Ne,ne *111# je meni za sve, to je meni preko kog se kupuju dodaci, dobija uvid u racun i td. Meni radi, cak sam bio u romingu pre neki dan i tad je radilo. Ne znam sta se kod tebe desava Ivan Cirkovic..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
@bachika nije do custom roma,jer ja imam fabricki rom na samsungu i ne radi.Imam froyo 2.2 i radilo je do pre mesec dana.Provera kredita mi radi ali ovo za meni i dodatke nece...Ko zna sta se desava...
Od kada je to uvedeno da mora da se ima poslednja verzija operativnog sistema?Radilo mi je do pre mesec dana i odjednom prestalo...Jesi li ti proverio ovo u telenoru sto si napisao da mora da bude poslednja verzija sistema?
@bachika cekaj te ljudi.Da li je stvarno istina da su ukinuli servis i da moze da radi samo na novim telefonima koji imaju android 4?Ako je to tacno,ja stvarno ne znam ko sedi u fotelji telenora i smislja tako glup potez.Ako misli da ce time da navede ljude da kupe nove telefone i da zarade,zeznuo se...Ajde neka se svi jave da vidimo kome radi,a kome ne meni *111#
Izvadio sam karticu iz Ace-a i ubacio u nokiu 5070. Provera stanja na *311# radi normalno a servis "111" neće... Znači već su počeli da napadaju i dumb telefone...
Šalu na stranu postoji određeni problem, od pre nove godine je kod mene tako ali mislio sam da je problem sa serverima ili pošto se bližio obračunski period..... E sad ostaje da vidimo šta je u pitanju!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Kazem vam ja ljudi da ne radi.Ja sam isto vadio karticu i probao u drugom telefonu,ni govora da hoce da radi.Radilo mi je do pre nove godine par dana,ali sam isto kao bachika mislio da je zbog preseka,jer mi je prvi presek u mesecu,posto sam presao pre mesecak dana na telenor...Ako neko zna nesto o ovom problemu sto ne radi opcija za meni neka izlozi ovde.Najbolje da neko kontaktira call centar i vidi o cemu se radi?Ja necu,jer se naplacuje 10 dinara
Ma pustite se i igrica i menija.Kako naterati nas voljeni Telenor da korisnicma makar malo izadje u susret.Dajte ako Boga znate,za te pare u Prenesi i surfuj 1000, makar 400 minuta(umesto 300),pa da Vas Bog vidi.Ajde da na neki nacin probamo na to da uticemo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.