Yettel novosti
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Telenor novosti
Pojavili se novi neki jeftini androidi ali mts i vip su i dalje bolji jer nude u najmanje tarife androide za dinar.
Telenor Touch Mini i Telenor Touch Plus trazio sam ko ih proizvodi ali ih nemju u pponudi ZTE i Huawei .
Ima i neki Teleno Touch Start za dinar ali bez os-a.
Telenor Touch Mini i Telenor Touch Plus trazio sam ko ih proizvodi ali ih nemju u pponudi ZTE i Huawei .
Ima i neki Teleno Touch Start za dinar ali bez os-a.
Poslednja izmena od Deksi u Sre, 02. Maj 2012. 12:24, izmenjeno 1 put ukupno.
odem u telenor i pogledah reklamu za prenesi i surfuj pakete pise 300 min 1000 poruka i neogranicen internet.ja ih pitam kao neznajucu jer to neograniceni internet znaci 25gb super pa mogu po ceo dan biti na netu i gledati filmove online a njihova radnica mi rece ne gospodine imate 1gb prenosa podataka po punoj brzini a posle toga vam je 64kb protok,ja je pitam pa zasto niste i to lepo napisali pored ovih 300 min i 1000poruka a ne da obmanjujete narod sa ovakvom reklamom
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nenad-77, napisali su oni i to, ali sitnim slovima koje malo ljudi cita... A stvar je sto internet i jeste neogranicen. E sad sto ga nemas u punoj brzini je vec druga stvar. 
Obozavam marketing!

Obozavam marketing!

Nenad-77, hvala druze sto si napisao ,nisam znao to,ja hteo da uzmem neku od tih surfuj tarifa.

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Да ли ми се чини или је теленор убацио у понуду неколико нових модела?
Неки теленор touch plus и слично...
Неки теленор touch plus и слично...
ex ivan87
Slucajno ako je od koristi, evo pitao sam korisnicki servis ima li najava novih tarifa:
Kazu ljudi:Postovani,
Zanima me da li cete u skorije vreme uvesti nove tarife, ili da lepo
predjem kod drugog provajdera?
Konkretno, zanimaju me 2 varijante:
1 - Za 10-20 e neograniceno prica/sms u okviru Srbije, plus nesto MB
2 - Za 10-20 e 1000-2000 smartova , kao u Vipu
Hvala vam na *iskrenom* odgovoru,
Voja
Mislim da bi Telenoru bilo korisno kada bi vise korisnika precizno definisalo sta ih zanima. Garant neko tamo objasnjava da se moraju pruziti bolji uslovi ljudima, pa bi mu ovakvi mailovi mozda mogli malo pomoci..?Dragi korisnice,
Zahvaljujemo se na obracanju ovim putem.
Trudimo se da tarifni paketi za nase korisnike budu prilagodjeni njihovim potrebama i periodicno se vrse promene kako bismo novim paketima odgovorili na razlicite zahteve korisnika. Trenutno ne raspolazemo informacijom da li ce uskoro biti u ponudi novi paketi ali ove informacije mozete da pratite na nasem sajtu.
Predlog koji ste nam uputili imacemo u vidu prilikom kreiranja buduce ponude paketa.
Ukoliko su potrebne dodatne informacije stojimo na raspolaganju.
Evo da objavim jedno lose iskustvo sa pametnom mrezom telenor.Podnesem 5 septembra 2011g zahtev za otklucavanje telefona nokiu 6303 posto je istekla garancija.Posle nekih 15 dana dobijem pismeni odgovor od njih da se ceka kod od nokije.I tako prodje dva meseca a odkoda nista dodje kraj decembra ja pozovem korisnicki servis pa sam isao do poslovnice a oni mi kazu da taj kod treba da im dostavi ovlasceni uvoznik za srbiju i da telenor nema nista sa tim.Ja nazovem uvoznika oni kazu da nemaju nista sa tim vec da se obratim telenoru opet svratim do poslovnice oni mi pricaju da se taj kod od nokije ceka po 4 meseca ja reko pa pre se napravi 100 punta u kragujevcu nego sto cu ja dobiti kod,i na kraju sam digao ruke od toga jer su poceli da me setaju kao budalu.dodje 2012 i krajem aprila ja pozovem call centar da pitam za internet nesto i rekoh hajde da pitam za kod kada mi operaterka rece zar vi jos niste dobili kod za otkljucavanje tel kad je preporuceno pismo poslato 13 marta 2012g ja rekoh nisam dobio nista i nikada nisam imao problema sa ptt oko posiljki.ona kaze da vam posaljemo opet na istu adresu i zdiktira mi adresu ali tu sad nastaje problem upisali su tacno ime i prezime tacnu ulicu i broj ali umesto da posalju za Lazarevac oni su poslali u Indjiju ja kad sam to cuo pobesneo sam zbog nepostovanja korisnika.Za svo to vreme nisu se setili da posalju pismo izvinjenja ili da pozovu da vide u cemu je problem.To nije pametna mreza vec neodgovorna mreza.Kada treba da seposalje racun ili neko upozorenje tu se adresa negresi i stize na pravu a kad treba da ispune obavezu prema korisniku tu moze da se gresi i nikome nista,da napomenem da sam korisnik telenora od 2006g i svaki racun sam placao pre 20 u mesecu nikada nijedan brij nije bio iskljucen a imam dva broja u telenor postpejd sa ukupnim racunima 3300 din.
joejoe, znaju oni sta korisnicima treba,ali im se ne isplati da to daju,bolje je ovako da u svakom paketu nesto fali,pa da predjes iznos racuna...
Znate li mozda koji je telefon ustvari ovaj novi Telenor touch plus i na koliko mu radi procesor. Ja budala danas bio u poslovnici i pitao radnicu koji je model u pitanju na sta ona naravno nije znala da mi odgovori, umesto samo da sam pogledao ispod baterije.
- frace
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
- :: Sony Xperia miro
- :: S3 I9305
Bodibiber, Telenor Touch Plus / ZTE Vivacity Blade 2, procesor 800 MHZ
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
frace, procitah i ja negde da je to taj telefon ali ga nigde ne nadjoh.
mobilnisvet.com
phoneArena.com
mobilnisvet.com
phoneArena.com
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 10:35
- :: Nokia Asha 300
- :: Samsung
treba mi pomoc nadam se da mozeste da mi pomognete... owih dana izasao je novi model u telenoru zowe se telenor tousc start, koliko vidim telefon je ok.. ali me zanima da li on ima mp3 posto na specifikacijama ne pise.. i ne znam uopste kakaw je zato sto ne pise nigde ... 

