MTS novosti
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Zanima me kada se salje 'business card' kako se to naplacuje MTS? Da li se to tretira kao sms ili mms? I da li svi telefoni mogu da vide kada im se posalje business card? Pogotovo mislim i na one starije? Ovo je daleko prakticnije da posaljes neciji broj nego da ga pamtis pa kucas u poruci ili c/p ceo broj u poruku.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Tretira se kao obican sms ali neki telefoni ne podrzavaju takav sms.
Evo jednog cudnog desavanja izmedju imate prijatelja i korisnika tj. jedne moje rodjake.
Ta moja rodjaka je koristila ugovor mts-a od 2007 do 2009 maja meseca i prodjose dve godine i jedan mesec i ona lepo ode da raskine ugovor i to se zavrsi ocas posla. Dosla kuci papire bacila ko zna gde ali nelezi vraze.
Prosle nedelje njoj na vrata zakucao sudski izvrsitelj i doneo izvrsnu presudu u korist imate prijatelja u iznosu od oko 10.000 din. Nju duze za oko 7 neplacenih racuna koje je ona napravila posle maja 2009. god. Za taj period njoj na adresu nisu od mts-a dolazili nikakvi racuni a sad odjednom ovo ovako.
Bila ono i u poslovnicu i tamo joj rekli da ce potraziti da iz BG-a dostave kopiju ugovora pa da se vidi sta i kako.
Epa prijatelji moji ugovore cuvajte jer nikad se nezna koji cikica nam moze zakucati na vrate.
Imate prijatelja za nesto jesu pogodni ali za ponesto znaju bogami dobro da ga zavuku a bogami malo i da ga potegnu.

Evo jednog cudnog desavanja izmedju imate prijatelja i korisnika tj. jedne moje rodjake.
Ta moja rodjaka je koristila ugovor mts-a od 2007 do 2009 maja meseca i prodjose dve godine i jedan mesec i ona lepo ode da raskine ugovor i to se zavrsi ocas posla. Dosla kuci papire bacila ko zna gde ali nelezi vraze.
Prosle nedelje njoj na vrata zakucao sudski izvrsitelj i doneo izvrsnu presudu u korist imate prijatelja u iznosu od oko 10.000 din. Nju duze za oko 7 neplacenih racuna koje je ona napravila posle maja 2009. god. Za taj period njoj na adresu nisu od mts-a dolazili nikakvi racuni a sad odjednom ovo ovako.
Bila ono i u poslovnicu i tamo joj rekli da ce potraziti da iz BG-a dostave kopiju ugovora pa da se vidi sta i kako.
Epa prijatelji moji ugovore cuvajte jer nikad se nezna koji cikica nam moze zakucati na vrate.
Imate prijatelja za nesto jesu pogodni ali za ponesto znaju bogami dobro da ga zavuku a bogami malo i da ga potegnu.

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07
-
- Povremeni posetilac
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
-
- Povremeni posetilac
-
- Povremeni posetilac
To je onda odlično, samo još kad bih imao telefon sa dve kartice da ne moram da vucaram dva telefona. Vreme je da odem do poslovnice (i to ću verovatno morati nasabajle jer svaki put kad odem bude gužva, a mene mrzi da čekam) i proverim da li može bez mnogo čekanja, jer 2 meseca je previše, proći će promocija do tad.
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
od 1.novembra i kod mts-a samo 50 dinara kredita inicijalno na novim prepaid karticama... 
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... rtice.html

http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... rtice.html
-
- Povremeni posetilac
Bio sam jutros do poslovnice, rekao mi čovek da može u istom danu da se pređe sa postpejda na kontrolu troškova, samo da ću morati da dođem ponovo kasnije kad mi proradi kartica i da će me zvati. Od tad mi je kartica proradila, ali me i dalje na *100# šalje na *797#, a na 777 mi kaže da i dalje imam 200 din. kredita, iako sam poslao neke poruke u međuvremenu. Videćemo šta će biti.