Vidim ja da cu morati da ih menjam
A1 novosti
Iskljucuje se pozivom ka korisnickom servisu. Taj dodatak vazi iz meseca u mesec, tj. sve dok ga ne odjavis. I u poruci koju dobijas nakon aktivacije bi trebalo da pise da za deaktivaciju pozoves 1234 i razgovaras sa agentomNeko85 napisao:Nov sam, i izvinjavam se ako sam pogresio temu ali mislim da nisam...
Naime, imam telefon na pretplatu i kada sam potrosio 150 bespltnih minuta, prihvatio sam jos 60, ali mi je to ostalo i ovog meseca a ne znam da deaktiviram..
Pa da li neko od vas zna to?
Hvala unapred.
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Miodrage, i ja sam na smart 1100 posto za minut razgovora mozes da kazes mnogo vise nego sa deset poruka, za to je ovaj paket odlican. Ali opet kad dodjem blizu granice od 1100 voleo bih da mogu da se "osiguram" nekim megabajtima (ili cim vec) ako situacija nalaze. Retko mi se to desava ali kad se desi onda moram svesno da napucavam racun. Sa tarifnim dodatkom bi bilo mnogo bezbolnije.
I imam jedno pitanjce. U Telenorovoj temi se prica o dobijanju koda za otkljucavanje nakon isteka ugovorne obaveze. Jel probao to neko na Vipu i kakva su iskustva?
Pozdrav
I imam jedno pitanjce. U Telenorovoj temi se prica o dobijanju koda za otkljucavanje nakon isteka ugovorne obaveze. Jel probao to neko na Vipu i kakva su iskustva?
Pozdrav
- iKe
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
antec, ja dok sam bio na postpaid 325 nakon što sam iskoristio sve minute dobio sam ponudu da kupim jos, nisam siguran, 60 minuta za nekih 200 dinara. To mi se nije desilo od kada sam prešao na smart 1100, ali moguće da to nude i na ovim paketima?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
antec ne daju nasumičnoi već ljudima koji malo prekorače pretplatu.ja sam ih jednom zvao da pitam za to i lepo su mi objasili i ja sam onda tražio 1000sms da doplatim ali to nisam dobio već samo 200 za nekih 170din i rekao ne hvala...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Svako dobija svoj štek od 10 000 dinara bonus kredita!
Postani novi prepaid korisnik i novi, revolucionarni Vip Štek prepaid ti donosi 10.000 dinara bonus kredita!
Možes da ga koristiš za usluge prema svim mrežama u Srbiji, a traje neograničeno dugo.
Svaki put kada dopunis kredit bilo kojim iznosom, dopuna će biti duplirana iz tvog šteka, sve dok ga ne potrošiš.
Duplirani iznos kredita važi 30 dana od dana dopune, dok bonus kredit od 10. 000 dinara traje dve dok se ne potroši.
Bonus kredit ne važi za roming i usluge sa dodatom vrednošću.
Postani novi prepaid korisnik i novi, revolucionarni Vip Štek prepaid ti donosi 10.000 dinara bonus kredita!
Možes da ga koristiš za usluge prema svim mrežama u Srbiji, a traje neograničeno dugo.
Svaki put kada dopunis kredit bilo kojim iznosom, dopuna će biti duplirana iz tvog šteka, sve dok ga ne potrošiš.
Duplirani iznos kredita važi 30 dana od dana dopune, dok bonus kredit od 10. 000 dinara traje dve dok se ne potroši.
Bonus kredit ne važi za roming i usluge sa dodatom vrednošću.
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt: