A1 novosti
Re: VIP novosti
Prica se da iPhone ima problema na srpskim mrezama, pogotovo ako nije original vec skidan sa mreza 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
AquaZX, definitivni čim miodragov ispada iz mreže njegov nije original, lepo opažanje

- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
sad sto se tice HSPA je nemoguce,jer sam citav novembar proveo u zgradi u kojoj sam jedva hvatao signal da pricam,a dosta puta bio i nedostupa,zbog toga se i zalim...
al ne vredi nikako
al ne vredi nikako
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
VIP novosti
Prerano se nadate. A i da se desi tako sta, posto znam sta je kvar, prekuglao bih BB chip, brze bolje prodao My Precious i uzeo Lumiu, onda bih imao svako opravdanje za to:)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
Vidim i da te lumia ne odusevljava (iz jednog zatvora u drugi
), uzmi lepo robotica da osetis slobodu, bice telefon konacno tvoj a ne tamo neke vocke koja daje na kascicu (i to kafenu, da je supena i nekako
) 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: VIP novosti
Ne bi se sada pokajao kad abi dosao u nasu druzinu jer mislim da android zasluziluje kvalitetne ljude poput miodraga
Note IV N9100 dual
- Baraba
To je razočarani jabučar koji traži utehu u letećim pločicama (iz jednog zatvora u drugi - zbog zatvorenog sistema, oba mi dođu na isto), mi ćemo ga naravno obe ručke prihvatiti, samo ćemo ga malo zezati, možda malo više 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
VIP novosti
Ajde drzimo se teme. Robot mene nece videti u nekoj blizoj buducnosti. Trenutno sam i dalje jako zagrejan za WP ali sam imao nepredvidjene finansijske izdatke, a imam i neke savete da sacekam jos malo zbog bekih decjih bolesti. Konkretno, najveci problem mi je sto nemam migucnost negde da uzmem uredjaj u ruke, malo ga izakam, vidim kako mi cuci i odlucim se je li vredan pazara ili ne.
Back to topic - Vip sada fercera prilicno dobro, ono prekjuce bilo nesto kratkotrajno
Back to topic - Vip sada fercera prilicno dobro, ono prekjuce bilo nesto kratkotrajno
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- frace
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
- :: Sony Xperia miro
- :: S3 I9305
U aprilu mi je isticao postpaid ugovor, ja kao savestan korisnik tri meseca ranije podnesem zahtev za raskid ugovora i u maju me prebacuju na prepaid.
Ja 24.12.2012.god u mts-u podnesem zahtev za prenos broja iz vip-a,
26.12. mi odbijaju zahtev iz razloga jer ja NISAM REGISTROVANI PRIPAID korisnik
Odem u vip poslovnicu reko ajde da proverim:"da li mozete da vidite da li je moj pripaid broj registrovan? 060..." Zena me cudno gleda bas iz razloga jer je to 060 br koji je bio postpaid "Pa na koga se taj broj vodio?", "Na mene licno!"... Da skratim tu pricu... Dakle podnesem ja zahtev za registraciju pripaid broja 26.12.2012. i kazu mi da ce broj biti registrovan za 24 časa i da pre toga ne podnosim zatev za prenos broja. Ja sam nakon tih 24h zvao dosta puta i jos uvek broj nije registrovan. Najgore je to sto mi svi kazu da ne znaju kada i za koliko vremena ce broj biti registrovan. Strasno! Sad sam cvrsto resio da ukoliko mi do 2-og ne registruju tu glupu pripaid karticu definitivno cu da je unistim i odem u mts da uzmem nov br.
Ja 24.12.2012.god u mts-u podnesem zahtev za prenos broja iz vip-a,
26.12. mi odbijaju zahtev iz razloga jer ja NISAM REGISTROVANI PRIPAID korisnik

