Koji je mobilni operator bolji u Srbiji? 063 vs 064
Dexter, ma to isto i ja kazem,prosto nemoze da se poredi...................Dexter napisao:Hmm,imam i ja kartice oba oberatera(btw vishe Mobtelovih al dobro)i o64 bukvalno ne palim,jer mi je Mobtel mnogo kvalitetniji,ima bolju pokrivenost,i sve dodatne usluge su mi uglavnom bolje itd sve shto su gore naveli vec tako da...
iPhone + CX300
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
A po cemu je mnogo bolji,bas me zanima konkretno,ostavite se pokrivenosti jer sam primetio da je manje vise CELA teritorija pokrivena,i jedan i drugi imaju razlicite pakete za odabrati,oba podrzavaju skoro iste usluge... ispade da svako ima svojih prednosti i mana i ne vidim kako mozete odabrati boljeg ali zato goreg...
Zato dajte malo vise o problemima koje ste iskusili sa svojim mrezama a manite vise to"ovi su jeftiniji,ovi imaju bolju pokrivenost..."sve je to subjektivno jer mnogi od nas ne misle tako a voleli bi da znamo vise o problemima,bar ja posto imam obe kartice i zelim da vidim koji su problemi na kojoj mrezi i da se odlucim za jednu"glavnu"!
Pozdrav

Zato dajte malo vise o problemima koje ste iskusili sa svojim mrezama a manite vise to"ovi su jeftiniji,ovi imaju bolju pokrivenost..."sve je to subjektivno jer mnogi od nas ne misle tako a voleli bi da znamo vise o problemima,bar ja posto imam obe kartice i zelim da vidim koji su problemi na kojoj mrezi i da se odlucim za jednu"glavnu"!
Pozdrav

- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
definitivno telekom
mobtel ima neke sitnice u kojima prednjaci,ali trenutno je telekom mnogo jaci i tehnicki napredniji. problemi ako nastaju to je zbog mnogo veceg broja korisnika (a to je valjda pokazatelj ko je bolji).
Ja licno nisam nikada imao problema osim za novu godinu (i to samo par sati),postpaid sam i sto se tice cene zadovoljan sam!
za2-3000 mesecno ja se napricam posteno. Imam 4-5 sati razgovora i posaljem bar 300 poruka,naravno koristim dosta i gprs!
Glas za TELEKOM!
mobtel ima neke sitnice u kojima prednjaci,ali trenutno je telekom mnogo jaci i tehnicki napredniji. problemi ako nastaju to je zbog mnogo veceg broja korisnika (a to je valjda pokazatelj ko je bolji).
Ja licno nisam nikada imao problema osim za novu godinu (i to samo par sati),postpaid sam i sto se tice cene zadovoljan sam!
za2-3000 mesecno ja se napricam posteno. Imam 4-5 sati razgovora i posaljem bar 300 poruka,naravno koristim dosta i gprs!
Glas za TELEKOM!
Koliko se sjecam neko od zvanicnika austrijeske kompanije koja zeli preuzeti Mobtel je izjavio da su trenutno tehnicki slabiji od Telekom i da bi morali investirati veliku sumu u razvitak mreze.Ja sam koristio obadvije kartice i nesto mi vise lezi Mobtel,medjutim nisam primjetio da je neka velika razlika u kvalitetu
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
Del :Fabrique belgique.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Ja mislim da su naša oba operatera slaba u odnosu na ostale u Evropi...
Kao mobtelov korisnik mogu da kažem da sam uglavnom zadovoljna, a moj brat ima obe kartice, znači i mobtel i telekom, pa bih rekla da su oni sada na istom nivou...Jer mobtel stagnira već jedno vreme, a telekom je poboljsao neke svoje servise...Tako da mislim da su sada na istom

Kao mobtelov korisnik mogu da kažem da sam uglavnom zadovoljna, a moj brat ima obe kartice, znači i mobtel i telekom, pa bih rekla da su oni sada na istom nivou...Jer mobtel stagnira već jedno vreme, a telekom je poboljsao neke svoje servise...Tako da mislim da su sada na istom

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 03. Jan 2005. 22:28
Ja, kao i skoro svi ostali, imam 063 i 064 karticu i ne slazem se da 063 ima bolji domet. Istina je kada sam bio u nekoj zabiti u Srbiji, na makadamskom putu, u planini, sa divljim zivotinjama, tada je domet imao samo 063 broj, a 064 je gubio signal. Ali, zato u bg-u, cim sidjem u neki podrum (ne gajim pecurke, nego znam par dobrih kafica, tj. klubova ispod zemlje) 064 ima nekoliko crtica, a 063 nema ni d od dometa. Sa istom pricom me 064 pre-paid manje kosta nego 063 post-paid u biznis grupi. Na 064 mi bukvalno svaki propusten poziv prijavi, na 63 svaki 20. propusteni. Telekom ne naplacuje govorne automate i korisnicki servis, a mobtel dere za sve to. Pa da bih pogledao koliki mi je racun moram da posaljem SMS i platim za to, ili da idem na njihov sajt da pogledam.
Sve zajedno, ja preferiram 064.
Slazem se da bi novi operater (strani, a ne neki novi Bogoljub Lopovic) resio problem sa visokim cenama i svim ostalim.
Sve zajedno, ja preferiram 064.
Slazem se da bi novi operater (strani, a ne neki novi Bogoljub Lopovic) resio problem sa visokim cenama i svim ostalim.
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
he he glasao sam za 064 ubedljivo najjeftinijeg operatera u zemlji.Telekom je mnogo jeftiniji od mobtela,ja imam toki tarifu jer razgovaram kao fiksnim i posle 4 minuta razgovora minut je oko 4 dinara.COOOOOOOOOOOL
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Imam obe kartice i mogu vam reci da je sada Telekom jeftiniji a cak i bolji.To nije bio slucaj pre 2 godine kada je Mobtel imao mnogo bolju pokrivenost i bio tehnicki napredniji.U poslednje vreme u Mobtelu nisu ulagali pa je Telekom pokrio celu zemlju i uglavnom ima svugde domet.Mobtel sve naplacuje,svako pitanje,konfigurisanje a i skuplji je u razgovoru.(da podsetim da je mms po pustanju u rad posle promotivnog perioda kostao 20 din+porez ali je posle duplo jeftinije cene telekoma vratio cenu)Mobtel prvi uvede novu tehnologiju,dok strucnjaci iz Telekoma prate kakvo ce to prihvatiti korisnici pa idu na sigurno i posto uvek novine uvode kasnije,isprave neke greske i kupe bolju opremu.Takodje,Mobtel je prodao previse brojeva pa se desava da u nekom vremenu,u centru grada gde je domet maksimalan nemozete nikog da dobijete.Provereno nije do telefona,ali da li je moguce preopterecenje to nek nam objasni neko ko je zavrsio telekomunikacije.Glas Telekomu
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39