zar nije bolje uzeti neki klasican tel sa tastaturom nego taj telenor tac skrin koji je na dodir nije android vec klasican.meni je suludno uzimati tel za 1dinar a u slobodnoj prodaji je oko 40evra.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 10:35
- :: Nokia Asha 300
- :: Samsung
p nenam neki izbor.. telefon cu dobiti na poklon.. ne mogu bas da biram koji hocu...
Portal Dobre Stvari
Telenor je pokrenuo Internet portal Dobre stvari namenjen svim korisnicima interneta bez obzira koju mobilnu mrežu koriste i iz koje zemlje čitaju objavljeni sadržaj.
Portalu korisnici mogu da pristupe preko svojih računara i tableta na adresi http://www.dobrestvari.rs/, a preko svojih mobilnih telefona i tableta preko m.dobrestvari.rs.
Opširnije: http://i.evocentar.net/KUC2LG
Telenor je pokrenuo Internet portal Dobre stvari namenjen svim korisnicima interneta bez obzira koju mobilnu mrežu koriste i iz koje zemlje čitaju objavljeni sadržaj.
Portalu korisnici mogu da pristupe preko svojih računara i tableta na adresi http://www.dobrestvari.rs/, a preko svojih mobilnih telefona i tableta preko m.dobrestvari.rs.
Opširnije: http://i.evocentar.net/KUC2LG
iPhone 6 Plus
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
Kakva prokleta glupost! Izgubili su 27 000 korisnika u prethodnom kvartalu (1% za samo tri meseca!!!), i umesto da malo koriguju cene telefona ili paketa oni lansiraju neki nebulozni portal! Koji car im samo kroji poslovnu politiku?
#4 ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete
#4 ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete
Poslednja izmena od IDzO u Pon, 14. Maj 2012. 16:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Citiranje celih poruka
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
markomarko, deliično se slažem s tobom. voleo bih neko da mi objasni čemo služi ovaj portal. probao sam ali mu svrhu nisam video. sve mi ovo liči na ono američku filozofiju sve na jednom mestu. mrzi me da kliknem na 5 linka i opširno videm šta me zanima već hoću sažvakano na jednom mestu
Kaze prodavac u jednoj Telenor radnji: "Nema uopste najave promene post-paid tarifa, ovi paketi ostaju sigurno na snazi duze vremena." Oni su skroz odlepili ako su nesto umislili da odskacu kvalitetom usluge. Sad samo da vidim da li prenosim broj ili da lepo uzmem novi broj kod konkurencije..markomarko napisao:...
Poslednja izmena od IDzO u Uto, 15. Maj 2012. 11:24, izmenjeno 1 put ukupno.