MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Zanima me kada se salje 'business card' kako se to naplacuje MTS? Da li se to tretira kao sms ili mms? I da li svi telefoni mogu da vide kada im se posalje business card? Pogotovo mislim i na one starije? Ovo je daleko prakticnije da posaljes neciji broj nego da ga pamtis pa kucas u poruci ili c/p ceo broj u poruku.

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

Moje iskustvo je da Samsung ne moze da otvori bussines card koji je poslat sa Nokie.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Tretira se kao obican sms ali neki telefoni ne podrzavaju takav sms.

Evo jednog cudnog desavanja izmedju imate prijatelja i korisnika tj. jedne moje rodjake.
Ta moja rodjaka je koristila ugovor mts-a od 2007 do 2009 maja meseca i prodjose dve godine i jedan mesec i ona lepo ode da raskine ugovor i to se zavrsi ocas posla. Dosla kuci papire bacila ko zna gde ali nelezi vraze.
Prosle nedelje njoj na vrata zakucao sudski izvrsitelj i doneo izvrsnu presudu u korist imate prijatelja u iznosu od oko 10.000 din. Nju duze za oko 7 neplacenih racuna koje je ona napravila posle maja 2009. god. Za taj period njoj na adresu nisu od mts-a dolazili nikakvi racuni a sad odjednom ovo ovako.
Bila ono i u poslovnicu i tamo joj rekli da ce potraziti da iz BG-a dostave kopiju ugovora pa da se vidi sta i kako.
Epa prijatelji moji ugovore cuvajte jer nikad se nezna koji cikica nam moze zakucati na vrate.
Imate prijatelja za nesto jesu pogodni ali za ponesto znaju bogami dobro da ga zavuku a bogami malo i da ga potegnu. :D :D :D

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Hvala na odgovoru .

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Svako ima neke neprijatnosti sa nekim operaterom.Pogledaj forum i videces da je pun negativnih impresija za bilo kog operatera,tako da ne generalisemo.U svakoj prici ima i nalicje.Imate prijatelja :oops:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

PetarI, ma jeste to si u pravu ali ovo mislim da je interesantno pa eto napisah i ujedno da skrenem paznju svima da se ugovori i koji su raskinuti moraju sacuvati.

pomahnitali
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07

Post od pomahnitali »

Jel može da se prelazi sa postpejda na kontrolu troškova? Sa ovih 50% popusta bi mi se to mnogo više isplatilo nego ovaj bel sms koji sad koristim.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

pomahnitali, ako nemas ugovornu obavezu na odredjeno vreme, moze.

pomahnitali
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pomahnitali »

Našao sam u međuvremenu na njihovom sajtu da se to obavlja u dva koraka, prvo prelazak na pripejd pa onda na kontrolu troškova, nadam se da se to može obaviti u istom danu.

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

pomahnitali ,Prvo se vrsi prelazak na pre paid( nova kartica 200din),saceka se da se aktivira,pa prodje neko vreme koriscenja pre paid broja (dva meseca sam cekao a sad je mozda brze-raspitaj se).

pomahnitali
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pomahnitali »

Onda mi se možda više isplati da uzmem novi broj koji će biti KT, a da ovaj prebacim na pripejd. Mada, koliko pripejd broj traje pre nego što istekne i na koliko mora da se dopunjuje? Ukoliko bih morao da plaćam 100 dinara mesečno, mislim da mi se ne isplati.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne moras, traje 11 meseci sa minimalnom dopunom. E sad, ako i tada propustis voz, imas jos mesec dana da uplatis, pa nece biti deaktiviran!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

pomahnitali
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pomahnitali »

To je onda odlično, samo još kad bih imao telefon sa dve kartice da ne moram da vucaram dva telefona. Vreme je da odem do poslovnice (i to ću verovatno morati nasabajle jer svaki put kad odem bude gužva, a mene mrzi da čekam) i proverim da li može bez mnogo čekanja, jer 2 meseca je previše, proći će promocija do tad.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Uzmi neki AnyCool i Bog da te vidi :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Ma kakav Kineski AnyCool kada ima da se kupi Nokia i Samsung dual sim telefoni.Cinjenica je da Anycool pruza vise ali i zadaje vise glavobolje.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

od 1.novembra i kod mts-a samo 50 dinara kredita inicijalno na novim prepaid karticama... :chytry:

http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... rtice.html

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

mb011, tako je i bilo kod mts-a, s tim da su krenuli sa promocijom zbog prenosa broja u kojoj su davali razne minute kredit i poruke. Sada su svi na 50din.

Rajko92
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Okt 2011. 21:05

Post od Rajko92 »

Zanima me, da li ja, kao student, mogu da potpisem ugovor na 24 meseca i uzmem telefon uz paket? Vidim da na sajtu pise da je potrebna samo licna karta, ali ne zelim da dodjem u situaciju da posle cekanja u redu dobijem informaciju da mi trebaju neka primanja, ili jos nesto. Hvala unapred! :)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ne trebaju ti nikakva primanja. Ako imas staru LK, za svaki slucaj ponesi jos jedan dokument sa slikom (vozacku dozvolu, pasos, indeks...).

pomahnitali
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pomahnitali »

Bio sam jutros do poslovnice, rekao mi čovek da može u istom danu da se pređe sa postpejda na kontrolu troškova, samo da ću morati da dođem ponovo kasnije kad mi proradi kartica i da će me zvati. Od tad mi je kartica proradila, ali me i dalje na *100# šalje na *797#, a na 777 mi kaže da i dalje imam 200 din. kredita, iako sam poslao neke poruke u međuvremenu. Videćemo šta će biti.

Odgovori