako da cu videti nesto od toga... ali za sad mi je najrealniji vip... da telekom ima normalan net otisao bih kod njih...
a moj primarni telenor broj... uff ne znam sta da radim... telenor je kvalitetan ali bezobrazno skup, razmisljao sam o prelasku na mts medjutim net mu je uzasan, ne moze vreme da mi updateuje a o drugim stvarima da ne pricam... dakle ostaje vip koji ima bezobrazne cene roaminga i losu pokrivenost.... tako da cu videti nesto od toga... ali za sad mi je najrealniji vip... da telekom ima normalan net otisao bih kod njih...