Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ivan Cirkovic, mislim da je kod telenora provera stanja na postpejdu na *311#. A da *111# važi samo za pripejd. Mada, nisam 100% siguran.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ne,ne *111# je meni za sve, to je meni preko kog se kupuju dodaci, dobija uvid u racun i td. Meni radi, cak sam bio u romingu pre neki dan i tad je radilo. Ne znam sta se kod tebe desava Ivan Cirkovic..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Ivan Cirkovic, Ne radi ni kod mene! Ja sve kontam da je možda zbog custom roma ...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

@bachika nije do custom roma,jer ja imam fabricki rom na samsungu i ne radi.Imam froyo 2.2 i radilo je do pre mesec dana.Provera kredita mi radi ali ovo za meni i dodatke nece...Ko zna sta se desava...

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

Mozda vam ne radi zato sto nemate poslednju verziju operativnog sistema? Ja mislim da radi samo sa 4.0

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Od kada je to uvedeno da mora da se ima poslednja verzija operativnog sistema?Radilo mi je do pre mesec dana i odjednom prestalo...Jesi li ti proverio ovo u telenoru sto si napisao da mora da bude poslednja verzija sistema?

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Ivan Cirkovic, izgleda da markomarko, zna nesto sto niko ne zna :lol: :lol: :lol:
a za nedelju dana ce ukiniti dodatke za dumb telefone!!! :lol: :lol:

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

@bachika cekaj te ljudi.Da li je stvarno istina da su ukinuli servis i da moze da radi samo na novim telefonima koji imaju android 4?Ako je to tacno,ja stvarno ne znam ko sedi u fotelji telenora i smislja tako glup potez.Ako misli da ce time da navede ljude da kupe nove telefone i da zarade,zeznuo se...Ajde neka se svi jave da vidimo kome radi,a kome ne meni *111#

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Ivan Cirkovic, ma daj bre, ovo je bio teški sarkazam!!!! A možda stvarno ukinu servis i ostave da radi samo na iphonetu :lol: :lol: :lol: :lol: :blinky: :blinky:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Aman ljudi, *111# radi najnormalnije.. Probaj na drugom telefonu

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

I meni radi,kakve veze ima koji Os imas ili verziju istog,a i sve mozes da aktiviras i na drugi nacin tako da ne moras da s e opterecujes oko toga :)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

markomarko napisao:Mozda vam ne radi zato sto nemate poslednju verziju operativnog sistema? Ja mislim da radi samo sa 4.0
Covek je lepo napisao da misli da ne radi na nizim sistemima,vec da radi samo na poslednjoj verziji android 4.0

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

markomarko istrolovao za medalju! :lol:

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

psyhound, ja i dalje mislim da je to neka zavera i mislim da će samo na jabuci raditi :lol: :lol: :lol:

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Meni uglavnom ne radi.Dugo ucitava i izbaci da nece...Sta se desava ne znam,ali vidim da ima jos ljudi koji se zale da im ne radi...

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Izvadio sam karticu iz Ace-a i ubacio u nokiu 5070. Provera stanja na *311# radi normalno a servis "111" neće... Znači već su počeli da napadaju i dumb telefone... :lol:
Šalu na stranu postoji određeni problem, od pre nove godine je kod mene tako ali mislio sam da je problem sa serverima ili pošto se bližio obračunski period..... E sad ostaje da vidimo šta je u pitanju!

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Kazem vam ja ljudi da ne radi.Ja sam isto vadio karticu i probao u drugom telefonu,ni govora da hoce da radi.Radilo mi je do pre nove godine par dana,ali sam isto kao bachika mislio da je zbog preseka,jer mi je prvi presek u mesecu,posto sam presao pre mesecak dana na telenor...Ako neko zna nesto o ovom problemu sto ne radi opcija za meni neka izlozi ovde.Najbolje da neko kontaktira call centar i vidi o cemu se radi?Ja necu,jer se naplacuje 10 dinara :P 8)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Sad sam bas probao na onoj mojoj nokiJici 6300 i rade odlicno i *121# i *111#..... hmmm

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

U N79 je postpeid kartica i radi moj meni, malo ga samo sporije ucitava nego ranije.
U E72 je pripeid kartica i tu radi moj meni ali ga ucitava brze.

Pre neki dan se je desavalo da na pripeid broju se prekina radnja kada sam hteo da iskoristim mogucnost "dodaj sms" ali iz nekoliko puta sam uspeo.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Ma pustite se i igrica i menija.Kako naterati nas voljeni Telenor da korisnicma makar malo izadje u susret.Dajte ako Boga znate,za te pare u Prenesi i surfuj 1000, makar 400 minuta(umesto 300),pa da Vas Bog vidi.Ajde da na neki nacin probamo na to da uticemo. :oops:

Odgovori