MTS novosti
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
pinkitanja kada uzimaš preko hendija ili već koga nisu ali ako odeš kod njih neki jesu.
generalno mts nije toliko loš.koristim ga već drugi mesec(postpejd na pripejdu sam od 2000god).
generalno mts nije toliko loš.koristim ga već drugi mesec(postpejd na pripejdu sam od 2000god).
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
pinkitanja, ja sam zadovolja, isto. Na pripejdu sam od 2004 do 2007, a na postpejdu od 2007 do danas. Kod njih su ti najjeftiniji telefoni, najvece povoljnosti nude kad obnavljas ugovor, imaju dobre pakete... S druge strane, mt:s ima losiji zvuk u slusalici od Telenora, slabiji internet (ovo ne mora da bude pravilo, ali je obicno tako)... Ostalo je manje-vise isto
Zbog cega bi ti, konkretno, da predes sa Telenora na mt:s?
Zbog cega bi ti, konkretno, da predes sa Telenora na mt:s?
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59
Hvala na odgovorima puno.
mezzano, izmedju ostalog... presla bih jer SVI meni bitni ljudi koriste 064.
A vidim da za razliku od telenora, mts daje svakakve popuste u mrezi. Moja mama stalno dobija neke dodatke, tipa 300 dinara gratis prve nedelje u mesecu (naredna 3 meseca) ako jednom uplati 300 ili vise xD Ako ste razumeli sta sam htela da kazem, bravo.
Ovo me je takodje odusevilo: "Tokom jula i avgusta, svi razgovori u mt:s mreži, nakon što potrošite minute iz pretplate, koštaće vas 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze od samo 1 dinar."
Mogu do sutra da nabrajam.
Internet ne bih ni koristila toliko, bitne su mi poruke i pozivi. Nit meni treba nesto mnogo, najverovatnije cu na prvu loptu uzeti Bel 200, cisto da vidim kako ide sve to, nisam nikad bila na postpejdu.
Da li je neko prebacivao broj iz 063 u 064? Zna li se nesto o toj proceduri?
mezzano, izmedju ostalog... presla bih jer SVI meni bitni ljudi koriste 064.
A vidim da za razliku od telenora, mts daje svakakve popuste u mrezi. Moja mama stalno dobija neke dodatke, tipa 300 dinara gratis prve nedelje u mesecu (naredna 3 meseca) ako jednom uplati 300 ili vise xD Ako ste razumeli sta sam htela da kazem, bravo.
Ovo me je takodje odusevilo: "Tokom jula i avgusta, svi razgovori u mt:s mreži, nakon što potrošite minute iz pretplate, koštaće vas 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze od samo 1 dinar."
Mogu do sutra da nabrajam.
Internet ne bih ni koristila toliko, bitne su mi poruke i pozivi. Nit meni treba nesto mnogo, najverovatnije cu na prvu loptu uzeti Bel 200, cisto da vidim kako ide sve to, nisam nikad bila na postpejdu.
Da li je neko prebacivao broj iz 063 u 064? Zna li se nesto o toj proceduri?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
pinkitanja, ja bih ti preporucio ipak da uzmes mix tarifu, jer dobijas po meni povoljniju i izbalansiraniju ponudu. Naravno, ako ti smatras da prema drugim mrezama prakticno nemas poziva, onda je Bel zaista najbolji, ali racunaj da su mnogi preneli brojeve, cisto da se ne opeces.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ja sam prebacivao sa Telenora na Mts. Popunio sam online formular.Posle 2 sata su zvali iz mts da potvrdim prijavu i trazila je jos neke podatke. Za 2,3 dana je doslo preporuceno pismo,otisao u postu ,tamo mi izvadili neku kartonsku kovertu od pola metra.Unutra bili ugovori koje sam potpisao u posti i odma su vracenji za Mts a ja sam dobio i karticu i obavestenje koje je stiglo za dan,dva kad da ubacim karticu i to je to.Nisam odlazio do poslovnice,nismo se ni upoznali

- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
Šala ili ne ali si u pravu. Telenor preko puta Beograđanke-potpuno nezainteresovana konjina koja radi kod njih. Još dugo neću kročiti tamo. Vip u Mirijevu-ljubazni i baš se trude, za malo da pređem na smart tarifu. Kad ono MTS najviše ponudio za najmanje parica. Nisam imao neke posebne primedbe ni do sada, priznajem. Od '99 sam kod njih, a i narednih godinu dana. Posle-videćemo...mezzano napisao:Jos ispade da je mt:s najnapredniji.![]()
Mislim da jedino Mts daje opciju sa post na pripejd(unutar mreze). Danas sam bio do poslovnice da vidim za ukidanje onog obaverstenja da sam promenio mrezu.kazu da ne mogu ja to da iskljucim nego onaj ko me zove tj da ,onom kome smeta,moze da dodje u poslovnicu i da prijavi svoj broj pa da,za isti,to iskljuce.
Sumnjivo mi je to nesto,moracu zvati Bg. Nisu mi bili ubedljivi u poslovnici u Ns. Ocekivao sam da kraduckaju ali oni preterase
Na 160 poruka koje sam poslao,njihova racunica je 200
.Kazu imate listing pa proverite.Pa koji ce mi listing kad ste i tamo mogli ucackati bilo koji br i opet moja rec protiv njihove.Ako je za utehu,minuti se poklapaju(zamalo) 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Dzeki Cen, sto se tice 160 poruka, da li si 100% siguran da su sve bile krace od 160 karaktera ako si kucao ASCII poruke, odnosno 70 karaktera ako si koristio UNICODE simbole (čćšđž, љооњфрњ...)?
A to sto su ti rekli je logicno. Oni stite one koji pozivaju tebe i mogu to obavestenje da ukinu samo na njihov zahtev. Inace bi potencijalno bili dovedeni u zabludu, da te zovu kod prethodnog operatora.
A to sto su ti rekli je logicno. Oni stite one koji pozivaju tebe i mogu to obavestenje da ukinu samo na njihov zahtev. Inace bi potencijalno bili dovedeni u zabludu, da te zovu kod prethodnog operatora.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
mt:s nudi mogućnost prebacivanja sa posta na prepaid. Ja sam to uradio sa brojem koji sam 2 godine koristio kao post. Mora da se dođe u poslovnicu, uzmu ti postojeću karticu, dobiješ novu, potpišeš jedan papir i treba im oko 2 radna dana.
Samo ne znam otkud vam ovo da ne mora da se dolazi u poslovnicu. Mora lično da se potpiše nalog za ono što želite jer bi u suprotnom to mogao bilo ko preko interneta da uradi u vaše ime a bez vašeg znanja.
Samo ne znam otkud vam ovo da ne mora da se dolazi u poslovnicu. Mora lično da se potpiše nalog za ono što želite jer bi u suprotnom to mogao bilo ko preko interneta da uradi u vaše ime a bez vašeg znanja.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ne moze niko da uradi u moje ime nista jer mi je u posti trazila licnu kartu,niko drugi ne bi mogao da podigne posiljku.
Ma nisam slao sa nasim karakterima.Sve i da jesam imam brojac poruka koji ne gresi.Dok sam bio u Telenoru,sve se poklapalo u poruku.
Zato i imam program da ne moram sam da belezim koliko i sta saljem
Ma nisam slao sa nasim karakterima.Sve i da jesam imam brojac poruka koji ne gresi.Dok sam bio u Telenoru,sve se poklapalo u poruku.
Zato i imam program da ne moram sam da belezim koliko i sta saljem

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Dzeki Cen, ti razni brojaci ne razlikuju da li saljes ASCII ili UNICODE karaktere - oni znaju samo da na 160, 240... racunaju 1,2 ili vise poruka.
Najsigurnije ti je da odes u mt:s poslovnicu i da trazis listing. Kad ga dobijes krenes da uporedjujes. Ako ima nepoklapanja... znas sta ces. Ako nema, priznaces da si pogresio
Najsigurnije ti je da odes u mt:s poslovnicu i da trazis listing. Kad ga dobijes krenes da uporedjujes. Ako ima nepoklapanja... znas sta ces. Ako nema, priznaces da si pogresio

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa testirao sam brojac i radi kao Doxa
Bice da je do njihovoga.lepo ,u kazem daj zovi Bg i reci im da cacnu malo moj brojac jer je pobrljavio a on se nasao u cudu.Kao mi da kraduckamo? nemoguce
Pogledacu listing na kraju meseca a ako se ne poklapa,znam sta cu.Ima da se slikam i to sa ovim u poslovnici,za uspomenu