MTS novosti
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: MT:S novosti
shocky, iskreno nisam ni probao da iskljucim. Verovatno bi poruka nestala ako se ukinu bas sva uslovna prosledjivanja.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Ja sam na Vipu,ali izgleda da to jednako funkcionise..U podesavanjima za prosledjivanje mi je podeseno na aparatu da se poziv prosledjuje na sekretaricu u slucaju da sam zauzet ili nedostupan,a to podesavanje nemogu ukinuti.Na zahtev sam ugasio tel.sekretaricu,jel mi je truba da povremeno proveravam poruke,a i ono bip otera mnoge da ostave poruku...znaci aparat javlja da je ukljuceno prosledjivanje,koje na kraju nece nigde biti prosledjeno,ali eto sistemska poruka...
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: MT:S novosti
Ja sam se javio(tada bio u Vip-u)njima,rekao ugasite mi to i oni su to ukljucivanje sekretarice,iskljucili.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Да ли неко можда зна (или бар претпоставља) хоће ли МТ:С ускоро поново увести неке тарифне додатке? Прошло је већ више од месец дана откад су их укинули, а 20 дана од поскупљења...
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Jel to normalno da mi puca net konekcija preko mobilnog kada surfujem, skidam,...? Upalio sam da mi budu obe mreze ukljucene, ova obicna je uvek ima pune crte a 3g se smenjuje 3g>h i strelice se pale nekada naradzasta a nekada zelena.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
shocky, normalno je da ti se "pale strelice" to je znak da postoji protok podataka. Jedna je za download, a druga za upload. Sto se tice smenjivanja 3G/H to, u principu, znaci da na tvojoj lokaciji postoji bazna stanica koja podrzava HSPA ali je "signal los", pa se telefon prebacuje na 3G bilo na istoj bilo na nekoj drugoj baznoj stanici.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- shocky
- Entuzijasta
Znaci da je normalno da puca konekcija? Prilikom surfa samo od jednom se prekine.
Човек ти лепо каже,додуше не директо...Пређи на 2Г,неће пуцати конекција,додуше биће мало спорије а и батерија ће да покаже мало веће знаке виталности... 

- shocky
- Entuzijasta
To je znaci GSM? I imam WCDMA. Jel ima neki shortcut da se namesti za Android da na brzinu prebacim kada hocu da surfujem da se automatski ukljuci WCDMA da ne bi stalno isao u setting > ...
Мада ова конверзација није баш за ову тему,
,да помогнем,мало...иди на андроид маркет и скини апликацију,боље речено виџет по имену 2G/3G On/Off,инсталирај то,избаци на радну површину и то је то. 

Re: Одг: MT:S novosti
Секретарица је дефинитивно угашена,нарочито на лични захтев,али уређаји који су купљени код оператора,што би рекли имају по дифолту у преусмерењима постављено да ако ниси доступан,или ако си заузет иду на ту исту секретарицу...може и она свашта да истрпи...pelleruma napisao:Ja sam se javio(tada bio u Vip-u)njima,rekao ugasite mi to i oni su to ukljucivanje sekretarice,iskljucili.

- shocky
- Entuzijasta
PetarI, bravo to je nesto od toga sto bi mi trebalo.
Mada prvenstveno mi je bilo pitanje da li je normalno da imam prekide u konekciji i ako mi pokazuje da je pun signal. I da li to vecina ima. Cesto puta kada odem na net, surfujem, aplikacija je preusmeri itd i samo pukne konekcija pa par sekundi a nekada i na par minuta. Kako kad.
Mada prvenstveno mi je bilo pitanje da li je normalno da imam prekide u konekciji i ako mi pokazuje da je pun signal. I da li to vecina ima. Cesto puta kada odem na net, surfujem, aplikacija je preusmeri itd i samo pukne konekcija pa par sekundi a nekada i na par minuta. Kako kad.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Sta je bilo sa mrezom mt:s-a, skoro cetiri sata nije bilo signala, niti je bilo interneta ni IP televizije!?

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Ensiferum, mozda to samo kod vas tamo.. jer kod mene je sve bilo ok.. 

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Moguce da je samo u Lazarevackom ili Kolubarskom kraju, i nikom nista! Opusteno! Bitno da nije nestalo u Beogradu!

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
"3 omiljena broja" ili F&F, šta već, koji su do nedavno kod Klub tarife bili 0 din/min uz uspostavu poziva 3 din, kako se sada tarifiraju?
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... arifa.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... arifa.html
Nokia Efiftyone
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Kod klub tarife znam da su promenili ono za pozive ka drugim brojevima iz klub tarife uz uspostavu 3 din/0 din minut, sada je uspostava kao i za ostale pozive a svaki minut je 1 din.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Jedna stvar je zaista bila novost za mene.
Imam naviku da uplaćujem više od zaduženja na postpaidu, te tako izbegavam da svakog meseca plaćam sve račune (smaračina živa bar za mene - plaćam nekih 15-16 računa preko ebankinga).
Tako je bilo i kad sam prešao u mt:s. Međutim, za poslednji račun sam dobio zaduženje iako je trebalo da, prema mojoj računici, budem u preplati. Napišem email korisničom servisu i dobijem odgovor da sam zaista u preplati, ali iznos za koji me duže se odnosi na treća lica (m-parking i slično) i da to svejedno moram da platim!!!! Nisu u stanju da rasknjiže moje pare koje sam im dao, pa ja zato moram da odrađujem njihov posao!!!
Na to sam odgovorio mnogo manje ljubazno. Odgovor čekam, pa ću ovde pisati o razvoju događaja.
Ovo je bar za mene nečuveno. Počinjem da se pitam da li je 50% popusta vredno svega što mi se dešava...
Imam naviku da uplaćujem više od zaduženja na postpaidu, te tako izbegavam da svakog meseca plaćam sve račune (smaračina živa bar za mene - plaćam nekih 15-16 računa preko ebankinga).
Tako je bilo i kad sam prešao u mt:s. Međutim, za poslednji račun sam dobio zaduženje iako je trebalo da, prema mojoj računici, budem u preplati. Napišem email korisničom servisu i dobijem odgovor da sam zaista u preplati, ali iznos za koji me duže se odnosi na treća lica (m-parking i slično) i da to svejedno moram da platim!!!! Nisu u stanju da rasknjiže moje pare koje sam im dao, pa ja zato moram da odrađujem njihov posao!!!
Na to sam odgovorio mnogo manje ljubazno. Odgovor čekam, pa ću ovde pisati o razvoju događaja.
Ovo je bar za mene nečuveno. Počinjem da se pitam da li je 50% popusta vredno svega što mi se dešava...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
O tome govorim sve vreme ali niko ne slusa. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Kod telenora je to uvek uredu. Ja uvek zaokruzim sumu na nalogu za uplatu eto da mi nevracaju kusur a ponekad i platim i unapred ceo racun i to tacno u dinar proknjize i pri proveri racuna pise mi koliko sam u pretplati.
MTS=tatini i mamini sinovi.
MTS=tatini i mamini sinovi.