MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Re: MT:S novosti

Post od Deksi »

misapop napisao:Sta se desava u mts-u,pa nema klasicne ponude telefona na sajtu,vec samo web shop?
Pa mozda je i bolje tako i njima sigurno lakse i jeftinije. Nemoraju da dostavljaju telefone do poslovnica, nemoraju tamo u poslovnicama da novim i buducim korisnicima pokazuju i objasnjavaju oko modela telefona sta je sta nego ovako kliknes par puta i popunis sta se trazi i telefonce ti stize na adresu.
E sad nemaju svi komp i internet ali i tu ima resenje sigurno.

A i ova motorola nije skupa ali hardver neobecava mngo.Motorola Fire XT311

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

na vece pakete poput mixnet L . XL . XXL i mix tarifa mix 1450 . 2700 najisplativije je uzeti 50 posto popusta telefon kupiti za kes i ustedite 50 mesecne pretplate.ovo se pdnosi za one korisnike koji bi trosili ove pakete i placali punu cenu da nije popuwta poput paketa mixnet xxl.nista lepse nego kad znate da placate upola pretplatu.

EDIT I:
stigao samsung galaxy s3 za 1 dinar u mts i uveli novi paket mega koji se nudi us sgs3 cena paketa je 6100 din ima 4000 min nacionalni saobracaj. 40000 poruka 40 gb net plius besplatni svi kanali iptv koje mozete da gledate kao kod kuce iptv koristi 3g mrezu.sve je ovo lepo ali pretplata je 6100din.nemoze 50 posto popusta za ovaj paket ako necete sgs3.provereno malo pre i korisnickog servisa.

EDIT II:
do kraja ove godine vazi 50 posto popusta na mesecnu pretplatu.ja se nadam da ce to da bude i posle nove godine jer sta ako ja necu da kupujem tel kod operatera a hocu da se vezem ugovorom i da dobijem neku povoljnost.

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

situacija se komplikuje :D uveli su i telefone...mada, osim SG Ace, ne znam sta bih drugo uzela :unsure:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Behemoth, samo u pocetku nije bilo moguce uzeti mobilne aparate uz Box tarife. Vrlo brzo su uveli i tu mogucnost za one koji se obavezu na 12 i 24 meseci. Jedino sto je cena ponudjenih aparata kao kod najjeftinijh postpaid tarifa tipa Mix 400 i slicnih.

Deksi, mislim da je ovaj izgled sajta sa samo web-shop cenama privremen.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

nesap
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 24. Sep 2012. 08:12
:: Samsung Galaxy S3

Post od nesap »

Ima li neko informaciju da li će se Samsung Galaxy S3 ponovo pojaviti u prodaji kod mts-a?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Unapređena mt:s mreža

17.10.2012
Novi dan. Nova iskustva

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo unapređenu mobilnu mrežu Telekoma Srbija, na čijoj modernizaciji smo, primenjujući nove napredne tehnologije, kontinuirano radili u proteklom periodu.

Modernizacijom naše mobilne mreže obuhvaćeno je i infrastrukturno i servisno unapređenje 3G mreže u najsavremeniju tehnologiju dostupnu u Srbiji - HSPA+. Ova tehnologija predstavlja korak dalje ka narednoj 4G tehnologiji i donosi i do 10 puta veću brzinu mobilnog interneta (preko 10 Mb za preuzimanje sa interneta, i preko 3 Mb za postavljanje na internet).

Brzine mobilnog interneta u unapređenoj mt:s mreži omogućavaju da se brzo i bez zastoja učitavaju audio i video klipovi visoke rezolucije, preuzimaju aplikacije, kao i da se na Internet postavljaju fotografije i video materijal. Time se obezbeđuje nesmetano korišćenje svih naprednih funkcionalnosti koje nude moderni mobilni uređaji.

Modernizacijom mt:s mreže obuhvaćeno je 75 odsto stanovništva Srbije, što podrazumeva sve veće gradove, naseljena mesta i putne pravce.

Tehničke pojedinosti:

High-Speed Packet Access (HSPA) je unapređena 3G mreža koja se još naziva i 3,5G, 3G+. Mobilna mreža mt:s podržava tzv. Dual Carrier (DC) - HSPA+ funkcionalnost, što do maksimuma povećavaju performanse i efikasnost mreže. Maksimalni teoretski korisnički protok interneta koji podržava mreža je do 42Mb/s u download-u i 5.7Mb/s u upload-u. Brzina prenosa od 42 Mb/s je ostvariva samo u idealnim uslovima odnosno kada se korisnik ne kreće, ima idealnu pokrivenost bazne stanice i pristup mreži sa najnovijih generacija telefona i tableta koji podržavaju maksimalnu brzinu. Korisnici mt:s-a će, i sa prosečnim brzinama, do deset puta brže moći da surfuju mobilnim internetom.

Jel primetio neko razliku, ili je samo prazna prica?

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Одг: MT:S novosti

Post od pelleruma »

Meni se cini da je tecnije.Ovde na poslu mi je malo zapinjao,pa trazim deo kancelarije gde je bolje,ali sada nema tiga.E sad,da ki je to TO videcemo ako se nastavi i daljd ovako.pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

mezzano, ja nisam zapazio neku promenu, barem ne u mom kraju.
Slika

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

tomas.hokenberi
Код мене ради очајно од како сам деактивирао 3г претплату, да ли је ти користиш?
Можда ми се и Галакси губи, не знам кој` му је ђаво...
Слобода или смрт

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

mezzano, ja nisam primetio razliku u Nišu.

Jel ovo sad znači da su i oni postali "pametni"? ;)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Kod mene internet radi još sporije nego pre, e sad da li je do toga ne znam :cry:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

bestboy, ne koristim 3G pretplatu. Nemam pojma kako bi radilo da je koristim.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Ovako, imamo 3 postpaid broja na Lelekomu, i umrežili bi se.
Ako može da pričamo za dž između sebe, a pretplatu na pakete bi normalno plaćali, kao i do sad.
Postoji li kod Lelekoma opcija umrežavanja, pošto ja koliko sam gledao na sajtu nisam uspeo da vidim.
Našao sam nešto "moj omiljeni broj" ali je debilna stvar :ohmy: , i "tri omiljena broja" ali to je za prepaid :uhuh: .

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

cvoruga, mislim da to sto tebe interesuje ima samo za Biznis korisnike. Nesto kao sto je ovo.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Video, ali ovo su naši privatni brojevi, očajna im je ponuda :x :x :x .
Lelekom .....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

cvoruga, mislim da tako nesto nijedan operator kod nas nema. Nesto najblize tome, ali opet ne bas preterano povoljno je OVO kod Telekoma.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

cvoruga, koliko je meni poznato i kod ostalih operatera je opcija "umrezavanja" predvidjena iskljucivo za biznis korisnike, tako da ponuda mt:s-a tu nije nista gora od ostalih. Zapravo najpribliznije tome za privatne korisnike je telekomov Family Plus paket za koji ti je link dao miodrage.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Zahvaljujem na linkovima :wink: , u pravu ste, sva 3 operatera ne nude "besplatan" razgovor sa izabranim brojem.
Ništa od moje zamisli, produžavam 50% popusta akciju :roll:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

cvoruga, imas kod Telenora, ali samo na Prenesi i Dopuni paketima i to varijantu da dodas 2 omiljena broja koja mozes da zoves potpuno besplatno. Ne naplacuje se cak ni uspostavljanje veze. ;)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Da li vredi uzeti neki mixnet paket ? Kakav je internet? :)

Odgovori