Odem u vip poslovnicu reko ajde da proverim:"da li mozete da vidite da li je moj pripaid broj registrovan? 060..." Zena me cudno gleda bas iz razloga jer je to 060 br koji je bio postpaid "Pa na koga se taj broj vodio?", "Na mene licno!"... Da skratim tu pricu... Dakle podnesem ja zahtev za registraciju pripaid broja 26.12.2012. i kazu mi da ce broj biti registrovan za 24 časa i da pre toga ne podnosim zatev za prenos broja. Ja sam nakon tih 24h zvao dosta puta i jos uvek broj nije registrovan. Najgore je to sto mi svi kazu da ne znaju kada i za koliko vremena ce broj biti registrovan. Strasno! Sad sam cvrsto resio da ukoliko mi do 2-og ne registruju tu glupu pripaid karticu definitivno cu da je unistim i odem u mts da uzmem nov br.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
frace, zar nije pravilo da ako prepaid broj nije formalno registrovan, prenos moze da se odradi uz donosenje onog "ostatka" kartice, plasticnog okvira, kao dokaza o poswdovanju iste....? Raspitaj se u mts-u.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
frace, idi direktno u poslovnicu. Nije potrebna registracija, niti je potreban "ostatak plastike", dovoljno je da znas PUK broj.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Uskoro istice ugovor pa da se posavetujem sta da uzmem. Mislio sam da uzmem G300 ali ga nema vise u ponudi
Uzeo bi telefon uz standard 350. Ne znam kakva su vasa iskustva i misljenja o Lg L5, HTC desire C ili samsung ace +.

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
pufta, otovri temu sa ovim naslovom u podforumu Poredjenje model,pa ces tamo dobiti najmerodavnije predloge...
Inace,ja glasam za ace +
Inace,ja glasam za ace +
D500&E71
- frace
- Neredovni učesnik
mb011, tomas.hokenberi, poslovnica mi nije u blizini pa mi se ne isplatim da bijem put samo zbog toga. Juce su mu registrovali br, bar su mi to rekli u vipu, a i dali su mu PUK kod za svaki slucaj. Podneo sam ponovo zahtev u mts-u za prenos boja pa videcemo sta ce biti. Ja se iskreno nadam da cu posle Božica biti mts pretplatnik 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da li neko mozda zna posle koliko aktiviraju roming? Znam za onu foru oko placanja neke cifre za nove korisnike, ali me interesuje da li i posle koliko novim korisnicima aktiviraju bez placanja?
- frace
- Neredovni učesnik
Kada sam ja bio nov korisnik u vipu, pre dve i po godine, morao sam da zovem kor.servis da bi mi ukljucili. To je od prilike bilo 3-4 meseca nakon sto sam sklopio ugovor. E sad moj ti je savet da ipak uplatis 2,3 ili 4000 din. jer meni su tada iskljucili odlazne pozive jer sam imao "uvecanu potrosnju" u romingu. Ja sam tada bio na najnizoj terifi, oko 500 din., a potrosnja mi je u romingu bila oko 2000 din., tako da njihov sistem automatski ti iskljucuje odlazni saobracaj.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To sa uvecanom potrosnjom sam regulisao sa njima. Iskljucili su me prvog meseca zbog probijenog paketa, mislim da je prekoracenje bilo par stotina dinara, nista bitno ni strasno. Ta devojka im je pustila mail i meni stigao sms da mi je ukinuto to ogranicenje na moje insistiranje.
E sad, ono sto mene interesuje jeste da li automatski ukljucuju roming ili ne. Da li moram i to peske da uradim, da odem u poslovnicu pa da im govorim bla bla ili ce to kao ljudi odraditi, kao ovi iz mts-a sto su mi pre 10 godina? To bi mi nekako bilo normalno i logicno, usluga koja se u danasnje vreme podrazumeva.
E sad, ono sto mene interesuje jeste da li automatski ukljucuju roming ili ne. Da li moram i to peske da uradim, da odem u poslovnicu pa da im govorim bla bla ili ce to kao ljudi odraditi, kao ovi iz mts-a sto su mi pre 10 godina? To bi mi nekako bilo normalno i logicno, usluga koja se u danasnje vreme podrazumeva.
Imam stari Smart 55o paket,koji sam uzeo letos u vreme rodjendanske promocije 50%.Nekako mi uz nesto poruka taj paket prosto "iscuri"pa polako merkam ovaj novi Smart 700.E sad interesuje me da li ako se prebacim na taj paket zadrzavam popust i pretpostavljam da se posle vise necu moci vratiti na stari(ko zna zasto).Da ne predlacemo obicne pakete,uzeo sam Smart+1Gb interneta... 

Pomoc pomoc pomoc,telefon koji je kupljen preko Vip-a na ugovor koji je bio na njihovoj mrezi,skinut je sad sa mreze pa me zanima da li se skidanjem sa mreze telefona gubi pravo na garanciju kod Vip-a?