Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Re: Telenor novosti

Post od Martin Mystere »

Tarifu mogu da menjaju ali ovde se ne radi samo o promeni cene za identični paket već o promeni paketa tj njihovog sadržaja i samim tim ne bi smeli da to prevode kod onih koji su pod ugovorom.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Promocija za nove korisnike
Novim pripejd korisnicima od 15.marta do 15.maja 2014. Telenor omogućava besplatnu aktivaciju dodatka „ Neograničeno u Telenoru“ pozivanjem *111# koji važi 7 dana od trenutka aktivacije i sadrži 3000 minuta u Telenor mrezi, 3000 SMS poruka ka svim mrežama i internet za korišćenje u domaćem saobraćaju.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... korisnike/

Poklon 1000 dinara bonus kredita
Od 15.marta do 15.maja Telenor pripejd korisnicima koji aktiviraju ovu promociju, svaka dopuna veća od 100 dinara donosi na poklon 1000 dinara bonus kredita. Period važenja bonus kredita zavisi od iznosa dopune. Uz dopunu kredita od 100-199 dinara, bonus kredit važi jedan dan od dana kada je dodeljen, dopunom 200-299 dinara bonus važi tri dana, dopunom od 300-699 dinara bonus važi sedam dana, a uz dopunu preko 700 dinara bonus kredit važi trideset dana. Bonus kredit važi za minute u Telenor mreži, poruke ka svim mrežama i internet u domaćem saobraćaju. Saobraćaj se tarifira prema tarifnom planu koja važi za pakete Telenor pripejd i Play+.

Nakon potrošenog bonusa, korisniku se saobraćaj naplaćuje sa glavnog računa.
Aktivacija promocija se vrši slanjem SMS poruke sa tekstom BONUS na 1111. Od narednog dana nakon izvršene prijave, svaka dopuna mu donosi 1000 dinara bonus kredita sa pripadajućim važenjem.
Telenor zadržava pravo da korisniku traži potvrdu prijave tokom trajanja promotivnog perioda.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... s-kredita/
Nokia Lumia 630

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Telenor novosti

Post od toda81 »

Sve je to zivo s.... i toga ste i vi svesni. Kada zavlace nas postpaid korisnike zavlacice i ostale. Smesan je svaki njihov potez i drago mi je sto svi prenose br u druge mreze
Note IV N9100 dual

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

u pravu si da su njihove promocije tesko s..nje.Telenor bi odneo pobedu kada bi birali promasene promocije.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Setili su se baš dok Vip uveliko ima sasvim korektnu prepaid promociju do kraja godine. Dok je ovaca...
Nokia Lumia 630

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Pa i telenor ima vrlo slicnu promociju sa minutima ka svim mrezama. Da pratite znali biste :).

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Da li i dalje vazi, kod Telenora, kada je rec o promeni tarifnog paketa da se gleda proporcionalnost u pogledu saobracaj ukljucenog u paket, sa datumom promene. Znam da se desavalo ljudima da promene paket, recimo, 15-og u mesecu, a potrosili su malo vise od 50% saobracaja (minuta, poruka) ukljuceih u pretplatu, i onda im Telenor sve poruke i pozive koji prelaze preko 50% sadrzaja paketa tarifiraju kao da su prekoracili?
Hteo bih da promenim paket, ali sam potrosiso dosta vise od polovine poruka i bes. minuta, pa ne bih da mi sledeci racun dodje znatno uvecan...

cupcake
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
:: Iphone 6s

Post od cupcake »

Vazi.. ja kad sam menjala paket imala sam prekoraceno 150 din.

nonickname
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2012. 02:53
:: lumia 625

Post od nonickname »

Jel normalno da se na dekodiranje telefona koji je kupljen na ugovor ceka nekoliko nedelja?ugovor je sada istekao.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Kod nas je sve moguće, pa nek te i to ni malo ne iznenađuje.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Bio sam sa drugaricom sredinom februara na jednom od onih standova sto imaju (konkretno u Merkatoru u NS) gde su joj rekli da se ceka i po 20 RADNIH dana. E sad, meni je to neverovatno, znaci da prakticno treba cekati mesec dana, pa sam pitao da li postoji neki brzi put gde se lik napravio pametan pa rekao da ga otkljuca u servisu ili da ode u poslovnicu pa tamo podnese zahtev/molbu da joj daju unlock code i on joj stize kovertirano postom na adresu u roku od ovih 20 radnih dana. Na kraju je devojka poslala mejl i dobila je kod kroz deset dana isto na mejl. Dakle, to ti je najbrzi put (ako izuzmemo ovog pametnjakovica i otkljucavanje o tvom trosku u servisu).
Ono sto mi je nezamislivo glupo kako kod Telenora tako i kod ova druga dva je sto ne otkljucavaju telefone odmah po isteku ugovorne obaveze. Zar je toliki problem poslati kod u sms-u ili kako vec?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja ni dan danas ne kapiram poentu zakljucavanja telefona. Danas nikad lakse otkljucati fon.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Samo da ljudima naprave nepotreban trošak, ništa drugo.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

nonickname, ja sam u Vipu otkljucao telefon 5 meseca pre isteka ugovorne obaveze,posto sam ranije obnovio ugovor i uzeo drugi telefon.Zvao sam kor. servis i rekao sam im da zelim da otkljucam telefon(samsung galaxy y),oni su mi rekli da ce zahtev biti prosledjen valjda njihovim ljudima u tehnickoj sluzbi,pa onda oni kontaktiraju valjda fabriku(Samsung),pa dok im Samsung posalje kod treba vremena,tako su meni rekli.Kod sam dobio za oko nedelju dana,mozda i manje.
Lobachewsky, meni jedino logicno da kodiraju telefone,da kada recimo odes u Grcku,ne mozes da stavis neku karticu od grckih operatera,nego moras da koristis roming,a tu oni zaradjuju....

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Telenor novosti

Post od toda81 »

I to je glupavo jer mogu grcku karticu da ubacim u neku druvu kantu od telefona koju mogu da kupim na ulici za 5 eura
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ali ne mozes da koristis svoj smartfon kako si navikao. Recimo, pre 2 gid u Grckoj, ja sam uzeo njihovu karticu, i odvalio se od koriscenja neta, tetherovao ga, i zena i ja na iPadu i ja na iPhonu imali sve.
Meni licno sad vec telefon najmanje sluzi za pricu i poruke
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne znam kako vi, ali ja kad odem npr na more onda idem da bih se kupao i odmarao. Najmanje njakam telefon, a i to samo kad nahvatam wifi kojeg svuda ima. To za roming je jedino objasnjenje, ali kad pogledam sebe onda mi nema logike ni da zbog toga zakljucavaju. Ne znam koja im je fora zaista.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Dobro, vidi, ja telefon na moru koristim samo u smestaju, i kad idem u izlazak, na plazu ga nikad nisam nosio, niti cu ikada. A ako smestaj nema WiFi, a ima i toga, onda je kartica dobro resenje, naravno ako telefon moze da je primi
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

miodrage, mislis u fazonu kupis njihovu prepaid karticu i koristis net ? zar nije i to skupo ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Da, on je zavistan. Na plazi surfuje. Ccc. :P

Odgovori