A1 novosti
Re: VIP novosti
Kao sto sam vec pisao oni koji su raskinuli ugovor i presli na prepaid ne placaju dodatni obracunski period.
Ali oni koji su preneli broj izgleda da placaju po onome sto vidim na online racunu a vode ga kao informativan jos uvek.
Da li je jos neko preneo broj a da mu je obracunski bio 17/18 i da li moze da pogleda da li mu je racun napravljen '-)
Cak mi nisu ni popuste zaracunili ... sve su prilike da cu pisati reklamaciju na zadnji racun
Ali oni koji su preneli broj izgleda da placaju po onome sto vidim na online racunu a vode ga kao informativan jos uvek.
Da li je jos neko preneo broj a da mu je obracunski bio 17/18 i da li moze da pogleda da li mu je racun napravljen '-)
Cak mi nisu ni popuste zaracunili ... sve su prilike da cu pisati reklamaciju na zadnji racun
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Ja sam ostao u vip-u, jednostavno da rizikujem da menjam operatera zbog neke svote novca mi ne ide ako mi je normalno pruzao svoje usluge, mada nazalost ovaj put me nisu nagradili pri obnovi ugovora (mamicu im). Presao sam na novu Smart 300 tarifu, pa cu videti kako funkcionisem sa njom.
KISS ME I AM 93
Mislim prijatelju da si se zajebao.Ove nove tarife će da budu deranje kože sa ledja....Imaš 300 smartova...piše tarifiranje razgovora je 90/60,a ne prve minute kako su pokušavali da nam uvale priču kad sam dolazio u predstavništvo da ih otkačim...pa ti vidi koliko ćeš brzo trošiti te ionko već prekupe minute...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sve zavisi od toga koga se najcesce poziva. Ako najcesce pozivas kontakte u mrezi, novi paketi su odlicni. Ja se razmisljam da predjem, jer mi ostaju dupli Smartovi, i jos imam neograniceno u mrezi
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa pazi na minut razgovora(priče) skidaju ti minut i po...smart i po...na 300 smartova,šta kaže matematika... 

Ja sam od 19. V u mts-u!!!
Super paket.
Žao mi je što je VIP napravio takvu glupost, ostala bih kod njih inače.
Čak sam planirala da obnovim ugovor ranije.
Super paket.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
deana, dobrodošla 
Jesi li zadovoljna za prvi dan? Mreža, signal, internet?

Jesi li zadovoljna za prvi dan? Mreža, signal, internet?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Videcu prijatelju, javicu kakva mi je potrosnjaPetarI napisao:Mislim prijatelju da si se zajebao.Ove nove tarife će da budu deranje kože sa ledja....Imaš 300 smartova...piše tarifiranje razgovora je 90/60,a ne prve minute kako su pokušavali da nam uvale priču kad sam dolazio u predstavništvo da ih otkačim...pa ti vidi koliko ćeš brzo trošiti te ionko već prekupe minute...

KISS ME I AM 93
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Hoćeš ja da ti odgovorim?m@c|-|oR napisao: Jesi li zadovoljna za prvi dan? Mreža, signal, internet?

Ja mislim da je zadovoljna.Gledajući iz ugla nekog da ga nazovemo prosečnog korisnika,mada iskreno neznam šta je to(a probaću da obrazložim),to bi bilo...ima li mrežu...ima,ne baš uvek 3G ali u najvećem broju slučajeva 2G i to veća pokrivenost nego oni za kojima žališ.Znači kad je u kući,kafiću na poslu koristi wifi(i ima ga svugde sve više i više),a tu svoju mrežu koristi za ono,ček šta to beše...pozive,da,pa onda sms,pa onda škljocne koju sliku,pa stavi slušalice...pa malo radio ili m.plejer...treba li više.A ako zatreba,čak i taj neveseli 2G će bez problema otvoriti svaku stranicu.Naravno nećeš se nagledati jutjuba ili naigrati igrica,ali da li je to prava potreba imanja mobilnog telefona...nije.Neću ni da napominjem da svako veće mesto u našoj državi sigurno ima 3G,sa svime što iz toga proizilazi,ali hoću da kažema da su uglavnom i sva manja mesta pokrivena signalom,da ne spominjem i kojekakve budžake gde ova druga dva uopšte nema,čak ni malom,malom,2G-iću...A naša drugarica,eto to sve ima za 570 din.mesečno.Kako ono beše oko odgovora... 
Doduše kad si kod kuće i (donekle) na poslu koristiš računar,a ne mobilni telefon,zar ne?

Doduše kad si kod kuće i (donekle) na poslu koristiš računar,a ne mobilni telefon,zar ne?
Izvini molim te što sam te svrstao u "normalne " potrošače...niša lično.deana napisao:Ja sam od 19. V u mts-u!!!
Super paket.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zašto ona nije normalan potrošač? Koja je definicija normalnog potrošača? Ko to određuje, i koliko je merodavan za to?
Ja ću da se uzdržim od daljeg komentara,na ovo.Jednostavno nebih da zastupam tudje mišljenje.Konkretno u ovom slučaju bih sačekao da se naša koleginica javi i da svoje mišljenje.
Sestra je podnela raskid ugovora isti dan kada i ja, s tim što je meni presek stanja 17. u mesecu; njoj oko 20 [nisam siguran koji tačno]. Njoj samo isključili fon juče u ponoć - a ja juče zvao korisnički servis i rekli mi da sam u sistemu [tj. kod VIPa] još mesec dana!?
I još mi danas stiže račun koji je skočio sa 1000RSDa na preko 1200RSDa, valjda je to tih 8%.
I još mi danas stiže račun koji je skočio sa 1000RSDa na preko 1200RSDa, valjda je to tih 8%.
Petre, Barabo!
Moglo bi se reći da sam normalan potrošač. Opušteno razgovaram, ali pazim da ne prešišam paket. Kačim se na WI FI gde stignem i koristim Viber, Skype i Whats App. Poruke ni ne potrošim, a ni prenos podataka. Doduše, od skoro sam u mts-u. Jedini problem mi je provera stanja.

Moglo bi se reći da sam normalan potrošač. Opušteno razgovaram, ali pazim da ne prešišam paket. Kačim se na WI FI gde stignem i koristim Viber, Skype i Whats App. Poruke ni ne potrošim, a ni prenos podataka. Doduše, od skoro sam u mts-u. Jedini problem mi je provera stanja.

stigao mi je finalni racun BEZ popusta na pretplatu .. izgleda da sam jedini kome nisu dali 100% popust na pretplatu , koliko sam procitao svi oni koji su presli na prepadi ili preneli broj dobili su popust ... upravo ih zvao i podneo reklamacaiju i rekose da pozovem pocetkom sledece sedmice da se to sto pre razresi .. e sa ovim vipom samo glava da te zaboli '-)
oni koji su preneli broj a dobili racune nek jave da li imaju popust da znam sta da radim iduce sedmice da me vip ne bude zavlacio 30 dana pa da me suspenduju u mts ....
oni koji su preneli broj a dobili racune nek jave da li imaju popust da znam sta da radim iduce sedmice da me vip ne bude zavlacio 30 dana pa da me suspenduju u mts ....
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni je na vipu bio presek 21./22., tako da ocekujem ovih dana racun. Broj sam preneo negde oko 15.-16. Javim kad mi stigne racun sta su naplatili a sta nisu.
I nije ti stalo da ti neke brzine budu kao u svemiru,nego da te mreža služi i da ti paket nije skup.Što se tiče provere sa megabajta kod mts,toga nema jer ga nemožeš ni potrošiti,tj.imaš ga uvek nekad sporije nekad brže...navali.deana napisao:Petre, Barabo!![]()
Meni je presek 25. maja i nadam se da ću platiti samo potrošen saobraćaj jer sam već nedelju dana u mts-u.
Iskreno, nije mi nešto stalo do 3G usluge jer sam stalno u panici da će mi pući baterija u nezgodnom trenutku.
U VIP-u su mb iznad paketa bii basnoslovni.
Iskreno, nije mi nešto stalo do 3G usluge jer sam stalno u panici da će mi pući baterija u nezgodnom trenutku.
U VIP-u su mb iznad paketa bii basnoslovni.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne kapiram, a sta mogu vise od pretplate (pod uslovom da nije probijen paket) da naplate?
Ja sam prvo trazio da me oslobode tih 8% poskupljenja, pa kad su mi to odobrili onda sam pisao zahtev za raskidanje ugovorne obaveze i isti dan za prenos broja.
Ja sam prvo trazio da me oslobode tih 8% poskupljenja, pa kad su mi to odobrili onda sam pisao zahtev za raskidanje ugovorne obaveze i isti dan za prenos broja.